luck shoty? dzieki za info ;]
szkoda że w grze już taki uber nie jesteś, z FRAPSem to każdy może jechać po 5ciu aka dust only + hitreg 100 %. Widziałem xxx fragmovie, były takie fajne i w ogóle, a potem jak widzisz te osoby na waib'ie etc to uberlow, imo FM to fake skilla, i nie oceniałem fragów a edycje.A co do kręcenia, z dyskiem 80 GB ciezko zrobic FM w tydzień, kiedy samo intro zajmuje 40 gb a reszta pozostająca na fragi wypełnia się w jeden dzień, potem tylko trzeba usuwać akcje bo myślisz że mogą być lepsze.
Gdybym jeszcze nagrywał 3 miechy
, samo intro zajęło półtorej miesiąca, bo uczyłem sie 3dsmaxa i innych rzeczy - kk.
edit: a jeżeli chcesz czepiać się co do fragów, luck shotów ok
profesjonalny FM - intro? paski po boku chyba ktoś rozdziałki nie ogarnął
pierwsze fragi - z góry kolesia w japsko który nie widział, potem na hotelu kolesi którzy rzucali nejdy albo w plecy (nie wspominając o tym że 2 inne osoby strzelały do nich)
następne 2 akcje - kk moze byc.
potem na camper roofie, strzelasz i zabijasz 3 kolesi, którzy maja 20 % hp bo strzelają w niego z 2 stron, nie no hardcore.
pojedyncze kille przez blachy, nie no prosze Cie : DDD
(btw, na mashturze efekt blooma ci nie wyszedl)
sharqui - superuberkille, nikt Cie nie widział
tak jak zresztą w reszcie fragów, nie chce mi się opisywać 4 minut nudów czy ile tego tam.
Aha, musze dopisać o TOPowe klany.
Ja nie grałem dlatego żeby sie polansować tagiem na xfire i praktycznie siedzieć tylko w drugim składzie, ale dla przyjemności. A jeżeli Exavs jest dla Ciebie low (w bf2 teraz znowu grają ale krótko i nie są pr0 ale to nie ważne) to wyskocz na kogoś z nich w bf1942, no i myślisz że nie miałem ofert z innych klanów? Swoich czasów nawet #SOF# mnie chciał, Adasi kiedyś pisał ale akurat byłem cl'em eXavs [ale dla Ciebie oni są przecież uber low], w icU akurat z Jda i innymi 2 dni temu dostałem propozycje grać, ale kto by sie tym przejmował. Zobaczymy jaki veritas będzie pro w cup'ach i czy w ogóle będziesz grał w ważnych meczach.
(vide sytuacja :
Rano wchodzę na GG: AreV wysyła spam że wieczorem meczyk na bfgeeksie czy hstv( juz nie pamietam, sry )
wieczorem wpadam, AreV'a nie wystawili - jeżeli tym się szczycisz - to fajnie masz
Reasumując,
+ kille z daleka
+ 10% edycji - stać Ciebie/was (nakamp?) na więcej - bo tych napisów na końcu pewno i tak nie robiłeś, zresztą - jedyna rzecz która mogła się podobać i tak nie wyszła, bo podczas ruchu kamery dziwnie przycinają w niektórych momentach
+ nie dałeś fragów z publica
+ muza
-różna rozdziałka w różnych momentach (aka paski po boku o, O)
-fragi kręcone tydzień (jest jeszcze ktoś kto robi tak fm'a mającego prezentować skilla? najs [tyle że wcześniej mówiłem na temat gry z frapsem, fraguś coś o tym wie)
-pojedyncze fragi przez blache, nic specjalnego
-half size? miałeś przecież 400 fpsów z nagrywaniem
-muza (wiem jest w + i -, ale to dlatego że nie jest do końca zsynchronizowane to wszystko)
-napisy początkowe, łał - jedna warstwa ma opacity 40 %, ale to już nie o to chodzi, chodzi o sam tekst, takie emo troche, ja bym takich się wstydził dać
>> sry, nie mogłem sie powstrzymać
podsumuje wszystko cytatem z xfire :
"xxx: omg jaki AreV to d*bil jest xD"
Quote Jason : Pozdro - poćwicz
edit 2 : widzę wypuściłeś vol2
http://nl.youtube.com/watch?v=S2DszSyo3 ... re=relatedVeritas - one server Sk!lL0RzZz