Teraz jest 16 kwi 2025, 14:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 19:08 

_XENA_ napisał(a):
Wojtek napisał(a):
MohammedZaherSzah napisał(a):
ja jestem biernym uczestnikiem sceny :?: wyobraz sobie ze smieje ci sie teraz w twarz...

Hmm jakos nie kumam jak ten gosc sie udziela...hmm...Zalozyliscie jakies Kolko Wzajemnej Adoracji czy co???? :D
Sorki XENA ale nie wiem nawet co on robi...jakos nigdy nie widzialem precedensu jakoby on sie udzielal...

Ups. Złapałeś mnie. ALe ja Mohameda dosyć często widuję na forum więc IMHO on taki bierny wcale nie jest...

To ze jestescie z tego samego miasta i sie widujecie i nie wiem co tam jeszcze robicie to dzieki temu on sie udziela dla sceny BF????A ja sie nie udzielam bo nie jestem z waszego miasta???? :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 19:14 

Wojtku, zanim bedziesz osadzal kto jest czynny a kto bierny, zapraszam na irca... tam sie dowiesz wiecej "jak wyglada scena"

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 19:15 

FFA a granie w jednym teamie uzywajac TS to dwie rozne zeczy czyz nie :?:
hmmm....
mi sie wydaje, ze niektorzy poprostu myla pojecia (to albo gracie free albo druzynowo) i bardziej nastawiaja sie na kolekcjonowanie medalikoow, statow, zeby potem sie tasowac ogladajac np bf tracks....
u nas w klanie nie ma jakos problemow, zawsze staramy sie grac rozkladajac rowno sily na obie strony konfliktu (przyklad wczoraj na iPorcie DC) a TS jest do tego, zeby sobie popierdolic o glupotach a nie ambitnie gnoic innych :evil:
ale to juz jest nasza sprawa co robimy i bedzie nas wkurwiac takie glupie granie jak w przypadku tego posta...
a pisac dokladnie o tej sytuacji nie bede, bo bym zostal zbanowany, ocenzurowany itp (wojtas tylko sie dowiedzial na GG 8) ) :oops:
leje i zawsze bede lal na takie podejscie niektorych ambitnych klanow i graczy) ...
eot z mojej strony*
no chyba, ze ktos mnie zacznie draznic na maxa :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 19:20 

KasereK napisał(a):
Wojtku, zanim bedziesz osadzal kto jest czynny a kto bierny, zapraszam na irca... tam sie dowiesz wiecej "jak wyglada scena"

ja nie uzurpuje sobie prawa do tego zeby osadzac kto i ile zrobil dla sceny...a jesli jzu cos zrobil to prosze o jeden maly przykladzik i to prosze od paru godzin i jeszcze nikt mi nic na ten temat nie napisal...nie jestem jakims tam maniakiem zeby nie dosc ze siedziec na forum bf to jeszcze wchodzic na irc bf...nie mam na to czasu zycie w realu praca studia itp itd...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 19:33 

poczytalem ten topic od deski do deski. stary czy ci nie pasuje jak inni graja. a guzik cie to obchodzi. jak sobie chca tak grac niech sobie graja. daj juz z tym wreszcie spokoj. ostatnio to sklady sa zawsze wyrownane. wszyscy spokojnie sobie graja. no fakt czasami sie do gosci nie dogada i sie gra w nierownych teamach. ale to nawet fajnie. trudniej sie przedostac. wiecej trzeba zabic. bez obrazy wojtek. patrząc na to inaczej to czasami moze wnerwiać :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 22:50 

mati.pl napisał(a):
hmmm....
mi sie wydaje, ze niektorzy poprostu myla pojecia (to albo gracie free albo druzynowo)

Ale Mati ja ani razu nie napisałem że gram FFA tylko że gram na SERWERACH FFA teamplay'ując uzywając TSa o to mi właśnie chodziło...A teamy liczbowo były wtedy zbalansowane i oprócz tego że axis sobie nie radziło to nie grały tam same lamki więc proszę nie przesadzać ...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 22:54 

Gorefest napisał(a):
mati.pl napisał(a):
hmmm....
mi sie wydaje, ze niektorzy poprostu myla pojecia (to albo gracie free albo druzynowo)

Ale Mati ja ani razu nie napisałem że gram FFA tylko że gram na SERWERACH FFA teamplay'ując uzywając TSa o to mi właśnie chodziło...A teamy liczbowo były wtedy zbalansowane i oprócz tego że axis sobie nie radziło to nie grały tam same lamki więc proszę nie przesadzać ...

