Teraz jest 12 sty 2025, 11:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 mar 2008, 12:41 
Spamer!

habur, opanuj sie ;) bo banka jeszcze dostaniesz.

@topic: granie z lepszymi jest lepsze, niz granie z gorszymi... :), jak grasz z lepsz(rz pozdro Tom@s ;))ymi to szybciej sie uczysz, gdy grasz ze slabszymi to jak stanie w miejscu, a kto stoi ten sie cofa ;)

@down, dobrze ze jest +1, w takiej strefie przeciez Polska jest ;)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 12 mar 2008, 14:18 przez Blizzard_, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 12 mar 2008, 13:04 

Hubur, wyluzuj, im starszy tym mądrzejszy człek winien być ;)
A co do gry to fajnie, że wpadłeś ma serwerek, ale mam wrażenie, iż z pracą teamową jest u Ciebie na bakier :P (my przelewamy po jednej stronie rzeki a Ty po drugiej sam :) ) a team leadera traktujesz jako dodatkowy punkt respawn. Nie wyrzuciłem Ciebie z temu tylko dlatego, bo jeszcze pochopnie byś mnie oskarżył o uprzedzenie czy obsesje :P
Wpadaj częściej i kooperuj ;)

Edit: na serwerze forum chyba jest godzina +1 :P

PostNapisane: 12 mar 2008, 13:52 

Kolego a co ja mogłem pomoc z takim opoznieniem?? Starałem sie ale i tak szło jak krew z nosa a jezeli piszesz ze gram malo zespolowo to odnies sie do gry na PL4FC tam bylo juz zupełnie inaczej zapraszam dzisiaj znowu pobiegamy pozdro.... :lol:

PostNapisane: 12 mar 2008, 15:07 

hubur29 napisał(a):
Kolego a co ja mogłem pomoc z takim opoznieniem?? Starałem sie ale i tak szło jak krew z nosa a jezeli piszesz ze gram malo zespolowo to odnies sie do gry na PL4FC tam bylo juz zupełnie inaczej zapraszam dzisiaj znowu pobiegamy pozdro.... :lol:

Z tego co widziałem to miałeś ~80 - 100ms. Co do PL4FC odnieść się nie mogę, bo jak można to zrobić przy 10-12 graczach na serwerze, po 5-6 na stronę konfliktu... Przypomina to raczej ustawkę solo i siłą rzeczy mowy o teamworku nie ma :P Przy dobrym wietrze można pobiegać, natłuc punktów i wyjść na zero w dead'sach a nie taką definicję gry miałem na myśli, ale co kto lubi ;)
Osobiście przepadam za grą kiedy po obu stronach konfliktu są 3 lub więcej teamów, które są grają razem od początku do końca rundy, ale to wymaga pełnego serwera a taki zapewnia mi zawsze NIERS. Czasami czekam 15-20 min aby się tam wbić ;)

PostNapisane: 12 mar 2008, 15:27 

W takiej sytuacji wal na gg do mnie lub seby to sprawdzimy mu wszystkie screeny z pb jeśli takowe mu się robią. Więcej działania niz podejrzewania plz.

PostNapisane: 12 mar 2008, 15:41 

Gra 5vs5 jest o wiele bardziej timłorkowa niz 30vs30. IMO 10vs10 to maks na servie (oczywiscie na mapie maks 32 osobowej) wiecej graczy = sieka.

PostNapisane: 12 mar 2008, 16:31 

Grubber{PL} napisał(a):
Gra 5vs5 jest o wiele bardziej timłorkowa niz 30vs30. IMO 10vs10 to maks na servie (oczywiscie na mapie maks 32 osobowej) wiecej graczy = sieka.

Większa liczba graczy - większa sieka - więcej starania ;) Ale jak już powiedziałem wcześniej - co kto woli, jaką grę preferuje taką uprawia :)

Taka ciekawostka - hubur na NIERS miał jakieś -10 pkt w pewnym momencie, na PL4FC już nie. Ciekawe dlaczego? Może dlatego, że przy 5x5 bardziej ogarnia się sytuacje a ciskanie seriami granatów nie grozi trafieniem frienda? Myślę jednak, iż większa liczba graczy jest trudniejsza i wymaga większego przewidywania (oczywiście mówię tylko i wyłącznie przy grach _no_commander_ i _inf_only_) co się przekłada na teamwork. Zawsze można trafić na obronę dwóch i więcej teamów z drugiej strony... Chciałbym zobaczyć jakiś dobry team, któryś z Was, jak sobie radzi właśnie w takich warunkach :)

