Teraz jest 10 sty 2025, 16:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 10 kwi 2008, 16:07 

Ja kiedyś lubiłem polatać na fake'ach ( TyierPL666 . Chruszczow (to akurat fake kolegi, ja tylko sobie chwilkę polatałem) )... Teraz po maturze chce wyrobić 3 gwiazdkowca, to sobie będę znów grał na fake'ach :P Tak wiem - jestem niczym ruski generał z setką medali na klacie :P

PostNapisane: 11 kwi 2008, 10:54 

Tyler, ja tez gram m.in. dla medali i nie wnikam w to co mówia "inni", czyli ci którzy uważają że do nich należy poprawianie tej gry. Moim zdaniem ci, którzy graja dla statystyk i medali powinni grać na rankingu, pozostali na nierankingowych serwerach i kłopot z głowy.
Medale - błąd EA, unloki - błąd EA..a sami skaczą jak kangury, ten błąd, który jest największy z wszystkich i jakos nikomu (w naszym kraju) nie przeszkadza. To poronione, więc gram na luzaku.
Wracając do medali: obserwując to co się ostatnio dzieje, zrobienie czwartej gwiazdki wydaje się byc niemożliwe.

Ostatnio edytowano 16 kwi 2008, 01:21 przez RPK_Tanatos, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 11 kwi 2008, 13:49 

Delete - Lagg

Ostatnio edytowano 11 kwi 2008, 13:50 przez DaGodness, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 11 kwi 2008, 13:49 

Jezeli jeszcze moge cos dodac - Tantanos czy jak Ci tam . Ty jestes poroniony i nie gadaj mi ze grasz na luzaku , pojechalem Cie z defki dales mi kicka "popisuj sie gdzie indziej" a jak wszedłem jeszcze raz na server ban za 2 miesiące za bunnyhopa ...

PostNapisane: 11 kwi 2008, 14:14 

Bo moze zabijanie z defi to bug jak bunnyhoping ;)

PostNapisane: 11 kwi 2008, 15:19 

Bunny hoping czy jak mu tam jest ok, ale unlocki nie za bardzo:]

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 11 kwi 2008, 15:53 

RPK_Tanatos napisał(a):
Medale - błąd EA, unloki - błąd EA

Z calego twojego gadania moge sie zgodzic tylko z tym :P

PostNapisane: 11 kwi 2008, 19:43 

M@TH3V napisał(a):
Bunny hoping czy jak mu tam jest ok, ale unlocki nie za bardzo:]

A czemu nie? Są czescią gry. Usprawiedliwiać niepowodzenia unlockami to każdy leszcz potrafi. Zamiast marudzić to lepiej ćwiczyć, ćwiczyć żeby grać lepiej. Jak dojdziesz to w miarę dobrego poziomu to Ci czyjeś unlocki przeszkadzać już nie będą. Zresztą poza AT to i tak one żadnej róznicy nie robią.

SVD i AK to i tak najlepsze bronie imho.

PostNapisane: 11 kwi 2008, 20:01 

jestem za Tanatosem też gram dla medali i statystyk ,lubie sie pogapić na moje staty jak rosną / choc powoli/ , gdy nie to nie grałbym w tą grę , z unlockami też sie pogodziłem , każdy gra czym chce , jest przecież taki wybór , a to zależy od nas co wybierzemy,a jedynym moim configiem są piwka w lodówce :D choć niektórzy mnie oto oskarżają .

PostNapisane: 11 kwi 2008, 22:32 

DaGodness napisał(a):
Jezeli jeszcze moge cos dodac - Tantanos czy jak Ci tam . Ty jestes poroniony i nie gadaj mi ze grasz na luzaku , pojechalem Cie z defki dales mi kicka "popisuj sie gdzie indziej" a jak wszedłem jeszcze raz na server ban za 2 miesiące za bunnyhopa ...

Dagódnes czy jak ci tam, fajnie jest pomarzyć. Jak wyrzucam kogos z serwera robiąc miejsce dla membera niestety ale to ja wybieram kogo usunąć a nie ty.
Bana masz teraz już na 3 miechy za :"Tantanos czy jak Ci tam", ponieważ dokładnie wiesz za co masz bana. Wchodzenie na ts i rzucanie we mnie, czy w Malegopolaczka ku... i ch...mi tak będzie doceniane. Za młody jesteś, tego cie w gimnazjum uczą? Całe szczęście chyba już masz zablokowany dostęp do naszego ts.
Nie wiem jakim prawem rościsz sobie, że każdego można usunąć z serwera tylko nie ciebie, chyba za wysoko brode nosisz.

