Teraz jest 25 lis 2024, 05:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2008, 13:34 
Spamer!

Lailonn, kiedy ty ostatnio grałeś w BF21 Oo ?

- owszem BF to pojazdy, ale mogli by :
albo dodać nowe miejskie mapki
albo dać możliwość wyłączenia pojazdów

to marzenie, ale co tam..., fajnie by było, jakby dal iw patchu 1.5 rzeczy z BF2:SF 8) - linki,haki,noktowizory, nowe - fajne pojazdy, super mapy etc. :), nowe nacje, ale to już wychodzi na dodatek ;) etc.

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 12 kwi 2008, 20:18 

Cóż ostatnio grałem jakieś 6-7 miesięcy temu. Czy sugerujesz, że przez ten czas seria zmieniła swoje założenia i jedyny powód, dla którego stałą się popularna przestał istnieć? Zawsze znajdzie się jakiś typ co zbojkotuje pojazdy tak jak i taki co chce tylko na noże. "Głupków", którzy minęli się z marzeniami nie brakuje. Dlatego tu jest jak jest a w CS słyszy się prośby o dodanie pojazdów. Takie zachowanie jest normą w każdej grze sieciowej.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:56 
Spamer!

do pojazdów nic nie mam, bo to jednak jedyna gra arcade z nimi, ale mogli by dać opcje "Bez Pojazdow".

W BF się nic nie zmieniło o ile Ci chodzi o FFA..., A scena ? umarła prawie, tylko Ci co chcą (klany) graja liderki/turnieje/"nejszyn kapy" etc. :)
Zagraj czasem jeszcze na polskich inf:P, może teraz nie powiesz mi "jak taki mądry to bądź komendantem " xD

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 13 kwi 2008, 11:48 

Na niektórych mapach super gra się pojazdami (np.Belgrade, Suez), ale na innych mapach są wciśnięte "na siłę" i lepiej, żeby ich tam nie było (np.Camp, Cerbere)

PostNapisane: 13 kwi 2008, 21:29 

A Lailonn znów to swoje 'BF umarł, nic się nie dzieje' :mrgreen:

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 14 kwi 2008, 21:24 

Krótko dodam, że owszem dzieje się w BFie i to sporo. Nie chce słyszeć bzdur że BF 2142 umarł. Mówie to jako współorganizator turnieju który dopiero co się zakończył (zwycięzca:http://img501.imageshack.us/img501/6901/1miejscehk9.png )

Wracając do patcha, wiadomo już coś wiecej? Bo jak na razie to tkwimy w niewiedzy :S

PostNapisane: 14 kwi 2008, 22:04 

Z tego co wiem mają być 3 nowe mapy (info od SPQR, dzisiaj na treningu Blizz mi powiedział)

PostNapisane: 15 kwi 2008, 10:47 

Hmm o mapach też wiedziałem, można powiedzieć że też od SPQR, ale że 3 to.... w miare miłe zaskoczenie, miałem nadzieje że 5 będzie :) Miejmy teraz nadzieję że nie będzie to mini Northern Strike pack z 3ma mapami na pojazdy :o i choć jedna a może nawet 2 będą grywalnymi infantry :) Dobrze wpłynęło by to na rozgrywki infantry. Jak będą JAKIEKOLWIEK wieści na temat map piszecie, starczy chociażby 1 wyrywkowy screen z nowej mapy :)

Pozdrawiam i czekam na dalsze info :)

PostNapisane: 15 kwi 2008, 14:28 

Ja bym z chęcią zobaczył demka i specta z 1szej osoby, wreszcie można by czituchów łatwo wykrywać.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 15 kwi 2008, 16:15 

Wczoraj znalazłem, już są servery z testami i widać nazwy nowych map: Wake Island 2007, Dragon Valley i Sharqi cośtam, zrobiłem SSy, ale nie mogę ich otworzyć (windows nie otwiera mi formatu), jak uda mi się to otworzyć, to wrzucę SSy

PostNapisane: 15 kwi 2008, 17:55 

Wake island 2007? a czy nie powinno być 2142 lub podobnie? 2007 to jest w bf2 z tego co pamiętam, bo w 2 na takich mapach nie gram :D

PostNapisane: 15 kwi 2008, 18:13 
Spamer!