@down
Cytuj:
im wiecej ludzi na serwerze tym wieksza mozliwosc, ze dostaniesz heda z du*y,

co wymaga większej uwagi, więcej skradania, przewidywania i nie udawania RamboŁamaneNaTerminator, bo jak to powiedział znajomy z ASG "a teraz wsadzimy metalowe kulki i skończą się Terminatory w tej grze" :D

Ostatnio edytowano 12 mar 2008, 16:50 przez r.bandit, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 12 mar 2008, 16:46 
Spamer!

im wiecej ludzi na serwerze tym wieksza mozliwosc, ze dostaniesz heda z du*y, najlepiej sie gra do 10 na 10 imo ;)

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 12 mar 2008, 16:59 

Wiecej ludzi:
-wiekszy spam najdow (wieksze prawdopodobienstwo ze sie cos utrafi w czasie deszczu i odwrotnie)
-wieksze prawdopodobienstwo ze jakis duren ustawi cleymora akurat gdy sobie biegniesz bokiem zeby ominąc plebs :)
-gra na np 6vs6 - strzelasz do kogos a ktos inny w tym czasie leci sobie inna droga, gra na 32vs32 gdzie nie polecisz trafisz na lame ktory tylko bedzie czekal na ciebie (gdy go zabijesz dostajesz kule w plecy od goscia ktory tylko czeka az tamten padie zeby miec +2 za zabicie i +2 za podniesienie)
-co jeszcze .... jak cos wymysle to dopisze

PostNapisane: 12 mar 2008, 17:03 

Molpi napisał(a):
[i]ANade spamming na gorce to jest to...a potem jak sie po takiego wejdzie to odrazu ze BASERAPER! :stupid:

Przecież to to się omija, zdobywa teamem dwie flagi, spamming znika... Po grzyba uczestniczysz w tym co wszyscy? :) Mam team i tego pilnuje ;) O wyzywanie baseraperem sie nie martw, przynajmniej tam gdzie ja gram ;)

@Grubber{PL}
Ale ja to wszystko wiem i to akceptuję (wpienia mnie niemiłosiernie, ale przynajmniej gra nie jest liniowa). Co ci po jednej, dwóch lamach? Niech grają jak chcą a Ty ich tłucz jak tylko chcesz, ktoś z teamu zawsze Cię podniesie ;)

PostNapisane: 12 mar 2008, 18:02 
Spamer!

1. nie przeinaczaj mojego postu w cytacie ;) (nie mowie o pogrubieniu i zwiększonej czcionce), chodzi o to, ze masz jakis uraz i mnie nie trawisz oni tez ;)
Jesli na 32 vs 32 nieda sie garc to co bedzie na 40 vs 40, nic sie nie zmieni pewnie ;)

PostNapisane: 12 mar 2008, 18:33 

Przecież to to się omija, zdobywa teamem dwie flagi, spamming znika... Po grzyba uczestniczysz w tym co wszyscy? :)
Juz nie raz widzialem na polskich publikach jak to US stoi an gorce i rzuca nadey no nie potrafi zabic kilku pr0 ktorzy czekaja na dole...

PostNapisane: 12 mar 2008, 18:51 

Molpi napisał(a):
Juz nie raz widzialem na polskich publikach jak to US stoi an gorce i rzuca nadey no nie potrafi zabic kilku pr0 ktorzy czekaja na dole...

Nie będę polemizował, bo z prawdą nie ma sensu :) Gram na niemieckim serwerze i rzadko się zdarza aby tak było a nawet jak już taka sytuacja ma miejsce to przełączam się do USMC, zbieram team i szukam dziury aby się przebić - jedna zdobyta flaga wiele potrafi zmienić ;) Ja lubię wyzwania :P

PostNapisane: 12 mar 2008, 22:48 

Wyzwaniem jest gdy masz druzyne tempych chu*ów i idotow stojacych na gorce ze sniperka (ktora i tak nikogo nie trafi bo jest do dupy) lub rzucajacych nejdami i sam musisz popierdzielac a wtedy moze ktos łaskawie sie zespawnuje na tobie (i w takich sytuacjach najbardziej drazni mnie scleymore lezacy tu czy tam)

PostNapisane: 12 mar 2008, 23:10 
Spamer!

Grubber{PL} napisał(a):
Wyzwaniem jest gdy masz druzyne tempych chu*ów i idotow stojacych na gorce ze sniperka (ktora i tak nikogo nie trafi bo jest do dupy) lub rzucajacych nejdami i sam musisz popierdzielac a wtedy moze ktos łaskawie sie zespawnuje na tobie (i w takich sytuacjach najbardziej drazni mnie scleymore lezacy tu czy tam)

Uroki FFA + nie ogarnięte towarzystwo...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2