Chyba nie do konca mnie czytales jak pisalem ze w druzynie axis bylem ja plus Leim i ktos jeszcze ze znanego klanu i to tule jesli chodzi o sklad...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 22:59 

Sorry że dalej kontynuuje ten temat ale CO Z TEGO :?:
Ja rozumiem że przeważnie w klanach są "ci lepsi" ale ktoś kto nie ma taga nie jest automatycznie lamką która zaniża poziom...

Ostatnio edytowano 15 lis 2003, 23:03 przez Gorefest, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 23:01 

No nie no automatycznie to nie ale wtedy byli goscie ktorych widzialem first time

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 23:01 

Wojtek napisał(a):
KasereK napisał(a):

ja nie uzurpuje sobie prawa do tego zeby osadzac kto i ile zrobil dla sceny...a jesli jzu cos zrobil to prosze o jeden maly przykladzik i to prosze od paru godzin i jeszcze nikt mi nic na ten temat nie napisal...nie jestem jakims tam maniakiem zeby nie dosc ze siedziec na forum bf to jeszcze wchodzic na irc bf...nie mam na to czasu zycie w realu praca studia itp itd...

dzizas...
Razem z MZS stworzylem kanal team-poland.bf, ktorym sie opiekujemy.
Glowny admin #bf.pl - oficjalnego kanalu baattlefield192.pl
Zalozyciel projektu BF42 Gather, ktory miejmynadzieje niedlugo wystartuje
Przeprowadzilem wywiad z tworcami moda CiS
Przeprowadzam razem z Cougiem relacje live z meczy klanow PRGK, PRGK-42, Aristocracy i czasem 3M (niegdys NL)
Zalozyciel 1 polskiego klanu w battlefield`a S&D razem z Piasecznikiem (pozniej ONZ, nL, 3M).

Zmusiles mnie do tego a ja nie chcialem tego pisac... nie nawidze sie chwailic :(
Wyzej masz te przyklady... jest takze troche innych o mniejszym stopniu, ale podalem te wazniejsze.
Now you ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 23:06 

KasereK napisał(a):
Wojtek napisał(a):
KasereK napisał(a):

dzizas...
Razem z MZS stworzylem kanal team-poland.bf, ktorym sie opiekujemy.
Glowny admin #bf.pl - oficjalnego kanalu baattlefield192.pl
Zalozyciel projektu BF42 Gather, ktory miejmynadzieje niedlugo wystartuje
Przeprowadzilem wywiad z tworcami moda CiS
Przeprowadzam razem z Cougiem relacje live z meczy klanow PRGK, PRGK-42, Aristocracy i czasem 3M (niegdys NL)
Zalozyciel 1 polskiego klanu w battlefield`a S&D razem z Piasecznikiem (pozniej ONZ, nL, 3M).

Zmusiles mnie do tego a ja nie chcialem tego pisac... nie nawidze sie chwailic :(
Wyzej masz te przyklady... jest takze troche innych o mniejszym stopniu, ale podalem te wazniejsze.
Now you ?

hmm.... i to dzieki temu Mohammed tak sie udziela hmmm ...hmm...nie no imponujace jestem pod wrazeniem.... :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2003, 23:15 

Mohhamed jak napisalem tworzyl ze mna kanal i udziela sie mocno na ircu :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 00:54 

