Teraz jest 11 sty 2025, 14:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 mar 2008, 11:21 

Młode trolle ruszaja do boju :)
Fajni jestescie

PostNapisane: 29 mar 2008, 11:33 

shit! me 2 !

PostNapisane: 29 mar 2008, 11:49 

DaGodness napisał(a):
lubie ogorki.

Zakonnice też, szczególnie nie krojone.

EDDIE_PL napisał(a):
twoje chamstwo przewyzsza chamstwo wszystkich jezeli chodzi o language.

EDI, ja po prostu nie lubie Adasiego i Kokiego za ich wywyższanie się i pogardliwy stosunek do słabszych graczy, krytykowanie czyjegos ilorazu inteligencji też jest nie na miejscu, nie pochwalam tego, jednak odpłacam pięknym za nadobne. jeśli ktoś pisze, ze jestem dureń to nie odpowiem mu że mi też jest miło.

PostNapisane: 30 mar 2008, 00:31 

Czasami ... nie , to nie będzie dobry początek dla mojego posta.

Zawsze gdy czytam posty Tanatosa , opada mi szczęka. Czasami sięga podłogi. Bynajmniej nie chodzi o zachwyt nad inteligencją w/w osoby lecz o totalne zaskoczenie brakiem jakiejkolwiek trafności jego wypowiedzi i ten specyficzny rodzaj ignorancji jaki przejawiać mogą jedynie niektóre istoty w tej galaktyce.

Wszystko mogę zrozumieć , a raczej prawie wszystko. Nie jestem jednak w stanie pojąć jak Koki wrzeszczący podczas gry tak, że ledwo jest w stanie myśleć , może się wywyższać. Taki zarzut, owszem, może i pasował by do kilku innych osób. Koki ? Nie, wybacz, dłużej nie mogę. Zapomnij. Dodam jeszcze raz, dla ścisłości. KOKI?!

PostNapisane: 30 mar 2008, 00:59 

Po pierwsze, chyba nie czytałeś dokładnie...czyli: kolejny filozof IQ 300

RPK_Tanatos napisał(a):
Każdemu durniowi wydaje się, że jest mądrzejszy od innych i uzywa ładniejszych słów....i że wogóle jest cool. Z innymi nie ma co rozmawiać bo "so guupi i wogle."
Nie trzeba być z kims na ts, aby osądzić jego osobowość, wystarczy czat w grze i zachowanie na serwerze. Długo juz tu jestem i co nieco pamiętam.

Po drugie:

Taa... strasznie wrzeszczał koki na NSZ oj strasznie....i klejmory stawiał :stupid:
Nie mówię o wczoraj, w zeszłym tygodniu...gram od 2 lat i jesli ktoś mnie obrażał to pamiętam.
A pewnego razu na Asterze gdy był jeszcze karkand z okropnymi lagami :"Spi...aj Tanatos z komandera". Tak...bardzo miły chłopak. Niestety nie archiwizuję obrazków, wiec nie wstawię.
Trafność wypowiedzi, hmm tak pisałem o pogodzie i o chmurkach, nic o chamstwie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2