Ja bede tez kupowal komorke. Pewno juz w tym tygodniu. Duzo materialu przeczytalem na temat komorek.
I teraz napewno chodzi o to czego oczekujesz od komorki
Ja tez chcialem Nokie z serii "N" - moja siostra ma N73 i powiem Ci ze bardzo wytrzymala, ma juz rok i nie bylo z nia zadnych problemow.
Wiem ze najnowysz model to N96 - jednak chyba nie ma go jeszcze w polsce.
Natomiast jest N95 8GB wlasnie ta komorke zamierzalem kupic. Wszystko ok, parametry super. Jednak wykonanie nie jest najlepsze.
Bylem w kilku sklepach, aby obejrzec ten telefon i tu duza niespodzianka. N95 8GB jest rozsuwany i jak rozsuniesz ja to sie rusza na boki...
Ona jest na normalnych szajsowych prowadnicach. Jezeli bedziesz chcial obejzec ta nokie to popros oczywiscie o taka ktora byla juz ogladana
taka do testow. Bo z nowymi jest wszystko ok. Po kilku dniach zaczyna sie ruczac na boki.
Te prowadnice sa tak ch*jowe ze jak na moje oko to gora 2 razy gdy Ci spadnie rozsunieta to sie rozpadnie (prowadnice szczegolnie).
WIec jak Nokia odpada to pomyslalem o czyms innym, a mianowicie o PDA. Z tego co czytalem to najlepszym PDA jest HTC Tytn 2. Nie ma dobrego aparatu ale posiada WiFi, no i ma windows co daje duze mozliwosci. Np. u mnie w kraju we wszystkich publicznych miejscach jest siec internetowa WiFi wiec za darmo mozna korzystac z gadu-gadu, skype, chodzic po necie itd. To co na kompie.
Ale jezeli sie juz uprzesz na ta nokie to N82 - bardzo dobry aparat fotograficzny, lepszy nawet od Noki N95 8GB chodzi o lampe blyskowa bo reszta taka sama, 5megapixeli.