Teraz jest 26 lis 2024, 07:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 kwi 2008, 09:04 

Fajnie, że mogłem pomóc, ale taki wielki to ja nie jestem :D Ten temat był wałkowany już kilkakrotnie i po prostu trzeba było poszukać :D Ale ciesze się, że mogłem pomóc.

PostNapisane: 20 kwi 2008, 12:56 

Fajnie to już u ciebie wygląda . No...ja to jeszcze muszę długo spędzić czas na polach bitewnych żeby piąć się w górę.Fajna gra ,bo nie jest to tylko strzelanka ale także zdobywanie umiejętności,awanse,uczy organizacji zespołowej ,dyscypliny ,itp.Biorąc pod uwagę podobne gry tego typu ,to ta rozkłada inne na łopatki.
Pozdrawiam serdecznie życząc sukcesów na polu walki i jeszcze raz dzięki....

PostNapisane: 22 kwi 2008, 17:59 

Mam range starszego sierżanta ale nie wiem jak te bronie odblokować trzeba coś zrobic? Gdzieś nacisnąć bo chcialbym se nową snajperke odblokować

PostNapisane: 22 kwi 2008, 20:02 
Spamer!

po wyjsciu z serwera powinna Ci sie pokazac takowa mozliwosc - odblokowania .

2. wylogowanie i zalogowanie nic nieda jak jej nie widzisz

3. wejdz w BFHQ, polapiesz sie co i jak

4. Rozumiem, iz nie odblokowales zadnej broni gdy dostales awans na Starszego Sierzanta ? bo jelsi odblokowales, to musisz czekac do nastepnego awansu :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 23 kwi 2008, 10:39 

sorry to ranga starszy szeregowy ja wyłączyłem i włączyłem grę i nadal nie mam żadnej broni odblokowanej a na BFHQ nie kapuje co i jak z tymi broniami :P Wiem tylko jak je przeglądać ale nie jak je odblokowac trzeba wybierać jaką broń chce odblokować czy od razu wszystkie mam odblokowane?

PostNapisane: 23 kwi 2008, 11:23 

Broń odblokować dopiero można od trzeciej rangi :wink: Na razie graj żebyś miał dużo punktów. :mrgreen:

PostNapisane: 23 kwi 2008, 14:54 

Dzięki ale wybieram jakie chce bronie odblokować czy od razu mam wszystkie?

PostNapisane: 23 kwi 2008, 17:47 

Odblokowujesz po jednej broni wraz ze zdobyciem nowej rangi (ewentualnie po 2 na raz, jezeli masz dodatek Jesdnostki Specjalne).

PostNapisane: 23 kwi 2008, 19:53 

Dzięki teraz wiem co i jak :D

PostNapisane: 24 kwi 2008, 03:32 

Dobra widzę że było to niemiłosiernie wałkowane, przeczytałem cały temat, nadal mam pytanie... no dobra tylko bez paranoi :wink:
Wszystko gra i buczy, zasuwam po mapach podstawki aż miło, zrobiłem unlock na G36, doszedłem do rangi kaprala, wałczyła mi się ramka z dalszym unlockiem i... nie mogę odblokować SCAR-a L :cry:
Nie mam dodatku SpecForce, czy da się w jakiś sposób odblokować SCAR-a bez tego dodatku ? (kupiłem battlefielda o 3 dni za wcześnie, potem widziałem już wersje za tą samą cenę z dodatkiem :? )
Jeśli nie mogę odblokować bez dodatku, to gdzie mogę dorwać sam dodatek (jak mi ktoś cenę poda to już ultima)
Czy istnieje możliwość zainstalowania dodatku od znajomego (czy dodatek ma własny klucz? czy wystarczy mój z podstawowej wersji?)
Za odpowiedź z góry dziękuję, niejako zależy mi na odblokowaniu tej właśnie broni z prostego powodu - mam jej replikę w domu :D i jest cholernie rajcowna (tak jak aks74u) :D
Jeszcze raz dzięki za jakiekolwiek wskazówki.

PostNapisane: 24 kwi 2008, 07:05 

Mozesz tutaj masz osoby ktore graja na twoim koncie jedna rune i mozesz pozniej odblokowywac :)
Kod:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=35&t=21096

PostNapisane: 27 kwi 2008, 12:54 

zainstalowalem wreszcie special forces ale po awansie mialem do odblokowania tylko 1 bron. ocb?

PostNapisane: 27 kwi 2008, 12:56 
Spamer!

masz tak wysoka range, ze zostala Ci tylko 1 bron do odblokowania = wszystkie juz odblokowałeś :)

kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 6 maja 2008, 18:29 

Witam

Gram jakies 4 dni dopiero w BF 2 . Nabilem wlasnie range Sierzanta i pojawil sie problem z unlockiem broni ...
Wczesniej odblowalem 2 bronie : L85A1(sanitariusz) i M95(snajper) . Po nabiciu 2500 pkt (sgt.) chcialem odblokowac 2 bron snajpera czyli L96A1 . A tu ci niespodzianka (przynajmniej jak dla mnie) do wyboru przy unlocku broni mam tylko : G3 , MK3A1 , G36C , PKM i DAO-12 . Czyli nie ma mozliwosci odblokowanie broni z "drogiego sortu" nie ma ani G36E(sanitariusz "2 sort") ani L96A1(snajper "2 sort"). Wiec jak to jest ? Czy naprawde by odblokowac jakakolwiek bron z "2 sortu" trzeba odblokowac wszytkie z pierwszego sortu (komandosa , szturmowca , granadiera itd ...)

Pozdr.

PostNapisane: 6 maja 2008, 19:54 
Spamer!

Nie. Aby odblokowac bron z drugiego "sortu" trzeba posiadac dodatek SF - Jednostki Specjalne . Jesli ich nie posiadzasz, nie tracisz mozliwosci odblokowania ich :). Wchodzisz tu -> viewtopic.php?f=35&t=21096 piszesz, do osoby, ktora jest chetna i mowisz, iz dasz jej passy i nick, a ona ma zagrac 1 runde w SF :). Po wejsciu na konto bedziesz mogl odblokować 2 JAKIE KOLWIEK unlocki :)

ps. przy kazdym kolejnym awansie bedziesz mial mozliwosc odblokowania 2 broni naraz :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2