Z tymi oskarżeniami to bym się wstrzymał. Może po prostu nie jesteś taki dobry za jakiego się uważasz?
Swoją drogą to także kwestia przeciwnika i jego rozpracowania. Z reguły gram na ****NIERS-FIGHTER**** (gorąco polecam, fajny serwer INF only, bez commandera) i racji tego znam większość graczy i ich umiejętności. Często zdarza się tak, że wpada jakiś nowy gracz lub klan (w sensie nowy na serwerze, nie szeregowiec) i tłuką punkty jak leci i tak przypadek miałem wczoraj. Wskoczył jakiś klan i tłukł mnie niemiłosiernie co spowodowało, iż mnie zdenerwowali
Zacząłem grać tylko pod nich, zacząłem obserwować jak grają no i się okazało, iż mają utarte schematy (atakują na zmianę przeciwlegle flagi) a także poruszają się/strzelają z niestandardowych miejsc (spod pociągu itp) w przeciwieństwie do mnie (po kilku już rundach przez rutynę i znudzenie). Zatem wziąłem SWD, zlokalizowałem medyków w ich teamie i ciąłem jak kaczki
Okazało się, że wcale nie są tacy dobrzy jak na początku się wydawało (można było posądzić o cheaty nawet). W grze trzeba także myśleć, bo jak przestaniesz (tak jak ja w opisanej rundzie na początku) to będziesz cięty jak noobek
Swoją drogą ciekawa runda się zrobiła - polowanie oni kontra ja. W pkt wygrałem, chociaż nie jestem pro co można w statach zobaczyć
:)
Ps.
Cytuj:
te dlugie zdania to juz nawet jest forma przyjeta jesli chodzi o meile wiadomosci gg itp
Tak, dla dysmózgów. Jeżeli o grze masz takie samo zdanie jak o pisaniu to śmiem twierdzić, iż masz zdecydowanie za wysokie mniemanie o własnym skill'u
Używaj jednak j.polskiego we właściwej formie. Robiąc inaczej obrażasz rozmówcę.