Teraz jest 19 lis 2024, 04:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2008, 19:53 

Drodzy Rodacy, Gracze polskiej sceny Battlefield’a!

Jak zapewnie każdy z was wie, niedawno wydało się, że kilka miesięcy temu dostałem bana za aimbota:

Kod:
[PsB:9488 V0103E54B] 6b24eaf878c7b2a4a0efb186961a12ad "GConf. GladkiPL" "81.219.27.65" AIMBOT #50092

Kilka dni później, na zamkniętym serwerze na hasło zrobiłem tego screena, którego zapewnie każdy już widział. Dlaczego go zrobiłem i opublikowałem? Do dziś się nad tym zastanawiam. Może chciałem się pochwalić, jaki to ja „boss” jestem, że się znam, że trochę znam C++ i modyfikuję rzeczy znalezione w necie. Sam nie wiem. Wiem tylko jedno. Wiem, że strasznie mi głupio. Nie dlatego, że mnie teraz wyzywa, ale dlatego, że wyzywają moich kolegów, co grali w OVN3D, a przecież oni nic nie robili, tylko grali ze mną.

Co tu pisać, napisze po kolei jak to było:

Zacznę, od bana za AIMBOTA, który tak na prawdę nie był AIMBOTem, był to Recoiler (mój skrypt, który przesuwał celownik w gore jak strzelałem). Dlaczego go wykryło jak aimbota? Chodzi tuta o instrukcje przez jakie PB klasyfikuje program (cheata) mój program miał instrukcje „przesuwaj celownik”, a aimboty, mają taką samą). Dlaczego go napisałem? Aby zobaczyć co potrafię napisać w C++. Od razu chce napisać, że nie grałem na tym na online. Testowałem to na singlu, dezaktywowałem, ale zapomniałem wyłączyć i polazłem na online… Może się to wydać głupie, ale tak było.

Dalej przechodząc do tego screena, to jak już miałem bana, to się chciałem pobawić tym za co już go miałem, więc za przysłowiem „szukajcie a znajdziecie” znalazłem kilka śmieci. Postanowiłem je trochę przeprogramować i przetestować. Na początku pobawiłem się na singlu, a potem na zamkniętym serwerze na hasło na Multi, za zgodą mojego przeciwnika.

O ile za pierwsze nie należy mi się miano czitucha, to za to drugie już niestety tak.

Nasuwa się pytanie dlaczego napisałem ten post/list? Odpowiedź jest prosta – aby napisać, że nie cheatowałem na publicznych serwerach i co najważniejsze nie czitował nikt z OVN3D! Możecie mi przypisać miano cheatera - nie obrażę się, bo czitowałem na singlu i na zamkniętym serwie, ale nie czitował nikt z OVN3D!

Na koniec chciałbym wyrazić ubolewanie z mojej strony i chęć przeproszenia całej społeczności Battlefield, czy mi wybaczycie – zależy to od was…

Pragnę także dodać, że nie jestem już CL’em klanu OVN3D – z wiadomych powodów podałem się do dymisji. Na łamach tego listu pragnę także przeprosić członków klanu OVN3D, którym dostaje się przeze mnie.

Z ubolewaniem!
GladkiPL

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:01 

A to, co to jest? Jak to wytłumaczysz?
http://img218.imageshack.us/my.php?imag ... 187yz7.jpg

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:04 

Maniek79 napisał(a):
A to, co to jest? Jak to wytłumaczysz?
http://img218.imageshack.us/my.php?imag ... 187yz7.jpg

To jest to o czym mówiłem screen z mojego serwa na hasło, którym się chciałym pochwalic, "jak to ja boss jestem"...

Nie am sie czym chwalić, to jedyny zarzut na mnie, byłem cziterem, ale nie jestem.

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:04 

Gładki, szanuje ze sie przyznales napisałeś ten post ale... Jak bawić się w prawde to do konca:]

Ban masz z PF, a tu jest screen z ovn3d, dodatkowo po prawej stronie sa jakies adresy z czego wynika ze to nie twoja robota:]

A na serwerach bf wiecej osob nie pisze ze jestes cziterem a stats panderem :wink:

Cytuj:
Kill Streak 192

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:11 

Skoro bana miałeś od kilku miesięcy dlaczego dopiero teraz przeprosiny? Gładki i C++.... Adresy faktycznie na SS jakby co to pisałeś wyżej było kłamstwem ;P Ogólnie żal.pl Nawet kłamać nie umiesz...

