Teraz jest 11 sty 2025, 15:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 kwi 2008, 15:16 
Redaktor Battlefield.pl

Jak ci przeszkadza ten shift to możesz ew. kupić starszą wersję klawki, z dużym lewym shiftem:
(STARA
NOWA)
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 20 kwi 2008, 15:29 

_Dominiko_PL napisał(a):
Jak ci przeszkadza ten shift to możesz ew. kupić starszą wersję klawki, z dużym lewym shiftem:
(STARA
NOWA)
Obrazek

i dostaje +10 do skilla

ale jak to :(

PostNapisane: 20 kwi 2008, 16:14 

Człowieku:) Na co Ci klawa za 300zł? +20 do szpanu i e-penis+5? http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Lo ... ,id,12429/ 2 lata na tej klawie i jestem w 100% zadowolny. wsad shift crtl z i c starte ale czego się dziwić :> Reszta kasy wydałbym na dobra mysz i podkładkę(mam G5 i Raptorka P4). Imo pakowanie kasy w coś takiego jest totalnym bezsensem! Skilla Ci nie doda:)
Ps. Pomysł Gabcia z 1l wódeczki też dobry;)

Pozdro ;)

PostNapisane: 20 kwi 2008, 16:43 

W G15 jest mały lewy shift przyjzyj sie uwaznie

A moze troche tansza klawiature http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Zb ... ,id,27757/ ? wyglada nawet fajnie co oniej myslicie
Albo http://www.komputronik.pl/Klawiatury/Lo ... ,id,44234/

PostNapisane: 20 kwi 2008, 17:45 

Masterkillerek napisał(a):
Reszta kasy wydałbym na dobra mysz i podkładkę(mam G5 i Raptorka P4). Imo pakowanie kasy w coś takiego jest totalnym bezsensem! Skilla Ci nie doda:)
Pozdro ;)
I tak jesteś lama :D Ja gram na poczciwej X750F i następna będzie też X750 przyzwyczaiłem się. Czemu się czepiacie że ktoś wydaje 300 zł za klawę , jeżeli kogoś stać to czemu ma Sobie nie kupić , jeżeli moja kondycja finansowa pozwoliła by na kupno czegoś takiego pewnie bym kupił a nie zazdrościł że kogoś stać i gadaniu mu że marnuje kasę na klawe za 300.

PostNapisane: 20 kwi 2008, 20:45 
Redaktor Battlefield.pl

Ja osobiścię polecam taką klawiaturkę. Same zalety: standardowy układ klawiszy (dla mnie to wielki plus), klawisze jak w laptopach - super ciche, bardzo szybko się na nich pisze, długi przewód USB, podstawowe klawisze multimedialne na górze (z podgłaśnianiem, przyciszaniem i wyciszaniem, tylko tych używam), ogólnie jest elegancka i minimalistyczna, no i można sporo klawiszy jednocześnie wcisnąć - daje rade nawet podczas intensywnych walk samolotowych, kiedy to się mnóstwo klawiszy wciska na raz
Obrazek

PS działa w BIOSie

I'm as cold as the cold wind blows

Ostatnio edytowano 23 kwi 2008, 20:39 przez _Dominiko_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 21 kwi 2008, 00:13 

komar(poland) napisał(a):
Reszta kasy wydałbym na dobra mysz i podkładkę(mam G5 i Raptorka P4). Imo pakowanie kasy w coś takiego jest totalnym bezsensem! Skilla Ci nie doda:)
Pozdro ;)
I tak jesteś lama :D Ja gram na poczciwej X750F i następna będzie też X750 przyzwyczaiłem się. Czemu się czepiacie że ktoś wydaje 300 zł za klawę , jeżeli kogoś stać to czemu ma Sobie nie kupić , jeżeli moja kondycja finansowa pozwoliła by na kupno czegoś takiego pewnie bym kupił a nie zazdrościł że kogoś stać i gadaniu mu że marnuje kasę na klawe za 300.