P.S.
Unlokami gram rzadko ale nie przeszkadza mi jeśli ktoś używa. Kangurowanie aż tak bardzo mi nie przeszkadza, aczkolwiek dla niektórych to sposób na grę.

PostNapisane: 11 kwi 2008, 22:37 

Jak ktoś jest dobry to trafi i buny hoppera nie wiem o co tyle krzyku sam to praktukuje jak mam mało hp a we mnie napierdzielają.
Jak jakiemuś adminowi to przeszkadza to niech wpisze to w zasadach a nie potem kikuje, sam nie dostałem kika za to ani nie byłem swiadkiem bana
dagodnessa jak cos :0

PostNapisane: 12 kwi 2008, 09:28 

sory tanatos ale ja wiem tez na co cie stac i czesciowo moge potwierdzic cos pisze np dagodnes , masz fochy w nosie cos sie nie podoba to wywalasz a pozniej smieszne tlumaczenia , olalem nsz i o wiele przyjemniej sie gra u plackow np wiec cos chyba w tym jest...

PostNapisane: 12 kwi 2008, 09:57 

Bardzo mi przeszkadza kiedy sobie nie moge podnieśc ak tylko biore g36-> ktore gorsze jest od m16;)

Cytuj:
Zamiast marudzić to lepiej ćwiczyć, ćwiczyć żeby grać lepiej.

Po prostu jest super, nawałnica flashow(pod nogi nawet ludzie z teamu rzucają...) ktora uniemozliwia gre... Na prawde za to mam lubić unlocki #3?

Cytuj:
sory tanatos ale ja wiem tez na co cie stac i czesciowo moge potwierdzic cos pisze np dagodnes , masz fochy w nosie cos sie nie podoba to wywalasz a pozniej smieszne tlumaczenia , olalem nsz i o wiele przyjemniej sie gra u plackow np wiec cos chyba w tym jest..

:stupid: Jakos Mi się nigdy nie zdazylo a mogło... Nie przesadzacie troszke? A pluckauf jest najlepiej :lol:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 12 kwi 2008, 10:45 

Dam ci przykład duncon:
Wczoraj na nsz, po stronie usmc grał niejaki MROWA, nie wiem czy dobrze zapamiętałem nik. Odradzam sie przy hotelu, ktos wali domnie, odwracam sie strzelam i widze mrowe lezacego na spawnie. No nic przechodził akurat, odradzam sie drugi raz na drugim spawnie, ktos wali do mnie, odwracam sie i...zgadnij...mrowa LEZY, nie stoi, biegnie...lezy na spawnie. Zmienił pozycje żeby nie było podejrzeń, ale miał pecha. Napisałem mu żeby grał normalnie, bo go usune.
Załóżmy, że usuwam mrowe, przychodzi taki później na forum i wypisuje, że tanatos ma fochy, że wyrzuca za zabijanie admina, za brykanie itp.
Fakt, nie jestem idealny, bo takich nie ma. Któregos razu ktos biegał i rzucał właśnie owe flesze, poirytowało mnie to i wyrzuciłem pierwszego, który zabił z F2000.
Jesli odrodze się na górce na tylnym spawnie, zobacze z tego spawna strzelającego MEC'a, może zostać usunięty.
Jeśli jestem na górce i rzucam granaty, jesteś w ich zasięgu, to ja zapewne jestem w zasięgu twoich, więc nie ma problemu.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 10:55 

Polska :
unlock - bad
bunny hoping - good

Reszta Świata:
unlock - good
bunny hoping - bad

RPK_Tanatos napisał(a):
Dagódnes czy jak ci tam, fajnie jest pomarzyć. Jak wyrzucam kogos z serwera robiąc miejsce dla membera niestety ale to ja wybieram kogo usunąć a nie ty.
Bana masz teraz już na 3 miechy za :"Tantanos czy jak Ci tam", ponieważ dokładnie wiesz za co masz bana. Wchodzenie na ts i rzucanie we mnie, czy w Malegopolaczka ku... i ch...mi tak będzie doceniane. Za młody jesteś, tego cie w gimnazjum uczą? Całe szczęście chyba już masz zablokowany dostęp do naszego ts.
Nie wiem jakim prawem rościsz sobie, że każdego można usunąć z serwera tylko nie ciebie, chyba za wysoko brode nosisz.

P.S.
Unlokami gram rzadko ale nie przeszkadza mi jeśli ktoś używa. Kangurowanie aż tak bardzo mi nie przeszkadza, aczkolwiek dla niektórych to sposób na grę.

Hmm jak tak dalej pujdzie to DaGodness bedzie mial bana na rok na NSZ 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2