Teraz jest 20 lis 2024, 05:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 maja 2008, 07:38 

to chyba Razer jest lepszy dla ludzi o mały dłoniach?

PostNapisane: 7 maja 2008, 18:25 

Tak;)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 8 maja 2008, 03:07 

no ale w sumie nikt nie bawil sie g9 mam rozumiec??

PostNapisane: 8 maja 2008, 03:41 

Może i ja dodam swoje kilka groszy. W rękach miałem A4TECH X-750F i powiem że to padaka totalna ( nie leżała mi w ogóle w dłoni, a o przyciskach już nie wspomnę no i to trzystrzałowe dziwo którego nigdy nie mogłem znaleźć jak było potrzebne a jak udało mi się to znaleźć to myślałem że to jakiś zadzior z plastiku, "po prostu pomyłka"), następnie chwilkę miałem LOGITECHA G5 ( sam nie wiem co w niej było nie tak, najzwyklej w świecie mi nie pasowała), przyszedł czas na RAZER COPPERHEAD "BLUE" ( i tu sie zaparłem i mimo że na początku nie pasowały mi jej podobno ergonomiczne kształty to po około 3 tygodniach się przyzwyczaiłem lecz po 5 miesiącach nastąpiła niemiła niespodzianka a mianowicie Lewy klawisz działał z dziwnymi przerwami( raz naciskałem o on traktował jakbym wcisnął 5 razy) no i oczywiście jak to u mnie nie znalazłem już paragonu wiec nici z gwarancji. Tak wiec wkrętak i lutownica w dłoń i prze lutowałem mikro styki z nieużywanych klawiszy i mysz ożyła aż za miesiąc w miejscu gdzie kabel wchodził do myszki nastąpiło zerwanie jednej żyły i zaś lutownica z wkrętem poszła w ruch i mysz działa do dnia dzisiejszego). Dzisiaj kupiłem G9 ale użyje jej dopiero za jakiej 2 tygodnie bo jestem na wakacjach poza domem.

Podsumowując moje powyższe wypociny:

A4TECH X-750F pomimo niskiej ceny w stosunku do parametrów osobiście jej nie polecam.
LOGITECH G5 jak napisałem powyżej nie mam na jej temat sprecyzowanego zdania, mi nie podeszła.
RAZER COPPERHEAD pomimo kłopotów z zaakceptowaniem jej kształtów oraz kilkoma usterkami jakie być może napotkały tylko mnie uważam, że jest to najlepsza mysz jaką do dnia dzisiejszego miałem w użytkowaniu,
LOGITECH G9 jeszcze nie wiem ale w ręce leży mi jak ulał zobaczymy jak to będzie w użytkowaniu

HEH trochę się napisałem ale myślę że to może sie komuś przydać w wyborze myszki

P.S.
TRZYMAJCIE PARAGONY

PostNapisane: 8 maja 2008, 10:40 

Dzisiaj kupiłem G9 ale użyje jej dopiero za jakiej 2 tygodnie bo jestem na wakacjach poza domem.

Daj znac jak juz cos bedziesz wiedzial wiecej o tej G9
thx

PostNapisane: 8 maja 2008, 20:16 

czlowieku!!!! wez poczytaj...ja napisalem o tej myszce...sa screeny...czy ty wogole przegladales caly post?? wlasnie pozniej tacy jak ty zadaja glupie pytania...na ktore sa juz odpowiedzi...ja mam g9 i polecam...czuje poprawe a mialem wczesniej g7....czytaj wszystko w tematach(strona 1 i 2-screeny)!!!arghhhhhhhhhhhh!!!!! leniwiec!:P pozdro!!!

PostNapisane: 8 maja 2008, 20:54 

gabcio napisał(a):
czlowieku!!!! wez poczytaj...ja napisalem o tej myszce...sa screeny...czy ty wogole przegladales caly post?? wlasnie pozniej tacy jak ty zadaja glupie pytania...na ktore sa juz odpowiedzi...ja mam g9 i polecam...czuje poprawe a mialem wczesniej g7....czytaj wszystko w tematach(strona 1 i 2-screeny)!!!arghhhhhhhhhhhh!!!!! leniwiec!:P pozdro!!!

