aiv napisał(a):
Witam
Jak zauważyliście zmieniliśmy forum na całkowicie nowe. Na te potrzeby założyłem dział, który usprawni zgłaszanie błędów na forum.
Proszę zgłaszać w tym dziale rzeczy, które musimy poprawić.
Uprzedzając pytania o layout:
1. Layout forum zostanie zmieniony, ale wszystko w swoim czasie.
2. Mogą wystąpić problemy w komentarzami na stronie głównej. Pracujemy nad tym.
3. Mogą wystąpić problemy z aktualizacją linków do nowych wątków na stronie głównej. Pracujemy nad tym.
aiv napisał(a):
MK napisał(a):
Czy będzie możliwość zmiany awatara,czy będzie to dostępne z nowym layoutem?są jakieś przypuszczalne terminy kiedy forum będzie już w finalnej wersji?
Będzie możliwość zmiany avatara (niedługo)
Nad zmiana layoutu pracujemy, i harmonogram prac powstanie jeszcze w tym tygodniu.
Jim napisał(a):
_Dominiko_PL napisał(a):
skąd wziąłeś te 2 miesiące? Oczywiście bez avataru można żyć, na razie podstawową kwestią jest zmiana tego okropnego layouta
Od kiedy stoi forum minął miesiąc - dodałem jeszcze jeden miesiąc bo myślę, że jeszcze tak długo nie będzie awatarów(maksymalnie 1 miesiąc - nie mówię, że nie będzie wcześniej)
Cravic napisał(a):
A aiva nimo...
MK napisał(a):
taaa forum powróci do dawnego stanu za dwa tygodnie,czytałem chyba z półtora miechu temu...jakoś nie widać nawet minimalnych prób działań w tym kierunku,coś czuję ze taki wygląd i stan będzie jeszcze dłuugo
Pawciu napisał(a):
YouogY napisał(a):
Aiv zyjesz?
Przejrzałem jeszcze raz cały wątek i się zmartwiłem... co z aiv'em? Jak tylko powstało nowe forum, to dość aktywnie coś tam poprawiał itp. a teraz nic. Rozumiem, że admini mają własne życie, zawsze może się coś złego [puk, puk] wydarzyć itp, ale bycie głównym administratorem to też pewna odpowiedzialność... Czy coś w końcu ruszy ? :/ A jeśli nie można w tej chwili 'ruszać' forum z jakichś innych powdów, to nie wstydźcie się o tym powiedzieć, zdarza się, no nie? pozdr