Wojtek napisał(a):
LOL co za koles masz u mnie order usmiechu....Wiecej takich ludzi w PGR-k sorry

PRGK

No prosze nowa taktyka zamiast walczyc to sie chowac hehe...dobre....To do Kaserek chyba tak to sie pisze.....
pffff...
Chowajac sie zrobisz wiecej niz walczyc bezsensownie...
Zapamietaj ze jak sie chowasz w kilka osob, tak jak napisalem to mozesz w kazdej chwili w ciagu 5 minut przejsc wroga i go zniszczyc doslownie, wystarczy troche skilla i pomyslow
Poza tym nie rozumiem o co Ci chodzi "takich ludzi w PGR-k ".
Nigdy nic nie mialem do 3M (wkoncu sam zakladalem jego "korzenie" i szczerze mowiac gdyby nie interwencja moja, Piaska i Yacoosa watpie zebys dzis grale w tym swoim 3M).
Kolejna sprawa... piszac PGR-k obraziles nie tylko mnie, ale takze klanowiczych najwiekszego, najstarszego i jedynego multigamingowego klanu w Polsce - PRGK...
Bardzo prosze zebys przeprosil nie tyle mnie, bo mnie nie musisz, ale Noskyego i wielu innych ludzi ktorzy od 3/4 lat robia ten klan i slysza takie rzeczy jak PGR-k...
Ja publicznie nie mowie niczego o 3M, o tym o czym mysle o nich (a wcale nie mysle zle) i o tym co uslyszalem o nich... tak wiec o co Ci chodzi ?
Twoja wypowiedz do niczego nie prowadzi...
A co do mojej... Zycie to nie jest bajka...
Albo przytocze Ci super text P. B.Lindy :
-...Musicie zabijac, albo nieprzezyjecie...Set off
nie pamietam cie czy byles na tamtej mapce wtedy czy nie ale nie wiem czy bys przeszedl do druzyny przegrywajacej i to jest w tym najwazniejsze w tym jest szkopol....dokladnie zacytowales "najlepszego polskiego aktora " ale jak tu sie bronic i zabijac kiedy ty kazesz nam sie chowac ???????