DO KOGO TO JEST SKIEROWANE ??????????????

PostNapisane: 8 maja 2008, 20:59 

RAZER COPPERHEAD

To jest jedna z gorszych myszy tego swiata... :lol: Wygoda - 0/10, laser - 7/10...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 8 maja 2008, 22:23 

rompersstompers-pol napisał(a):
Jako ze mam troche gotowki mysle o G9 ma to ktos wogole??? Jesli tak niech cos o niej napisze bede wdzieczny
Nie jestem przeciwnikiem Razera ale mam nieduze dlonie a te mi sie wydaja jakies duze i plaskie , chociaz sie przyznam zadnej w lapie nie trzymalem , napiszcie po prostu jaka mycha i cos tam o niej
pozdr

c-kozi nie do Ciebie;)) o myszce troche naskrobalem..mozna znalesc linki w temacie gdzie sa testy myszek...czego wiecej chciec....no coz....sa tacy co w lesie drzew beda szukac i nie znajda;PP

PostNapisane: 9 maja 2008, 03:13 

Gabcio...wiem co pisales i wiem co to jest google :wink: a to ze cos tam naskrobales...to tylko opinia jednego czlowieka....chyba widze u Ciebie jakis przerost ambicji :wink: jesli myslisz ze po Twojej wypowiedzi mialem leciec do sklepu zeby ja kupic :stupid:
I swoja droga jesli wszystko idzie znalesc w googlu to po co te forum :wink:
PS zacznij zazywac brom bo cos nerwowy jestes

PostNapisane: 9 maja 2008, 18:08 

hehe nie no moze przesadzilem-myslalem ze czytasz od konca i nie znasz calego tematu,pytasz sie kto ma g9 a jasno pisalem ze kupilem wystarczylo PW i bym Ci opisal...zakup sugerowalem takze nagraniem ktore widzialem na you tubie..gosci wypowiadal sie o g9 i porownywal je do innych myszek...na koncu pozytywnie ja ocenil...uwazam ze jesli zakupisz g9 nie pozalujesz...mysle jeszcze ze 2 pozycje o ktorych pisal Lipton moga byc ciekawe gdyz wiekszosc zagranicznych graczy bardzo chwali sobie te gryzonie...leczy wybor nalezy do Ciebie.pozdro;)

PostNapisane: 10 maja 2008, 00:25 

Szczere to nurtuje mnie tylko jedno co mnie wstrzymuje przed zakupem teraz mam MX-1000 i nie pamietam co to kabel do myszki a duzo jest wlasnie negatywnych opini o kabel w g9 i to jeszcze w oplocie :? podobno jest za sztywny i takie tam .
prawdza\falsz :?:

PostNapisane: 10 maja 2008, 01:34 
Redaktor Battlefield.pl

hmm... ja mam G5 z kablem 'w oplocie' i faktycznie jest dość sztywny, ale nigdy nie zauważyłem by mi to przeszkadzało...

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 10 maja 2008, 16:22 

mi nie przeszkadza kabel..dajesz wiecej na biurko i czyms przyciskasz zeby sie nie czepial o kant biurka..ale to zmora wszystkich myszek z kablami,mozesz kupic specjalny ciezarek na biurko z uchwytem na kabel:

http://zenfist.pl/steel-cord-holder-p-869.html

PostNapisane: 10 maja 2008, 18:52 

gabcio napisał(a):
mi nie przeszkadza kabel..dajesz wiecej na biurko i czyms przyciskasz zeby sie nie czepial o kant biurka..ale to zmora wszystkich myszek z kablami,mozesz kupic specjalny ciezarek na biurko z uchwytem na kabel:

http://zenfist.pl/steel-cord-holder-p-869.html

za 50 zl to wole kamlotem jakims docisnac :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2