Teraz jest 30 sty 2025, 22:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 kwi 2008, 23:04 

Dobra teraz coś z innej beczki lecz zapewniam zainteresuje was. Chodzi o testy wersji PR 0.8 są zapisy chętni wpisywać się dam link do strony. PRzydał by się jakiś człowiek z forum który mógł by nam zdradzić kilka smaczków przed wyjściem najnowszej części :D

Zapisy na testy 0.8

PostNapisane: 11 kwi 2008, 23:17 

Mil3k odnośnie komunikacji na VOIPie polecam poczytanie tematów tutaj: http://www.tacticalgamer.com/battlefiel ... rocedures/ .

PostNapisane: 12 kwi 2008, 15:03 

Jeśli chodzi o szybką komunikację, to wszystko jest OK, gdy na VOiPie podawane są namiary z kompasu. Do tego, jeśli przestrzeń jest większa, ja dodaję czasem określenie odległości, ale nie w metrach tylko ogólniej: long/medium/short range. W sytuacji, gdy jestem dalej od głównej części SQ albo gdy SQ jest w pewnym rozproszeniu, szczegółowy namiar z kompasu niewiele daje, więc wtedy określam ogólnie kierunek świata plus koniecznie punkt odniesienia, np. SL, CP. Jak na razie ten system się sprawdza u wielu osób.

Nazwy dla ulic czy części mapy są jak najbardziej przydatne, sęk jednak w tym, że wszyscy gracze, a przynajmniej ich większość, powinni znać ten system, żeby ów miał szansę zadziałać. Podoba mi się określanie części budynku kolorami, nigdy o tym nie słyszałem. Procedury z linka do forum Tactical Gamer są ładnie zebrane do kupy. Myślę, że wielu z nas korzysta z nich nawet nie wiedząc o tym, że ktoś ujął to w formie zasad właśnie.

Nick w PR mam faktycznie inny niż zwykle, czyli np. podczas sentymentalnej gry w BF1942 - DotAfterLongSentence. Bywam najchętniej na T&T, potem - jeśli nie ma miejsc - na serwerze RiP oraz iGi. Omijania rosyjskich szybko się nauczyłem. Ktoś próbował litewski serwer? Pojawił się nie taki dawno, dość zaludniony. Tak w ogóle to niestety sprawdza się stara zasada, że gra między godz. 22.00 a 2.00-3.00 w nocy przynosi najwięcej satysfakcji, bo naprawdę jest z kim postrzelać. Gorzej za to wstaje się rano...

PostNapisane: 12 kwi 2008, 18:54 

Litewski serwer, LT reality? grałem parę razy i żadnych wyjątkowych wspomnień, przystępny ping, często sporo ludzi siedzi, team play bywa na dość wysokim poziomie (przynajmniej tak się zdarzało kiedy ja grałem :) ), tylko lista mapek niezbyt fajna, strasznie często pojawiają się tam mapki 16 mimo tego że serwer jest pełen.

A jeśli lubisz grać w nocy to jeszcze raz polecam Password Night - w czwartki i niedziele od godziny około 22 na serwerze Tactical Gamer założone jest hasło, które można znaleźć po zarejestrowaniu się na forum, dzięki czemu raczej nie zdarza się żeby osoby nie mającego zbyt dużego pojęcia o grze w pr dołączały do gry.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 20:35 

Dzięki za info, na pewno sprawdzę.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 21:02 

Nie ma sprawy.

Po prostu rejestrujesz się na forum i wtedy możesz na tej stronce: http://www.tacticalgamer.com/battlefiel ... -here.html sprawdzić hasło

Jeśli będziesz miał grać na password night jutro to mógłbyś dać znać, znajomy kompletuje polski squad na wieczór

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:10 

Jutro niestety nie dam rady. Czwartek prędzej, choć już wiem, że akurat tego dnia będę miał pobudkę przed 6.00 rano, a z pracy wychodzę przed 18.00. No i jeszcze z żoną dobrze byłoby słowo zamienić ^__^. Będzie okazja, stawię się na serwerze.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 23:05 

W sumie to ja bym z chęcią pograł. Słyszałem wiele o password night ale jeszcze nigdy nie grałem a z chęcią bym pograł w polskim sqadzie a że szukacie kolejniego do składu to z chęcia z wami pogram..

PostNapisane: 13 kwi 2008, 00:53 

Dzisiaj super sie gralo i bylo duzo Polakow:)

http://img440.imageshack.us/img440/209/screen049kw7.jpg to tylko namiastka:)

niedlugo wrzuce wiecej screenow, z roznych rozgrywek:)

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

PostNapisane: 13 kwi 2008, 11:30 

O której to było?

PostNapisane: 13 kwi 2008, 12:13 

no wczoraj sie fajnie grało 8) jak ja poszedłem to sie dopiero ludu pojawiło widzę :(

http://img80.imageshack.us/my.php?image=ofiaryjozi02ag6.jpg
jednego rozwalił jozi a drugi nie wiem co było pierwsze jego ładunki czasowe czy rakieta groma :)

Czy nie powinno tu być przyklejonego tematu ze screnami z partyjek w pr-a??

aaaa i od kiedy gram w pr-a nie wiem jak można sobie grać w normalne bf-2 :p
PR rlz!!!

PostNapisane: 13 kwi 2008, 12:16 

Lt Mic napisał(a):

baj pisze się bye a nie bay... :mrgreen:

PostNapisane: 13 kwi 2008, 14:08 

Lt Mic napisał(a):
aaaa i od kiedy gram w pr-a nie wiem jak można sobie grać w normalne bf-2 :p
PR rlz!!!

ostatnio coś mnie tak nachodzi i chyba sobie dzisiaj vanillie odpale, ot tak dla odstresowania :P

PostNapisane: 13 kwi 2008, 14:33 

Cytuj:
baj pisze się bye a nie bay... :mrgreen:

Wiem (zawsze mogę się tłumaczyć że chodziło o zatokę :) ) ale w całym zamieszaniu mała literówka się wkradła.

Cytuj:
ostatnio coś mnie tak nachodzi i chyba sobie dzisiaj vanillie odpale, ot tak dla odstresowania

Dokładnie czasem jak mam chwilę wolną to też sobie odpalę sapera albo vanille .

A co do password night dzisiaj, to z tego co widzę, już jest 4 Polaków chętnych.

PostNapisane: 15 kwi 2008, 11:22 

Wie ktoś może ile slamów trzeba położyć na czogłgu żeby go rozwalić?

Grałem dzisiaj na battle of qungling spec ops'em i dwa razy zdażyło mi się że położyłem wszystkie slamy na brytyjskim czołgu a on spokojnie sobie odjechał :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2