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:19 

C++ to nie 2 zmienne... To nie jest free game creator itp:]

Gladki pisze teraz bo niedawno to wyszlo na jaw:]

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:34 

Niewiem why wyzywaja twojich kolegow przeciez oni czitow niemaja pprzynajmiej po ich grze tego niewidac :) ale za swoje blędy trzeba placic czituchu

http://www.youtube.com/user/gumen

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:43 
Spamer!

tu masz przyklad ( 1 czlonek = caly klan ) viewtopic.php?f=35&t=25491

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 2 mar 2008, 20:58 

Po przeczytaniu stwierdzam że mu wieże.

PostNapisane: 2 mar 2008, 21:14 

Dzieki misiex, a co do tych adresów, to po prostu pozmieniałem kilka funkcji, a reszte zostawiłem, ale mniejsza o to, nie bawie sie juz tym.

P.S.

Co do mojej, gry to też nie widac, abym czitował, bo nie czituje...

Fakt, płacic trzeba za błędy i bedę miał takie miano już do końca, ale wierzcie mi lub nie nie czituje już, od kiedy sprawiłem sobie nową grę przestałem sie bawić w modyfikacje kodów znalezionych w necie. Bawię sie jedynie teraaz pisaniem trailerów do starych gierek typu Red alert/ Tiverian Sun.

PostNapisane: 2 mar 2008, 21:38 

Cytuj:
tu masz przyklad ( 1 czlonek = caly klan ) viewtopic.php?f=35&t=25491

Kpina jakas...

Co do Gladkiego powiem szczerze co mysle, on juz czitowac nie bedzie:] I tu mozna zamknac temat.

PostNapisane: 2 mar 2008, 21:49 

A ja wogole nie wiem co to i jak sie t orobi te wasze hacki czity aimboty configi !! niby caly clan beknie za to a ja pojecia nie mam jak to sie robi ja gram caly czas bez niczego widac to po moich statach wogóle a co do Gladkiego to szkoda ze sie tak bawił ale kazdy robi błędy zrobil glupote i teraz moze juz grac normalnie bez zadnych dodatkow i wspomagaczy!!!! Bo ja moge potwierdzic ze w OVN3D nikt nie czituje napewno a juz napewno daje swoje slowo ze ja nie !! nie wiem wogole jak i co ja tylko zalanczam BFa i loguje sie i gram nic pozatym:)

PostNapisane: 2 mar 2008, 22:00 

Gładki urzekła mnie Twoja historia. Ciekawe strony można odwiedzić z adresów widocznych na ss, mówisz cc++.

PostNapisane: 2 mar 2008, 22:09 

komar(poland) napisał(a):
Gładki urzekła mnie Twoja historia. Ciekawe strony można odwiedzić z adresów widocznych na ss, mówisz cc++.

Wiesz komar, to znalazłem tam, ale kilka rzeczy dodałem od siebie extra, ale jak już mówiłem, co tu sie chwalic. Mógłbym dac linka do stron, jak robi sie (nie sciąga, ale modyfikuje) takie rzeczy, ale po co? Aby więcej osób podzieliło mój los...?

PostNapisane: 2 mar 2008, 22:14 

Cytuj:
Zacznę, od bana za AIMBOTA, który tak na prawdę nie był AIMBOTem, był to Recoiler (mój skrypt, który przesuwał celownik w gore jak strzelałem). Dlaczego go wykryło jak aimbota? Chodzi tuta o instrukcje przez jakie PB klasyfikuje program (cheata) mój program miał instrukcje „przesuwaj celownik”

Znawca to ja nie jestem ale aimbot przesuwa celownik tak jak napisales, a recoil z tego co wiem zwieksza przy full auto celnosc (kule leca w sam srodek a nie po bokach). To co opisales jako ten skrypt to czyste AB, a nie no-recoil :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2