Jako jedyny Jestes obronca wszystkiego co jest drogie :D ;)

PostNapisane: 22 kwi 2008, 11:29 

Tak jak piszą poprzednicy daruj sobie klawiaturę za tyle kasy. Zainwestuj lepiej w dobre głośniki. Ja po przesiadce z Creativa na Logitech wiem co to dobre głośniki, choć mam zaledwie integre dziękówkę. Co do modecoma to się nie wypowiem bo nie miałem do czynienia ale raczej mi się one dobrze nie widzą jak u innych widziałem.
PS jak już masz zamiar kasę wydawać to może to: http://twojepc.pl/news16594.html
Na allegro ok 120 zł

PostNapisane: 22 kwi 2008, 11:33 

komar(poland) napisał(a):
Pozdro ;)

Słusznie. Jak kogos stać to niechaj kupuje. Poza tym ważna jest nie tylko cena ale i komfort i dlatego zamiast A4Techa wybrałem Logitecha bo po prostu na niej mi się dobrze gra i pracuje (mam dużą łapę :) ) A wydatek ok 180 zł raz na 3-4 lata to chyba nie jest jakiś poważny uszczerbek na finansach jak sobie to na miesiące podzielić.

PostNapisane: 22 kwi 2008, 20:38 

Nawet jak masz/nie masz kasy to warto zastanowić się nad sensem takiego zakubu bo:

1. Coś ala kupno ferrari w Polsce- fajnie prawda? Tylko gdzie tym jeździć...
2. Co ona daje czego nie da ci klawa za 50-80zł? :wink:

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 22 kwi 2008, 23:22 

1 laske 1 litra 1 klawiatura 1 paczka fajek(opcja dla palacych)>g15
3litry 2 zapoje>razer tarantula

PostNapisane: 23 kwi 2008, 10:03 

gabcio napisał(a):
1 laske 1 litra 1 klawiatura 1 paczka fajek(opcja dla palacych)>g15
3litry 2 zapoje>razer tarantula

Święte słowa stary.

PostNapisane: 23 kwi 2008, 19:34 

no wiesz...mam tarantule i wiem ze jakbym kupil g15 to tez bym daleko nie odskoczyl od tych pro klawiaturek;) ale teraz sie przyznam ze wpakowalem kupe szmalu w gowno i przy starcie nawet w biosa nie moge wbic...musze podlaczas taka za 30zl zeby to zrobic...a roznicy w graniu nie widze.Wsadzic kase w myche i podkladke to sie zgodze..bo czuc roznice...ale w klawiature..nie czuje nawet zebym z +5 do lansu dostal hehe;) nawet jak mi sie cisnienie podniesie to kiedys moglem sobie pozwolic przyp1eprzyc z piesci w klawiaturke....teraz nawet nie mam w co:(

PostNapisane: 7 maja 2008, 00:41 

Mial ktos do czynienia z klawiatura Logitech Wave ???? Wyglada sympatycznie a nie zamierzam wydawac kasy na G15 ( chyba dorastam ) a tak wogole to mam obecnie mx5000 z wyswietlaczem ktory po 3 m-c raz dziala a raz nie , przydal mi sie ( lcd ) hmmm... tak naprawde to ani razu go chyba nie uzywalem moze raz zeby sprawdzic temperature :roll: i drugi raz nie zamierzam wydac kasy na taka glupote...

PostNapisane: 7 maja 2008, 11:19 

Wtrące sie do tematu, zeby nie zkładać nowego.
Czy zna ktoś płytę główną z niezłą zintegrowaną dźwiękówką,
Mam przyzwoite głośniki Creative I-Trigue 3000 2.1 retail, myślę że są przyzwoite, ale mam też dość starą płytę główną Gigabyte GA-K8NE .
Płyta: http://www.arest.pl/index.php?inc=produ ... &grupa=227
Głośniki: http://www.komputronik.pl/Glosniki/Crea ... ,id,48403/

P.S.
Odnośnie klawiatury..tez mam jakąś starą Mint'a. Jednak mysz jest ważniejsza.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2