Teraz jest 30 lis 2024, 18:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 15:10 

Teraz się nie dziwie czemu Polska nigdy nie znalazła godnego miejsca w historii :/ Skoro polacy sami o sobie mówią debile cioty itp i że sami mówią że nic nie umieją zrobić to jak nasz naród ma mięc godne miejsce w historii? Zastanówcie się co piszecie i dodajcie otuchy graczom polskim :/

Ps. Po tym temacie dziwie się czemu były takie ożywione dyskusje na temat że Polacy powini być na mapie Monte Cassino zamiast francuzów.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 15:37 
Moderator forum

Paweł ty zapewne tego nie pamiętasz ale ja tak, jak polska drużyna była w 4 najlepszych na świecie (Hiszpania 82') więc nie dziw się że co poniektórzy mają już dość takiech farmazonów jakie nam zapodają coraz to nowi trenerzy polskiej repry - jacy to oni super jacy silni i w ogóle...... od 86 roku graliśmy 1 RAZ W MISTRZOSTWACH ŚWIATA i z czego mamy się cieszyć i być dumni ?? z tego badziewia jakie pokazują polscy piłkarze ?? I przestań juz zaznaczać na każdym ktroku jakiś ty patriota i jak jesteś dumny z bycia polakiem bo na nikim to nie robi wrażenia - pójdziesz do pracy pozyjesz troszeczkę na własny rachunek to pogadamy o miłości do polskiej rzeczywistości a dopóki zyjesz sobie pod skrzydłami rodziców to schowaj sobie swój patryjotyzm do kieszeni i wyciagaj na 11 Listopada do machania polską flagą.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 16:16 

zdaje sie ze ktos na poczatku tego posta obstawial, ze bedzie 3:1 dla wlochow,coz...nie wiele sie pomylil :)
bylo 3:1 ale dla Polakow :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 17:14 

[Night]MaX napisał(a):
I przestań juz zaznaczać na każdym ktroku jakiś ty patriota i jak jesteś dumny z bycia polakiem bo na nikim to nie robi wrażenia - pójdziesz do pracy pozyjesz troszeczkę na własny rachunek to pogadamy o miłości do polskiej rzeczywistości a dopóki zyjesz sobie pod skrzydłami rodziców to schowaj sobie swój patryjotyzm do kieszeni i wyciagaj na 11 Listopada do machania polską flagą.

Niestety muszę się zgodzić. Od czasów liceum, gdy człowiek przepojony jest patriotyzmem, ideami, nadzieją bardzo wiele może się zmienić. Po prostu zderza się ze złodziejskim systemem fiskalnym, atakuje go zewsząd polskie oszukaństwo, cwaniactwo, głupota, chamstwo. Gdy każde władze prezentują styl rządzenia rabusia, gdy społeczeństwo wychowane na komunistycznych fundamentach głosi hasła w stylu: Mnie się należy! (i nie ma zamiaru się zmienić) to potrafi przejść to umiłowanie do naszego kraju. Smutne to, ale prawdziwe.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 18:53 

[Night]MaX napisał(a):
I przestań juz zaznaczać na każdym ktroku jakiś ty patriota i jak jesteś dumny z bycia polakiem bo na nikim to nie robi wrażenia - pójdziesz do pracy pozyjesz troszeczkę na własny rachunek to pogadamy o miłości do polskiej rzeczywistości a dopóki zyjesz sobie pod skrzydłami rodziców to schowaj sobie swój patryjotyzm do kieszeni i wyciagaj na 11 Listopada do machania polską flagą.

wypada mi się zgodzić z Maxem i Panchem..zderzenie z rzeczywistością będzie trudne(dla coniektórych młodych tu userów)..wszechobecny wyzysk pracownika i cwanaictwo się niesłychanie szerzy(szczególnie wśród pracodawców)o podatkach i opłatach za mieszkanie/prąd/wode itd nie wspominając bo żal dupe ściska..niech czasem nie zwiedzie was unia i "praca dla każdego" w unii..taaa za jaką płacę???za 0,5euro???przy tych cenach które będą po wprowadzeniu euro :cry: teraz są takie czasy gdzie"masz PLECY"masz prace..smutne ale prawdziwe..musisz mieć "wtyki" i protekcje

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 20:17 

Co ma piłka z polityką wspólnego? Chłopaki zagrali dobry mecz i trzeba im to przyznać. Strzelić 3 bramki Włochom to nie jest byle co.
A tak w ogóle to można nie lubić polityków, rodaków i kogo tam chcecie, ale nie powinno się nie lubić kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 20:45 

adon napisał(a):
Co ma piłka z polityką wspólnego? Chłopaki zagrali dobry mecz i trzeba im to przyznać. Strzelić 3 bramki Włochom to nie jest byle co.

