Teraz jest 11 sty 2025, 13:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 kwi 2008, 00:11 

Bry otóż pozowlilem sobie założyć temat w dziale ogólnym Bf2 no i może by sie komuś ten temat przyda :P

Budżet Na owa klawiature i głosniki mam do 650zł :) czytalem recenzie o klawiaturach razera i Logitech'a , moim faworytem jest tarantula aczkolwiek G15 prezentuje sie dość ciekawie chociasz mnie odstrasza w nim mały lewy shift :/ . Która bysie polecili a moze jeszcze jakiegos innego producenta badz model
Co do głosników tez mam swojego faworyta mianowicie http://www.komputronik.pl/Glosniki/Mode ... ,id,50476/ a moze cos od creativa albo jeszcze cos innego tak jak przy wyborze klawiatury jakie głosniki byscie polecali badz dali namairy na jakies dobre recenzie :D

E sorki za temat naturalnie chodzi o głosniki jesli Mod moze to niech zmienic temat na klawiaturę i głosniki uwzgledniajac bład gramatyczny zawarty w nazwie tematu ;)

PostNapisane: 19 kwi 2008, 10:03 

chyba blad ortograficzny ;] to tak na marginesie ;]

PostNapisane: 19 kwi 2008, 10:07 

Ja bym ci polecił g15.Shift nie jest mały(imo).Ekranik+programiki do bf'ów+podświetlenie mi zupełnie starcza.Zaraz się zleci stado obrońców razera.
Mnie logitech nigdy nie zawiódł,jestem zadowolony z mychy i klawy.Jeśli w przyszłości miałbym coś wymieniac to tylko na lgt.

PostNapisane: 19 kwi 2008, 12:51 

Ja mam klawe z przed 10 lat...jakbym zapodał wam zdjęcie to byście się przestraszyli 8)
Co chwila się wiesza,klawisze się blokują :p
Ale juz tak się przyzwyczailem do wysokiego skoku klawiszy,ze za nic bym nie wymienił jej na nową :twisted:

PostNapisane: 19 kwi 2008, 13:12 

Heheh 300 zł na klawiaure? i Po co skoro ona nic nie da tak na prawde. no chyba, że ktoś chce + 20 do szpanu ..
Tarantule odradzam, strszne G. Bydle jest ogromne przez co bardzo niewygodne no i rozstaw klawiszy moglby byc lepszy ...
Jesli chcesz Razera to juz lepiej Lycose.

Slyszałem dobre opinie na temat. Powinna służyć przez wiele lat a zarazem ejst wygodna
http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... cl=roeu,en
Jak chcesz umoczyc grubą kase to jeszcze obadaj
http://www.purepc.pl/node/1012

Cytuj:
Co do głosników tez mam swojego faworyta mianowicie http://www.komputronik.pl/Glosniki/Mode ... ,id,50476/ a moze cos od creativa albo jeszcze cos innego tak jak przy wyborze klawiatury jakie głosniki byscie polecali badz dali namairy na jakies dobre recenzie :D

A jaka dźwiękówka? Przy zintegrowanej nie wiem czy jest sens wydawac na głośniki więcej niż 100. No i do czego mają byc? Filmy/muzyka czy granie ?

ale jak to :(

PostNapisane: 19 kwi 2008, 13:32 

duncon napisał(a):
chyba blad ortograficzny ;] to tak na marginesie ;]

No tak dziekuje;) chyba wtedy myslalem o niebieskich migdałach ;P
LipToN Earl Grey napisał(a):

Cytuj:

A jaka dźwiękówka? Przy zintegrowanej nie wiem czy jest sens wydawac na głośniki więcej niż 100. No i do czego mają byc? Filmy/muzyka czy granie ?

Karte dzwiekową to mam Creative Fatality ;) Szczegolnie filmy bo gram na sluchawkach :)

PostNapisane: 19 kwi 2008, 22:51 

Ja mam G15 i nie narzekam bardzo wygodnie się mi gra i pisze. Ale lepiej wydać kase na dobrą myszke niż na klawiature.