Wojtek hmm...masz trudny charakter...jestes zaborczy...chcesz za wszelka cene postawic na swoje nawet jesli nie masz racji, z pewnoscia nie masz zbyt wielu kolegow...
Co do sceny bf'a to nie zamierzam sie Tobie tłumaczyć...moglbym wymieniac ale po co jak Ty i tak dodasz swoje marne trzy slowa (bez wiekszego znaczenia) krytykujace moja aktywnosc na scenie...
Co do tego topicu to wiesz co, daj sobie spokuj czlowieku...ile Ty grasz w tą gre :?: miesiac, dwa :?: sluchaj jesli ci nie odpowiada to zagraj sobie na lanie z botami, zapewniam Cie ze bedziesz sie swietnie bawil a tym bardziej ze boty sa na twoim poziomie i nie bedziesz musial juz zakladac topikow ze boty z innego klanu zalozyly ci locka...
A jesli jestes zwolennikiem gry przez siec to zmien server bo wyraznie widac ze ta grupa ludzi ci nieodpowiada. Jest setki innych serverow na ktorych mozesz sobie pograc...
Jeszcze raz Ci mowie odpusc sobie bo jak widzisz twoje żalenie do niczego nie prowadzi, nie zyskujesz zwolennikow swoich pogladow a wrecz przeciwnie masz coraz wiecej wrogow...
Na koniec chcialbym Ci wytlumaczyc ze ta gra ilustruje druga wojne swiatowa...Wiesz nie przypominam sobie zeby ktos kogos prosil na wojnie "- sory chopaki ale mozecie przez chwilke nie bombardowac naszego lotniska :?: - nie no spoko, wycofamy sie wy wystartujcie i wtedy powalczymy, moze tak byc, juz nie jestescie zli... :?:"
Nie chce mi sie juz czytac twoich postow, nie nudz wiecej...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:01 

Wojtek hmm...masz trudny charakter...jestes zaborczy...chcesz za wszelka cene postawic na swoje nawet jesli nie masz racji, z pewnoscia nie masz zbyt wielu kolegow...
Co do sceny bf'a to nie zamierzam sie Tobie tłumaczyć...moglbym wymieniac ale po co jak Ty i tak dodasz swoje marne trzy slowa (bez wiekszego znaczenia) krytykujace moja aktywnosc na scenie...
Co do tego topicu to wiesz co, daj sobie spokuj czlowieku...ile Ty grasz w tą gre :?: miesiac, dwa :?: sluchaj jesli ci nie odpowiada to zagraj sobie na lanie z botami, zapewniam Cie ze bedziesz sie swietnie bawil a tym bardziej ze boty sa na twoim poziomie i nie bedziesz musial juz zakladac topikow ze boty z innego klanu zalozyly ci locka...
A jesli jestes zwolennikiem gry przez siec to zmien server bo wyraznie widac ze ta grupa ludzi ci nieodpowiada. Jest setki innych serverow na ktorych mozesz sobie pograc...
Jeszcze raz Ci mowie odpusc sobie bo jak widzisz twoje żalenie do niczego nie prowadzi, nie zyskujesz zwolennikow swoich pogladow a wrecz przeciwnie masz coraz wiecej wrogow...
Na koniec chcialbym Ci wytlumaczyc ze ta gra ilustruje druga wojne swiatowa...Wiesz nie przypominam sobie zeby ktos kogos prosil na wojnie "- sory chopaki ale mozecie przez chwilke nie bombardowac naszego lotniska :?: - nie no spoko, wycofamy sie wy wystartujcie i wtedy powalczymy, moze tak byc, juz nie jestescie zli... :?:"
Nie chce mi sie juz czytac twoich postow, nie nudz wiecej...

Buahahaha czlowieku wiesz gdzie jeszcze gdzie lezy granica miedzy rzeczywistoscia a swiatem wyimaginowanym??????co ty mi tu mowisz ze tak a tak bylo na 2 wojnie swiatowej...do czego to ....hehe nie rozumiem...ale to moze dlatego ze porownales mnie do bota... :shock:
:D
Po drugie mamy tu domoroslego adepta psychologii...chlopaczek wystawil mi taki obraz psychologiczny ze hoho az mi szelki spadly z mojego bootowego tylka....hehe dobre...a w gre gram troszeczke dluzej...
hmm ja zaborczy ja nie mam kumpli...a to dobre :D
mowisz ze nie chcesz czytac moich postow to je omijaj... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:02 

<cut>

Mohammed tylko jedna rzecz - wiesz że na scenie jesteś "Największym kamperem"?

To tak BTW bo ja się nie sprzeczam, nie grałem, nie wiem i mam zdanie - zmieniłbym wtedy serwer ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2