Teraz jest 10 sty 2025, 15:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 kwi 2008, 12:41 

Teraz to mu pewnie bardzo zależy czy będzie grał na nsz..

PostNapisane: 12 kwi 2008, 13:08 

Zależy mu bo ciągle bleszczy do Ravena. A sprawy powinien załatwiać z adminami którzy go banują/kikują a nie lecieć na skargę do właściciela serwera.
Zamiast tego przychodził na ts i kur....mi sadził. Na forum bzdury wypisuje, więc co mamy zrobić. Mam świadków z ts, więc się nie wyprze.
...Ale chyba troche odbiegamy od tematu...

PostNapisane: 12 kwi 2008, 16:54 

nie rozumiem jednego...wszyscy z NSZ graja u siebie i unlocki sa dozwolone...inni wchodza i placza ze sa unlocki i zakladaja pozniej tematy i jada ze banu,kicki itd...kurde przeciez jest duzo innych serverow..[MISS] ma server gdzie jesli grasz inna klasa jak medyk i inna bronia to masz 30 sek. na zmiane...jesli wezmiesz komandera to odrazu lecisz..jaki problem? nie podoba sie wam NSZ nie wchodzcie..ja tam nie wchodze...raz w tygodniu na 2 rundy sie nie liczy.to chyba proste?!pozdrawiam!!!:)

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:26 

A ja na polskich wcale nie gram bo cala masa regul dla leszczy.

Gram tylko na serwerach gdzie dopuszczalne jest wszystko na co gra sama w sobie pozwala. Zadnych ograniczen w uzyciu broni (taka bron gra udostepnie, pogodz sie z tym placzku). Jak chcesz, podskakiwac jak zaba to sobie podskakuj.. chcesz grac z unlockiem czy bez to juz twoj wybor. Baseraping - jak twoja druzyna daje ciala to jestescie sobie sami winni.

Polska :
unlock - bad
bunny hoping - bad

Reszta Świata:
unlock - good
bunny hoping - good (sa wyjatkowe serwery gdzie bad, ale po co isc na takie i grac z leszczami)

Dla wszystkich tych co rozczulaja sie nad soba, jaka to gra niesprawiedliwa...
Obrazek

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:31 

Święta racja! I jeszcze jedno na polskich serwerach "no commander" - co to ma być?! Mordoklej witaj w klubie nie grających na polskich serwerach.

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:41 

No commander na inf;) Bardzo fajna rzecz, na sparach nie ma;)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:43 

Commander powinien byc, jak wie co ma robić. A czasami na commandera wchodzą jakieś ćwoki, co tylko na tym stanowisku są i nic nie robią... oczywiście kroją punkty. A najgorsze jest czasami to, że nie można ich zepchnąć z tego stanowiska, bo ta opcja jest zablokowana. Wtedy to już istna k**wica bierze :evil:

PostNapisane: 12 kwi 2008, 22:49 

Zal ziomson na małych serwerach inf bez commandera możesz cwiczyc podobnie jak na sparach tylko ,że nie ma fbf no i troche więcej graczy nie tylko only medic :P
A comander na takim np. nsz zabiją całę gre wiesz prawie wszystko o przeciwniku co na meczu jest niedopuszaczlne (cmdr)

PostNapisane: 12 kwi 2008, 23:59 

Wiesz Tanatos - pogrążasz sie coraz to bardziej w kłamstwie . Kickujesz ludzi za spawnkilling i baseraping - ok . Ale jeżeli ktoś Cie pociśnie z defki , dostaje kicka , ponieważ naruszył twoje ego .

PostNapisane: 13 kwi 2008, 00:24 
Spamer!

omg, kłócicie się, ok, ale 1 nie widzi, zła zrobionego przez siebie, które pokazał 2...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 13 kwi 2008, 00:54 

Żółć, flejm a to przecież tylko gra.. Dagodness ma do wyboru jeszcze 6 tysięcy serwerów (chyba) z kolei Tanatos mógłby nie kickować za błahostki(nie wiem jak było nie wnikam) i tak wszystko się sprowadza do tego ,że kierujecie się emocjami a nie zdrowym rozsądkiem i się robi tu bałagan..

PostNapisane: 13 kwi 2008, 01:13 

Mordoklej ja to uwielbiam jak juz all ma byc to tylko w JS.Tam mi sie tak mapy podobaja,ze gra mi sie przyjemnie...i czesto sobie unlocka wybieram:) kusza sie strzeli...zjedzie sie na sasiedni budynek i camperowa snajpa:) albo akacja jak 8 chlopa leci w jednym kierunku cos przejac...ale to tak jak wspominasz tylko na zagranicznych serverach..nikt za bardzo za fragami nie lata-ludzie stawiaja na przyjemnosc:)

PostNapisane: 13 kwi 2008, 01:48 

Osobiscie mam takie samo zdanie jak Mordoklej, jednak na polskich serwerach mam ping 10, na zagranicznych 110.
A jeśli chodzi o czyjeś rozterki - serwerów jest wiele.
Gdyby wszystko było dozwolone nie byłoby potrzeby nikogo wyrzucać z serwera i nie byłoby płaczków, którym się ciągle coś nie podoba.
Płaczki usuwane z serwerów najczęściej wypisują później na forach bzdety typu: "bo zabiłem admina" :stupid:

PostNapisane: 13 kwi 2008, 02:02 

Hmmm dziwne tyle razy grałem na NSZ i nikt mnie nie wyrzucił z serwa.

PostNapisane: 13 kwi 2008, 02:14 

Ja rozumiem, że wywala się z spawncamping. Ok. Ale spawncamping trochę trwa (np. gość zabija cię ze 4 razy na spawnie) - wtedy czas na kicka. Lecz czasami zdarza się po prostu przypadkiem kogoś zabić na spawnie i już ten ktoś się buntuje. Tak dostalem kicka od bodajże Solidera z NSZ-tu - taki chyba ma nick. Raz go przypadkiem zabilem i juz kick... kicha w ch*j :x

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2