PostNapisane: 20 kwi 2008, 02:27 

Hmm mam pytanie do posiadaczy klawiatur Lycosa, tarantula i G15 jak jest z ich czyszczeniem z wszechobecnego brudu a szczegolnie mnie interesuje czy trudno sie czysci "wnęki" miedzy klawiszami. Co do myszki to juz zamowilem sobie razera DB3G, wiec doradzcie mi co kupic razera czy G15 i głosniki jaki model 5.1 bo jestem przekonany na 99 procent do tych modecom"ow :)

PostNapisane: 20 kwi 2008, 09:02 
Redaktor Battlefield.pl

Sam się zastanawiałem nad kupnem klawiatury do grania, myślałem o lycosie i g15, ale każda z tych klawiatur ma wady które mnie zniechęcają Lycosa - głośny stuk klawiszy i niewidoczne oznaczenia na nich, dopiero po podświetleniu coś widać, niewiele przycisków jednocześnie do wciśnięcia
G15 - duży skok klawiszy, i dziwna wielkość niektórych z nich.
Poczytaj sobie:
lycosa
G15

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 20 kwi 2008, 13:46 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 20 kwi 2008, 10:58 

LipToN Earl Grey napisał(a):
Heheh 300 zł na klawiaure? i Po co skoro ona nic nie da tak na prawde. no chyba, że ktoś chce + 20 do szpanu ..
Tarantule odradzam, strszne G. Bydle jest ogromne przez co bardzo niewygodne no i rozstaw klawiszy moglby byc lepszy ...
Jesli chcesz Razera to juz lepiej Lycose.

Slyszałem dobre opinie na temat. Powinna służyć przez wiele lat a zarazem ejst wygodna
http://www.logitech.com/index.cfm/keybo ... cl=roeu,en
Jak chcesz umoczyc grubą kase to jeszcze obadaj
http://www.purepc.pl/node/1012

Cytuj:

Potwierdzam mam Tarantule i powiem ze klawiatura nie spelnia moich oczekiwan.Przyznam sie ze zainwestowanie grubej kasy w klawiature mija sie z celem...no chyba ze chcesz jak napisal Lipton +20 do szpanu...w te miejsce lepiej wyjechac z lepsza myszka i kupic konkret podkladke i 1l dobrej vody...ja zakupilem droga klawiature i sie poproostu w1ebalem....wydaje mi sie ze ten logitech do ktorego jest zamieszczony link powyzej bedzie najlepszym rozwiazaniem...male,praktyczne,wygodne!!! Polecam!@

PostNapisane: 20 kwi 2008, 12:06 

Polecam Ci klawiaturę taką do 50 zł, wybierz se jeszcze myszkę za około 30 zł i sluchawki z mikrofonem za 15 zł i masz wszystko czego ci potrzeba.

650 zl? Za to to se możesz kupić dobry karabin ASG i pobawić się w prawdziwą wojnę :D

PostNapisane: 20 kwi 2008, 13:22 

cichy1992_pl napisał(a):
Polecam Ci klawiaturę taką do 50 zł, wybierz se jeszcze myszkę za około 30 zł i sluchawki z mikrofonem za 15 zł i masz wszystko czego ci potrzeba.

650 zl? Za to to se możesz kupić dobry karabin ASG i pobawić się w prawdziwą wojnę :D

Hehe dokladnie :)

AEG - 400 zl
mundur - 100zl
gogle/okulary -50zl
Paczka kulek - 30zl
Sprzedawanie hedów żywym botom - bezcenne
--------------------------------------------------------
Cytuj:
Hmm mam pytanie do posiadaczy klawiatur Lycosa, tarantula i G15 jak jest z ich czyszczeniem z wszechobecnego brudu a szczegolnie mnie interesuje czy trudno sie czysci "wnęki" miedzy klawiszami. Co do myszki to juz zamowilem sobie razera DB3G, wiec doradzcie mi co kupic razera czy G15 i głosniki jaki model 5.1 bo jestem przekonany na 99 procent do tych modecom"ow

Kup Logi ultra flat i zostanie tobie jakies 550 na głosniki ;] dzięki temu kupisz lepsze :) no i pewnie jeszcze na piwo starczy :)
http://www.komputronik.pl/Glosniki/Logi ... ,id,47811/ :)

A brud czyścisz sprezonym powietrzem...

ale jak to :(

PostNapisane: 20 kwi 2008, 15:10 

Eh napisalem kilka postów wyzej ze juz zamówiłem Razer DB3G plus podkładke steela L5 (czy jakos tak) Słuchawki z mikro mam od Creativa Fatality edition

_Dominiko_PL

Juz czytalem recenzie na benchmarku o tych klawiaturach w G15 mnie odstrasza ten mały lewy shift a w Tarantuli czy tam w lycosie ze niezbyt dobrze sa podswietlane klawisze

PostNapisane: 20 kwi 2008, 15:13 

Mały lewy shift ?Klawiatura jest bydlasta,klawisze nie są małe(lewy shift jest normalny Oo).No,chyba że masz łape pudziana :]

PostNapisane: 20 kwi 2008, 15:14 

jak grasz to patrzysz co sie swieci...czy co na ekranie sie dzieje...olac podswietlenia...ekraniki(g15) itd.. kup sobie mala..zgrabna klawiaturke i nie pakuj tyle kasy bo to bezsens

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2