Teraz jest 11 sty 2025, 10:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2008, 21:27 

z tego co czytalem na tym forum to temat jest drazony po raz enty.Zaden ze mnie PrO po prostu lubie sobie pograc w BF a ze czasu nie ma tez zbyt duzo a nieraz nawet checi to i skill sredniawy .Jest jednak cos o czym mysle warto tu wpomniec ...o chamstwie a juz kwintesencja tego jest chyba Adasi z Sof-u . Wiem ze niektorym ranga moze i namieszala w glowie :stupid: i ze zawsze byli doskonali no ale nie przesadzajmy . A jesli chodzi o SOF to zbytnio mnie on nie interesuje no ale co mam myslec o ludziach w ten sposob go reprezentujacych...
Jesli chodzi o Adasi to chyba nawet nie trzeba dawac przykladow , wielu wie o co chodzi...
coz nieraz sie czlowiek rodzi chamem ...

PostNapisane: 27 mar 2008, 21:33 

1. Odmienia sie Adasi'ego
2. No to napisz o co chodzi.
3. Jezeli tk dla samolotu przesada, tak, kazdy na ffa ma prawo polatac. Tylko zobacz teraz z 2 strony, wsiada ktos co zaraz spada, w tedy u przeciwników np bombowiec cały czas bombarduje- Więc nie ma przyjemności z gry.

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 27 mar 2008, 21:35 

M@TH3W ma trochę racji bo jest to denerwujące jak naprzykład wsiadasz do helikoptera i do siada sie na gunnera gracz początkujący, ty mu wystawiasz powiecmy czołg, a on wali z miniguna więc co zrobić jak nie redline lub Tk. No ale prawda każdy ma prawo grać, aby sie kiedyś nauczyć. Czasem zanim zrobię tk lub redline powtarzam sobie " Nie pamięta wół jak cielęciem był ? " :roll: No chyba że naprawdę jestem zdenerwowany. :wink:

PostNapisane: 27 mar 2008, 22:06 

rompersstompers-pol napisał(a):
Wiem ze niektorym ranga moze i namieszala w glowie :stupid:

:lol:

Nie jestem za tym, żeby koniecznie najlepsi latali w powietrzu, bo sam mam nawet czasem cierpliwość do latania z nowymi (pozdro dla strzelca, który przelatał ze mną chyba rundę życia w heli ostatnio na Wake :wink:), ale bycie obrabianym przez całą rundę przez wrogie lotnictwo bywa czasem nużące.

PostNapisane: 28 mar 2008, 00:52 

W sumie to gosciu obraziles Adasiego piszac ze jest cham(naruszyles regulamin) po drugie forum nie sluzy do wyplakiwania sie jako to krzywde ci zrobil/li(zrobic wyjatek mozesz na bravo albo filipince) po trzecie..nie masz zadnych dowodow..nie widze ani screena ani nagrania video...po czwarte od opier... graczy za zle,naganne zachowanie sa CL klanow..niewiem kto w przypadku SOFu nim jest ale napewno strone WWW maja i mozesz smialo znalesc kontakt i napisac.Temat do skasowania a uzytkownikowi nalezy sie ostrzezenie za obraze innych osob bez dowodow winy!!!!

PostNapisane: 28 mar 2008, 01:26 

W sumie, to od tego jest pręgież 8)

PostNapisane: 28 mar 2008, 01:32 

Ekhm. Dobrze pamiętam dzisiejszą rundę. Wsiadasz do heli na zatar 16, gdzie heli to tak naprawde najważniejsza rzecz na tej mapie. Po czym wywalasz wszystkie rakiety nie wiedząc, że da sie nimi skręcać, następnie walisz do czołgu z działka a potem olewasz igłę. Byłeś bezużyteczny, przeszkadzałeś mi i prowadziłeś do przegranej zespołu. W takich sytuacjach to raczej Ciebie nazwałbym chamem, toteż sprawdziłem czy nie ma Cie za mapą, byłeś....
Nigdy nie jestem chamski w stosunku do osób, które zachowują się wobec mnie i innych graczy kulturalnie. Nara.

PS: Chesz pisać do CL'a SOF'u ? A pisz, możesz albo do mnie albo do Metza. Na tsie mamy specjalny kanał, pod tytułem "Beka"

Pozdro :D

PostNapisane: 28 mar 2008, 02:48 

Adasi napisał(a):

PS: Chesz pisać do CL'a SOF'u ? A pisz, możesz albo do mnie albo do Metza. Na tsie mamy specjalny kanał, pod tytułem "Beka"

Pozdro :D

a macie kanał " wygraliśmy OC w V lidze okręgowej i jesteśmy najlepsi na świecie ? "

ale jak to :(

PostNapisane: 28 mar 2008, 04:03 

A ten musiał swoje jak zwykle dorzucić ;P Ogólnie to od uczenia sie jest raczej sp niż multi... polataj trochę w heli/jet na singlu... potem graj w zespole na serwie. Jeśli nie umiesz strzelać w heli to daj szanse komuś kto to potrafi... i będzie coś z tego.
pozdro;p

PostNapisane: 28 mar 2008, 10:32 

Tez mnie to wkur*** jak jakis baran wchodzi do helika i strzela z dzialka np do wrogiego heli... wtedy odrazu robie TK.
Jak ktos nie potrafi latac/strzelac to niech sie nauczy grac na pustym serwie tak jak ja :lol:

PostNapisane: 28 mar 2008, 11:17 

Czyli uważassz, że głupotą jest np. dobicie płonącego helika z działka w momencie przładowania rakiet TV?

PostNapisane: 28 mar 2008, 11:36 

LipTon, aleś śmieszny, mamy za to kanał "forumowi twardziele", specjalnie dla ciebie.
Tanatos jak zwykle zabłysnął inteligencją :lol:

PostNapisane: 28 mar 2008, 11:59 

bo tanatos jest bystrty ^^ ps nie wiedzialem ze rakietą mozna skręcac :roll: :P
nie no tacy ludzie to wogole powinni isc na jakis server for lame czy jak im tam :D

PostNapisane: 28 mar 2008, 12:04 

Adasi taki ktos zawsze znajdzie wytlumaczenie nawet wmowic komus ze jestem az taka kompletna lama...
coz nieraz sie czlowiek ...... rodzi

PostNapisane: 28 mar 2008, 12:05 

Adasi ja akurat ta sytuacje pamietam jeszcze lepiej tak statystycznie to na 6 celow ktore mi wystawiles zdjalem 5 :wink:
moze i nie o te akurat Ci chodzilo no ale oczywiscie moja wina ze nieodgadlem mysli pilota.I nie o igle chodzilo tylko mam wrazenie ze o cos innego,co juz zostawie dla siebie.
Masterkillerek a odpowiedz tak sobie szczerze ile jestes sie w stanie nauczyc na singlu? :wink: pozdr

gabcio a co do Ciebie to nie badz smieszny po prostu napisalem to bo takie odnioslem wrazenie , nie potrzebuje zadnych dowodow innych nich swoje i nie zamierzam nic nikomu udowadniac,przeciez tak naprawde nic sie nie stalo wiec nie buzuj sie tak mocno bo sprawa akurat najmniej Cie dotyczy....

M@TH3V
1.To juz Miodkowi zostawiam do roztrzasania
2.Jest zupelnie inaczej jesli ktos Ci najpierw powie o co mu chodzi zanim wystawi Cie za mape
3.Z ktorej strony by nie patrzec serwer jest publiczny...

Po prostu wrzuccie czasem na luz...jeneralowie :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2