Teraz jest 20 lis 2024, 05:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 mar 2008, 02:56 

Fryzjer jestes bez sensu jak lokata :lol:
To znaczy ze jezeli dzisiaj zjadles to jutro juz nie musisz tak? Bo nie wiem o co ci biega to ze lan byl w zeszlym roku to nie znaczy ze ma nie byc w tym wiec chlopie podrap sie po bujnej czuprynie i pomysl o czym ty piszesz.
A eddie na lanik nie potrzeba sponsorow i etc. zjerzdzamy sie i gramy for fun a nie sponsorzy i cala ta kanonada nadetych bufonow... pozdro

Ogarnij sie ;>

byc moze ktos bedzie krecil swoje i uniknie takich bledow dzieki waszym wypowiedziom(narazie takich praktycznie brak)...ludzie ogarnijcie sie troszke bo to zenua!:)

Fatalnie zrobione napisy koncowe :/

PostNapisane: 14 mar 2008, 04:07 

@hubur29 Wprost uwielbiam ludzi, którzy, za przeproszeniem, gówno wiedząc, próbują na siłę, pod przykrywką cienkiego jak kartka papieru, pseudo-sarkastycznego humoru udowodnić, że wiedzą lepiej. Wracaj lepiej do CS'a...

PostNapisane: 14 mar 2008, 08:27 

jason.paury napisał(a):
@hubur29 Wprost uwielbiam ludzi, którzy, za przeproszeniem, gówno wiedząc, próbują na siłę, pod przykrywką cienkiego jak kartka papieru, pseudo-sarkastycznego humoru udowodnić, że wiedzą lepiej. Wracaj lepiej do CS'a...

jason.paury jak ja mam wrocic do Csa to ty kolego niestety musisz wrocic do szafy gdzie rodzice cie trzymali do 8 roku zycia i to wywarło na ciebie taki wplyw a nie inny :D .Jezeli uwazasz ze czegos nie wiem to mi napisz a nie tu udajesz tega głowe bo grasz w gre np 2 lata dluzej niz ja. Najbardziej wlasnie lubie grac przeciwko takim jak ty, wszech wiedzacym wszystko o tej grze, i ogarniajacym ja najlepiej. Reszte sobie sam dopisz:-)
Pozdrawiam

PostNapisane: 14 mar 2008, 08:51 

Może hubur29 jest krzykaczem, ale w sumie ma rację co do tego lana, nie potrzebni są wielcy sponsoży aby zorganizować lana na zasadzie BYOC, potrzebne jest tylko lokum, np. sala gimnastyczna, kilometry skrętki i chęci. CSowcy sporo takich lanów robią.

Co do FM, widziałem i jest OK.

PostNapisane: 14 mar 2008, 10:24 

hubur proszę Cię, weź idź do swojego tematu skill czy czit i nie pisz tu już nic, oki?

PostNapisane: 14 mar 2008, 11:06 

Yaxa napisał(a):
hubur proszę Cię, weź idź do swojego tematu skill czy czit i nie pisz tu już nic, oki?

Yaxa milcz jak do mnie piszesz tyle moge ci odpowiedziec , nie zamierzam prowadzic z toba jakiej kolwiek konwersacji bo musiał bym sie znizyc do twojego poziomu.. :mrgreen:

PostNapisane: 14 mar 2008, 13:06 

No to tym bardziej jak nie zamierzasz prowadzic konwersacji to won, bo to moj temat.

a teraz poważnie weź idź nabijaj sobie posty gdzie indziej :|

PostNapisane: 14 mar 2008, 13:14 
Moderator forum

Dosyć. 5 stron bzdur i komentowania o niczym. Dalsze inwektywy przekazujcie sobie na PW. Uważam, że ten wątek nic już ciekawego w życiu forum nie wniesie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2