Witam szanownych kolegów.Mam takie pytanko dotyczące odblokowania broni.
Czy procedura odblokowań broni polega na tym że najpierw musi odblokować się pierwsza grupa ? Czy też jest inaczej lecz trzeba coś tam zdobyć.
Wiem i rozumię że z chwilą awansu odbokowuje się jedna z przezemnie wybranych broni.
Mam już dosyć sporo punktów , medali odznak itp. to oczywiście nie przechwałki , lecz dążę do tego że kolega mój który ma mniej punktów ode mnie no i pare innych rzeczy ,mógł odblokować sobie np.komplet broni żołnierza wsparcia lub snajpera.Oczywiście nie ma odblokowanej całej pierwszej grupy.
Nadmieniam również że posiadamy tę samą wersję gy Battlefield2 deluxe edition.
Mam także pytanie dotyczące wersji BATTLEFIELD2
Grę rozpoczołem na wersji BATTLEFIELD2 COLLECTION .Tam zdobyłem 25. punktow awanse itp.Zmieniłem potem wersje gry na BATTLEFIELD2 DELUXE.
Odzyskałem konto i mój dorobek żołnierski lecz pomimo tego że punktacja rośnie , zdobywam odznaczenia itp.to biała kreska doszla mi do konca i nie ma ochoty zakończyć aby przejść do następnego awansu.nabiłem już ponad 1000 punktów i nic sie nie dzieje.
proszę was tylko szanowni koledzy o jakiekolwiek informacje,porady za które serdecznie z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich...