Teraz jest 11 sty 2025, 16:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 7 maja 2008, 13:28 

Z tego co wiem to tylko asus ma cos takiego jak SupremeFx i chyba tylko pod intela, sam mam w sumie nic takiego specjalnego po prostu kodek jest na karcie rozszerzen a nie na plycie ...a i tak w sumie zamienilem na Creative X-Fi Xtreme Gamer...i nie zaluje.
Pod swoj procek chyba nic lepszego nie znajdziesz niz masz kup lepiej dzwiekowke X-Fi
http://pl.europe.creative.com/products/ ... duct=15853
aaa..i jesli nie masz wyjscia na przednim panelu i chcesz uzywac mikrofonu razem z SPDIF to zapomnij nie da sie (jedno zlacze multi jack) zawsze wtedy mozez kupicdrozsza wersje z panelem ale o niepotrzebnych bajerach byla mowa wyzej :wink:

PostNapisane: 7 maja 2008, 15:07 

@gabcio : to włącz sobie tą starą klawiaturą obsługę input z usb w BIOS'ie i będziesz miał problem z głowy :lol:

PostNapisane: 8 maja 2008, 20:22 

jason.paury napisał(a):
@gabcio : to włącz sobie tą starą klawiaturą obsługę input z usb w BIOS'ie i będziesz miał problem z głowy :lol:

dzienx za pomoc;)

PostNapisane: 8 maja 2008, 22:18 

Nie pisze tego żeby sie chwalić. Mam stara wersje G15 i uważam ze jest to znakomity zakup. Ma kilka rzeczy których nie ma zwykła klawa:

1. Podświetlanie klawiszy co w nocy jest super
2. Olbrzymia możliwość robienia MAKR do gier
3. Wyświetlacz pozwalający na uzyskania informacji w czasie grania bez konieczności wychodzenia z gry takich jak X-fire, dane servera itp.

Jak to komar powiedział: STAĆ MNIE WIEC KUPIŁEM

Jedyny minus to rozmiar, jest wielka.

POLECAM, jak macie kase to kupujcie.

PostNapisane: 8 maja 2008, 22:26 

no z myszka to rozumiem zeby sie nie szczypac..kupic dobra...ale klawiatura to moim zdaniem przesada...sam dalem pare zl..za tarrantule ale widze ze niepotrzebnie...mysle ze klawe do 100zl..wiecej nie ma co przeplacac

PostNapisane: 9 maja 2008, 02:04 

Nie porównuj Tarantuli do G15 go Tarantula to faktycznie jest jak zwykła klawa tylko ze za większe pieniądze.

PostNapisane: 9 maja 2008, 03:21 

a jeśli chodzi o urządzenia do słuchania to odradzam jakiekolwiek głośniki. Kup sobie dobre słuchawki 5.1 osobiście proponuje mało znana firmę rodzimego pochodzenia LONGMEDIA model AERO 5.1. Są znakomite, w nich słyszysz w którym miejscu znajduje się przeciwnik za budynkiem do tego X-FI i będziesz zadowolony.

PostNapisane: 9 maja 2008, 06:56 

A masz moze do nich jakies linki bo na google szukalem nie znalazlem a na skapcu w ogole nic nie wyszukuje pod nazwa "LONGMEDIA"

PostNapisane: 9 maja 2008, 11:18 

http://www.allegro.pl/item355275990_aero_5_1_sluchawki_nr1_5lat_gwarancji_okazja_.html

199zł ;/

PostNapisane: 9 maja 2008, 13:23 

Polecam i ja lognetmedia.Dobrze zakrywają uszy także nic nie słychać z zewnątrz.Ja musiałem wysłać do serwisu(kabel się przerwał-zobaczymy czy naprawią).

PostNapisane: 9 maja 2008, 15:11 

MATiASSek napisał(a):
Polecam i ja lognetmedia.Dobrze zakrywają uszy także nic nie słychać z zewnątrz.Ja musiałem wysłać do serwisu(kabel się przerwał-zobaczymy czy naprawią).

Powiedzcie jeszcze jedno. Miałem kiedyś słuchawki zakrywające całe uszy, jednak jakiejś podrzędnej firmy. Miałem z nimi kłopot - po około pół godzinie gry musiałem je zdejmować - robiło się bardzo gorąco w uszy. Byc może to wina materiału, brak wentylacji. niech ktoś napisze czy z tymi można grać parę godzin bez problemu "przgrzania uszu".
Może to troche dziwnie brzmi, ale przy takim wydatku...spore ryzyko.

PostNapisane: 9 maja 2008, 15:37 

Aeoro 5.1? Nie zatrujcie sobie... :lol:

Dzwiek 5.1- nie wiem czy to tylka nazwa? Bo w nich jest 3.1... Wszystko się zlewa... granatu w lewo, i obrót, słuchawki źle to odwzorują... Bas sie spóźnia... Jakosć dźwieku... Za 200zł słaba!

Co do wygody, tu juz nie mam zastrzeżeń, dobre wykonanie, po 1~1.30 godzine jednak mi juz bylo troskze nie wygodnie:]

Tak wiec lepiej kupic HS-900, albo Auvrane DJ i mic osobno;) Jezeli chodzi o sanchizer, powyzej 100 zł nie ma słabych modeli;> Sa tylko lepsze i gosze:)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 9 maja 2008, 15:54 

Cytuj:
Dzwiek 5.1- nie wiem czy to tylka nazwa? Bo w nich jest 3.1... Wszystko się zlewa... granatu w lewo, i obrót, słuchawki źle to odwzorują... Bas sie spóźnia... Jakosć dźwieku... Za 200zł słaba!

Stary,nigdy nie miałem czegoś takiego jak ty :shock: Może w zwykłych wszystko się zlewa ale nie w aero 5.1 :shock: Może karta złą ?

Cytuj:
Powiedzcie jeszcze jedno. Miałem kiedyś słuchawki zakrywające całe uszy, jednak jakiejś podrzędnej firmy. Miałem z nimi kłopot - po około pół godzinie gry musiałem je zdejmować - robiło się bardzo gorąco w uszy. Byc może to wina materiału, brak wentylacji. niech ktoś napisze czy z tymi można grać parę godzin bez problemu "przgrzania uszu".
Może to troche dziwnie brzmi, ale przy takim wydatku...spore ryzyko.

Mnie nigdy w słuchawkach uszy nie bolały tym bardziej nigdy nie było mi w nich gorąco.Aero nie są bardzo ''dociśnięte'' także imo problemu nie ma.

PostNapisane: 9 maja 2008, 16:11 

Górne pasmo gra po prostu slabo :|

Jak dla mnie, no przesadziłem moze troszke, ale tryb wielokanalowy nie jest tym czym dobre 5.1...

A testowałem je sobie na X-FI Fatality:] Jednak do muzyki one sa za lsabe jak dla mnie:] Przy Avranie DJ siadaja, a 5.1 na x-fi karcie masz w zwyklych stereo;)

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

PostNapisane: 9 maja 2008, 17:16 

Tu nasuwa się jeszcze kto jaki ma słuch (i ile ma miodu w uszach :lol: )Jak gram w nich infanterke to słyszę z której strony budynku ktoś nadbiega i skąd strzela no i jeszcze cze ktoś nadbiega mi zza pleców, ja jestem z nich zadowolony. Czasami siedzę z nimi na głowie 5 godzin i nie mam żadnego niemiłego wrażenia, poprzednie miałem jakieś Creative HS 300 i Philipsa ale po ich trzymaniu na głowie bolał mnie łeb w miejscu pałąka.

P.S.

W końcu jakieś konkretne osoby na tym forum. POZDRAWIAM

Nie obrażać sie za miód w uszach, to żart.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2