ZeeToxPL napisał(a):
Wczoraj znalazłem, już są servery z testami i widać nazwy nowych map: Wake Island 2007, Dragon Valley i Sharqi
Peninsula ? to mapy z BF2 :D
Temat o wake 2142 na forum ejst http://forum.battlefield1942.pl/viewtop ... b758dc3d51 , ale ss wszystkie z tej mapy zostaly usniete Oo ? NA YT - YouTube, byly kiedys filmiki prezentujace owa mape, lecz, albo nie moge ich znalezc, lub zostaly usuniete ?
Mozemy mniemac, iz EA "wchlonela" tamten projekt i chce go (mape) wypuscic w swoim patchu...

PostNapisane: 15 kwi 2008, 22:27 

Lub w dodatku

Kiedys bawilem sie w liste tego co mogli zmienic... ide poszukac.

Strzal w helm = 2 shot to kill
Strzal w glowe (Male szanse ale jednak) = 1 shot to kill

Co 2 min czlonek druzyny powinien dostawac punkt jesli biega w odleglosci od squad leadera o ok 20m lub blizej. Tzn lamki by biegaly w teamach byle by dostac pkt ale teamy byly by teamami.

Obrazenia od spadania tzn. skaczesz z 5m dachu i tracisz kilka pkt hp... powinni to zredukowac...

Mogli by tez zrobic rzut grantem na g a podnoszenie ekwipunku na np f (chociaż to raczej nie jest dobry pomysl)

UE powinna dostać lepsza bron boczna (pistolet)... chociaż wygląd ;p

SCAR/Krylov powinny byc poprawione, czasem kule nie chcą lecieć tam gdzie maja... (40m, celujesz, walisz, 2 kule na lewo, 2 na prawo, znowu 2 na lewo i padasz ;p)

Enforcer zbyt szybko namierza, ostatnio jakies lamki stawialy je kolo drabinek, i wejscie na dach by zabic kampersow bylo nie mozliwe, mogl by tez strzelać do wszystkiego co sie rusza, np zucasz granat przeciw mina magnetycznym to enforccer strzela w to miejsce a ty mozesz przez ta chwile az wybuchnie (granacik) spokojnie sie przemieścić lub rozwalic dzialko.

Co by tam mogli zmienic... hmm

Lailonn, pojazdy w bf2142 sa dobrze wyważone, na pewno duzo lepiej niz w bf2, fajnie sie nimi gra. No ale inf to jednak inf ;]

PostNapisane: 16 kwi 2008, 01:05 

Co wyście się czepili,że "Lailonn BF nie umarł" Przecież nawet słowa o tym tu nie napisałem :o Co do tego, że 2142 jest lepiej zbalansowany to przyznam rację ale z bólem bo chyba wolałbym mieć dobre Bf2 ;p

PostNapisane: 17 kwi 2008, 17:13 

Nowe mapy to Anzio, Diavik i podobnież Hollywod? Na serwerach testowych pojawia się mapa Quar
Generalnie od testerow można wyciągnąć niewiele, bo po pierwszym wycieku screenow dostali nowe, bardzo srogie umowy;)
Zatem reszta mojego postu, to czyste spekulacje.
O Diaviku piszą że raj dla snajperów, Anzio...hm- budynki zdaje sie wzięte z Camp G. plusa obiekty z Mostu w Remagen...
Z bliżej nieznanych względów części testerów siada sprzęt (to ci którzy grają na minimalnych konfigach)- wzrosną więc wymagania sprzętowe, albo... optymalizacja zajmie czas do świąt:> Lead Programersi z Dice szlifują teraz BF Heroes, przy czym plotki gloszą, że gra niekoniecznie będzie za free(!), niemniej jednak TPP i ten cartoon look mnie osobiście zniechęca

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2