Pewnie, choć mecze towarzyskie kierują się nie co innymi zasadami niż poważne spotkanie. A że odeszliśmy od głównego tematu no cóż takie prawo Hyde Parku :)

adon napisał(a):
A tak w ogóle to można nie lubić polityków, rodaków i kogo tam chcecie, ale nie powinno się nie lubić kraju.

Mówimy o państwie. O polskim państwie. A na niego składają się władze, społeczeństwo, kultura, normy społeczne, prawodastwo etc. etc.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 20:59 

a wlasnie ze mowimy o OJCZYZNIE, a nie o panstwie jako instytucji spolecznej :P
a Krzynowek o maly wlos nie stzrelil 4 tego golaska, a poza tym Wlosi nie grali w zbyt mocnym skladzie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 21:06 

Tylko dlaczego wszyscy mają przedświaczenie że co polskie to złe? Szczególnie w naszym małym światku polskich gier odbija się to dość mocno :/. Reality Pump jedna z najlepszych polskich firm zdobyła większy sukces w niemczech niż w polsce :/

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 21:18 

Włosi grali sobie na luzie to myśmy ich kopali po pietach jak to sie mówi.
Polacy zagrali dobrze ale bezprzesady Włosi nie grali na pełnych obrotach , bo oni sparing trakuja jak sparing , a my jak mecz o mistrzostwo świata.
Może ktoś powie ze takie podejście do sprawy jest dobre, ale nie w pilce noznej , tu trzeba przecwiczyc pewne zalozanie , bramki w sparingu to tylko efekt uboczny( jak sie uda to dobrze, jak nie to nic nie szkodzi)
My robimy z igły widły wygralismy z Włochami to dobrze, ale zapewniam was, że jak bysmy ten mecz grali w eliminacjarz z nimi, to byloo by zupelnie inaczej.
Wreszcie zagrał Rząsa , i nardzo dobrze, Hajto to juz tylko faulowac umie.

Tak poza tym to troche o tym sporcie wiem bo trenowalem jako junior 3 lata, a obecnie gram w seniorach , co prawda tylko w b-klasie , ale tam nie musze byc przynajmniej na treningach(na ktore nia mam casu)

ale sie rozpisałem :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 21:53 

Maciejek napisał(a):
zdaje sie ze ktos na poczatku tego posta obstawial, ze bedzie 3:1 dla wlochow,coz...nie wiele sie pomylil :)
bylo 3:1 ale dla Polakow :)

a ty jestes debil do kwadratu :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 21:59 

MK napisał(a):
[Night]MaX napisał(a):
niech czasem nie zwiedzie was unia i "praca dla każdego" w unii..taaa za jaką płacę???za 0,5euro???przy tych cenach które będą po wprowadzeniu euro :cry: teraz są takie czasy gdzie"masz PLECY"masz prace..smutne ale prawdziwe..musisz mieć "wtyki" i protekcje

z tego co mi wiadomo to w 2008 my zadecydujemy czy bedziemy mieli placone w ojro czy nie

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 22:08 

Wyrzuccie Kal-El z tego forum, ja sie staram byc uprzejmy a on mi wyskakuje z wyzwiskami.Ja za takie cos wlasnie wylecialem.A on juz nie pierwszy raz tak sie do mnie odnosi. I zdaje sie ze innych chyba tez obrazal.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 22:23 
Moderator forum

Maciejek napisał(a):
Wyrzuccie Kal-El z tego forum, ja sie staram byc uprzejmy a on mi wyskakuje z wyzwiskami.Ja za takie cos wlasnie wylecialem.

Ty, o ile pamietam zostałeś wyrzucony za trolowanie.
Zadawałeś głupie, męczące i ośmieszające pytania.
Poruszałeś kwestie niezwiązane z BF-em, a tym samym niniejszym forum.

Jednym słowem ... rozpocząłeś w złym stylu.

Jeśli powrócisz do starych "przywyczajeń" zakończysz tak samo jak poprzednio.

BTW: Definicje trola znajdziesz w encyklopedi internetu i archiwum forum :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2003, 22:30 

Maciejek napisał(a):
Wyrzuccie Kal-El z tego forum, ja sie staram byc uprzejmy a on mi wyskakuje z wyzwiskami.Ja za takie cos wlasnie wylecialem.A on juz nie pierwszy raz tak sie do mnie odnosi. I zdaje sie ze innych chyba tez obrazal.

jestem za :!: , moze sie nie bede musial uzerac z podbnymi kretynami na tym forum :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2