Teraz jest 30 lis 2024, 18:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2003, 00:43 
Moderator forum

howk powiedział mistrz :D XENA

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2003, 08:26 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
howk powiedział mistrz :D XENA

Jak to miło, że ktos zaważył zawartą w poście autoironię... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 01:15 

wy tak ote wirusy sie bojcie a ja nigdy w zyciu na SWOIM kompie niemialem wirusa mam jakiegos antivir i nigdy mi niemowi że moze jakiegos virusa czy inne g,;o posiadam.Chociasz kiedys kompa se znisczylem ale to z mojej winy bo sie wkurzylem nalozylem traperki i jebum w obudowe a w nocy ladnie pachnie myslalemze cos sie jara no i poszlo mi wszystko oprocz myszki monitora i...... procesora głownego

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 08:24 
Moderator forum

Ja tesz kiedyś myślałem, że wirusy mnie nie dotyczą. Ale potem okazało się, że sie myliłem - dotyczyły tylko ja nie wiedziałem że je mam. Być świadomym zagrożenia i nie lekceważyć go to pół sukcesu w jego unikaniu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 09:41 

ale mam antyvira nawet wczoraj uruchomilem go i se caly dysk C speawdizlem i nic neiznalazl

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 11:25 
Moderator forum

Gen.Asalut napisał(a):
ale mam antyvira nawet wczoraj uruchomilem go i se caly dysk C speawdizlem i nic neiznalazl

Może masz szczęście. Może jednak przestażałe definicje wirusów w pdogramie antywirusowym. Samo sprawdzenie jeszcze nie daje pewności.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 12:17 

Kiedys mialem tez jakistam antyvir ze free bez mozliwoscii update i byl spokoj z wirami tak mi sie wydawalo. Po zainstalowaniu Kaspersky AV dostaje dziennie 3-6 komunikatow o znalezieniu virow, trojanow, keyloggerow i innego badziewia. Raz w tygodniu robie update definicji virusow i jest git. Pozatym mam wlaczony firewall z XP i zaintalowany xpantyspy.Sciagam tez wszystkie nowe security update z MS.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 12:44 

A ja mam łatki i program FixBlaster,anty-virusa,firewalla i już jestem bezpieczny.Tylko komputer mojego taty został zarażony tym trojanem tylko moj nie złapał.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2003, 13:30 

a ja miałem vira tylko raz i to od kumpla bo porzyczył mi zararzoną płytke sam nie wiedział ze zarazona bo zrobił scana zaraz jak u mnie sie zaczeło piep*** a potem znowu to samo tyle ze z dyskietki mojej ktora nagralem jak miałem vira ale jeszcze nie wiedziałem o tym a juz zapomniałem o tym fakcie... troche zachowałem sie jak jakis głupek ale format i juz mi tam nie przeszkadza bo posiedze 2 godzinki i mam juz na nowo wszystko na kompie a ze mam 2 dyski i 2 systemy XP i 98 ktore przełanczam z biosa to mi sie xp nie zarazi bo 98 nie czyta nic z dysku xp
wiec przeszedlem przed formatem na xp (wczesniej na 98 zrobiłem skana i zarazone pliczki do kosza) i pliczki z neta te ktore zostały przeniosłem na xp i po reinstalce spowrotem na 98 ale po ostatnim formacie nie dotyczącym wira tylko porzadkow na dysku...nie skanowałem se syst ani nie wgrywałem zadnego anty vira i chyba bede musiał to zrobic...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lis 2003, 15:18 

Yuri => mialem cos podobnego. musisz wylaczc strone, ktora otwiera przy starcie jak wlaczysz przegladarke. tak mialem po zainstalowaniu poraz pierwszy neostrady. jak nie to to mozesz miec ms_blasta :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2