Teraz jest 19 lis 2024, 04:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 mar 2008, 14:51 

Cytuj:
Nie czitowałem, ale to nie jest błąd PB tylko inna osoba na moim koncie czitowała.

Ależ ta twoja mam niedobra... powiedz jej coś... :P

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 2 mar 2008, 17:26 

zostawcie jego mame to nie jego wina ze po godzinach gra w Tibie na singlu i w BFa z hackami !

"Sua sponte!"

PostNapisane: 2 mar 2008, 21:08 

Wiecie ja nie mam zamiaru sie z wami kłucić mimo że mnie ośmieszacie i próbujecie zainponować innych swoimi docinkami. Tymbardziej że przecież to wy wiecie lepiej odemnie że ja czitowałem. Niby czitowałem na serverz [NSZ] podajcie mi chociaż 1 osobe lub 1 ss'a w momencie kiedy czitowałem.

P.S. Nikt mi sie nie włamał na konto tylko gdy byłem za granicą kuzyn był u mnie w domu i mi naściągał syf do komputera. Potem wszystko było w plikach Battlefielda i wchodząc na server czasem dostawałem bana, a czasem nie dlatego jest napisane że prawie w ciągu roku czitowałem. Dopiero po pewnym czasie gdy weszłem w folder bf'a zobaczyłem w plikach " Nigmachack " itp. Ale cóż wiem że mi nie wierzycie gdyż z drugiej strony właściwie to ja i na waszym miejscu bym nie wieżył.

PostNapisane: 2 mar 2008, 22:32 

No i tym optymistycznym akcentem wszystko sie wyjasnilo :mrgreen:

PostNapisane: 2 mar 2008, 22:45 

Prawie jak w bajce Disneya. Zła królowa została pokonana, zły smok zabity, a oni żyli jak gdyby nigdy nic się nie stało :lol:

PostNapisane: 2 mar 2008, 23:28 

Jak "weszłem" na ten temat i to szystko pszeczytałem to mi witki opadły :D

PostNapisane: 2 mar 2008, 23:38 

tłumaczenia cziterów są zawsze super

Obrazek

PostNapisane: 4 mar 2008, 16:24 

Misiex napisał(a):
Wiecie ja nie mam zamiaru sie z wami kłucić mimo że mnie ośmieszacie i próbujecie zainponować innych swoimi docinkami. Tymbardziej że przecież to wy wiecie lepiej odemnie że ja czitowałem. Niby czitowałem na serverz [NSZ] podajcie mi chociaż 1 osobe lub 1 ss'a w momencie kiedy czitowałem.

P.S. Nikt mi sie nie włamał na konto tylko gdy byłem za granicą kuzyn był u mnie w domu i mi naściągał syf do komputera. Potem wszystko było w plikach Battlefielda i wchodząc na server czasem dostawałem bana, a czasem nie dlatego jest napisane że prawie w ciągu roku czitowałem. Dopiero po pewnym czasie gdy weszłem w folder bf'a zobaczyłem w plikach " Nigmachack " itp. Ale cóż wiem że mi nie wierzycie gdyż z drugiej strony właściwie to ja i na waszym miejscu bym nie wieżył.

Co do Twojej wypowiedźi to wierze Ci, gdyż wiem jak jest ze mną. Z reguły nie wierzy sie osobom co mają bana. Od strony technicznej, to mówisz prawdę. Gdybyś miał cheata włączonego, to odrazu był by ban, a tak to kikował przez pół roku, za posiadanie niedozwolonyc plików w folderze z grą. W końcu po kilku kikach nastapił ban. PB dał ci szanse, ale nie wiedziałeś "what's happen" i dostałeś bana.

PostNapisane: 4 mar 2008, 16:42 

I co on przez pół roku nie przeinstalował widowsa albo przynajmniej BFa? XD

PostNapisane: 4 mar 2008, 17:47 

Dzięki Gładki.

Nie przeinstalowałem bo na niektórych serverach mogłem grać przez cały czas i nie dostawałem nic.

PostNapisane: 4 mar 2008, 18:03 

Grubber{PL} napisał(a):

Może nie chciało mu się... Co do BF'a to troche mnie to dziwi, ale jak napisał, ze mógł grać na niektórych serwach (bez Streamingu), to nic dziwnego. Swoja droga ja bym chociaz zajzał, do folderu z grą. :P

Misiex napisał(a):
Nie przeinstalowałem bo na niektórych serverach mogłem grać przez cały czas i nie dostawałem nic.

Jak już wyżej napisałem, mogłes grać na serwerach, które nie mają Streamingu do PB.

Dziwi mnie jedynie fakt, że chociaz nie zajzałes do folderu z grą, lub nie napisałeś cos na forum, dlaczego cie wywala.

PostNapisane: 4 mar 2008, 19:04 

Grubber{PL} napisał(a):

PunkBuster nie rychliwy, ale sprawiedliwy :twisted:
Nie lepiej jest grać bez jakichkolwiek dopalaczy, poprawiając w ten sposób swoje umiejętności? Jak teraz wyglądacie w oczach co poniektórych graczy? czy to z waszych klanów czy z FFA. Gładki skoro lubisz i umiesz bawić się w kodzie trzeba było zrobić coś bardziej pożytecznego :roll:
Brak słow na tą dziecinadę :?

PostNapisane: 4 mar 2008, 19:29 
Moderator forum

Powiem szczerze - straszna gnojowica się zrobiła. Naprawdę się cieszę że nie gram już BFa2. Czity, PBbany, screeny z hackami.... Osoby które zostały złapane na czitowaniu (albo zarejestrowały się ponownie na forum pod nowym nickiem po usunięciu), są tu jeszcze tylko dlatego że funkcjonalność forum jest przywracana powoli. Ale co ma wisieć nie utonie.

PostNapisane: 4 mar 2008, 19:46 

A czy mogę zobaczyć jakiegoś screena w czasie dostawania kicka/bana od PB ?

PostNapisane: 4 mar 2008, 19:48 

Ale brak formata po pol roku to mnie dziwi. U mnie po okolo 3-4 miechach komp dziala jakby chciał a nie mogl xD

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2