Teraz jest 12 sty 2025, 11:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 mar 2008, 23:33 

Grubber{PL} napisał(a):
Wyzwaniem jest gdy masz druzyne tempych chu*ów i idotow stojacych na gorce ze sniperka (ktora i tak nikogo nie trafi bo jest do dupy) lub rzucajacych nejdami i sam musisz popierdzielac a wtedy moze ktos łaskawie sie zespawnuje na tobie (i w takich sytuacjach najbardziej drazni mnie scleymore lezacy tu czy tam)

Heej, nie popadajmy ze skrajności w skrajność ... Skład teamu jest ważny - to "oczywista oczywistość" ;)

PostNapisane: 13 mar 2008, 01:53 

Gdy gram zazwyczaj jest tak ze lamusy ktore po 2-3 nieudanych probwach wejsca na hotel daja se spokoj i leza na górce :)
Poza tym moja racja jest mojsza niż twojsza i gra powyzej 10vs10 traci sens ;)

PostNapisane: 13 mar 2008, 09:23 

Grubber{PL} napisał(a):
Gdy gram zazwyczaj jest tak ze lamusy ktore po 2-3 nieudanych probwach wejsca na hotel daja se spokoj i leza na górce :)
Poza tym moja racja jest mojsza niż twojsza i gra powyzej 10vs10 traci sens ;)

Tu sie zgadzam w 100% najwyzej jak jest serwer pelny 32, to jeszcze mozna cos kombinowaci dzialac. Oczywiscie nie mowie ze jesli sie jest na serwerku 64 i jest kilka teamow myslacych grajacych team play wtedy tez moze byc milo. Ale osobiscie sie nie zbyt spotkalem jak jest duzy serwer to jest ogolne polowanie na fragi i zeby jak najwiecej ich zdobyc zanim sie samemu zginie bo przy takiej sieczce zawsze oberwie sie cos z kosmosu :D
A co do R.Bandit owszem lubisz jak jest duzo ludzi bo to dla ciebie jest najlepsze. Grajac snajperem kapisz gdzies i czekasz i chyba wieksze prawdopodobienstwo jest ze czesciej kogos ubijesz jak jest 32 przeciwnikow niz 10 lub 16 prawda? Ale kazdy ma swoj sposob na ta gre jeden kampi drugi bierze czynny udzial w walce zreszta snajper to chyba nawet na tym polega zeby kampic pozdro... :)

PostNapisane: 13 mar 2008, 15:58 

Statystyki... trzeba jeszcze umieć je interpretować :P Gdzie tam jest napisane, ze np. ostatnie 112h gralem snajperem? Na poczatku duzo nim gralem to fakt.
Wydaje mi sie, ze na poczatku dyskusji zaznaczyłem, iz nie pisze w kategoriach kto jest lepszy. Uwazam, ze to bez sensu i za stary jestem na walke w cyferki :) Pisalem tylko o teamworku.
Co do "zawsze mam wiecej kilsow niez trupow czytaj ZAWSZE wiec chyba zle patrzyles" to popatrz na swoj ratio K/D, tudziez:
Kills / Deaths / Overall K/D Ratio
11614 / 11696 / 0.99

wiec chyba nie tak do konca jest jak twierdzisz ;)
Poza tym nie bardzo wiem co chcesz osiagnac swoimi postami, wiec chyba czas przerwac tą dyskusję, przynajmniej w takiej formie ;)
Na PW masz moje GG. Zapraszam do konstruktywnej rozmowy :)

Ps.
Zastanow sie lepiej zanim powiesz do kogos "nie sciemniaj", gdyz nie wszyscy _sciemniaja_ ;)

PostNapisane: 17 mar 2008, 15:09 

A potem mi się ludzie dziwią, że uważam większość graczy CS'a za zidiociałych chamów... To nie jest scena dzieci neo (choć ostatnio i tacy się pojawiają) i nie toleruje zbyt długo takiego zachowania. Są posty głupie, bezsensowne oraz zawierające "odkrywcze pytania", ale nikt nikogo nie straszy i nie wyzywa. Jeśli Ci się to nie podoba, to (copyright by NightMaX) wyp******** (taki argument powinieneś zrozumieć - na Twoim poziomie). Czasem żałuję, że Darth się już nie udziela...

PS.
Talk to the hand!

PostNapisane: 17 mar 2008, 18:17 
Moderator forum

A ja to zamknę do posprzątania.

PostNapisane: 14 kwi 2008, 21:36 
Moderator forum

Posprzątane, jako, tako , dalsze chamstwo i zaśmiecanie forum będzie skutkować banami !!!!!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2