Cytuj:
Mówiąc tak, na serio czy też nie, wykazujecie się nie tylko głupotą ale też arogancją dla kosmonautów którzy ryzykowali życie, prezydentowi który wolał z ZSRR konkurować w kosmosie a nie kto komu zrzuci więcej bomb atomowych, naukowcom którzy musieli spędzić mnóstwo nieprzespanych nocy z kawą itp. itp. Flaga została specjalnie pomarszczona, nie zwisa ponieważ została na niej zamontowana specjalna pozioma poprzeczka na górze, fale wysyłane z nadajnika na księżycu ciągle są odbierane [służyły one do precyzyjnego pomiaru odległości księżyca od Ziemi]. Dlatego nie pieprzcie głupot o jakiś studiach czy innych pierdołach, bo to tylko nakręca manię debilizmu. Tak tak, widziałem na Discovery program o 'fake lądowaniu o księżycu', i chociaż nie powinno się oceniać ludzi po wyglądzie to kiedy zobaczycie jak wyglądają zwolennicy teorii studia to... uwierzycie

Dominiko, ale ja nie jestem ignorantem

Ja wiem jak się skończyły loty promów: Columbia, Challenger czy trening Apollo1. A czyja to była wina? Rządu USA, NASA czy fachowców, którzy tworzyli te wachadłowce? Wcale nie pieprzymy głupot, tylko na razie zadajemy pytania

Tak jak Jan Twardy napisał, dlaczego teraz w XXI wieku NASA ma problemy z wachadłowcami?, z wysłaniem kolejnych załóg na księżyc, który o dziwo jeszcze nie został zbadany nawet w połowie. W latach 60-70 technologia NASA prawie się nie różniła od technologii ZSRR. To rosjanie wysłali pierwszego satelitę w kosmos, a amerykanie długo poźniej ich dobili rzekomym lądowaniem na księżycu.