Teraz jest 25 lis 2024, 07:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Bronie
PostNapisane: 28 kwi 2008, 16:14 

+ unlock broni, + unlocki stałe (np. luneta x4, zwiększony magazynek do podwieszanych dodatków do asfalta etc.) :) - ale generalnie 2 equipmenty.

PostNapisane: 28 kwi 2008, 19:33 

Dokładnie. Ogólnie biorąc kit wygląda tak:
-Główna broń
-2 unlocki do wybrania
-dodatek dowódcy drużyny
-umiejętności (granaty, sprint etc.)
-unlocki, które są na stałe (dodatkowa rakietka/pocisk w Herzogu, lepsza apteczka i skrzynka z ammo, dodatkowe pociski w broni bocznej mechanika etc.)
-ciężki/lekki pancerz

PostNapisane: 2 maja 2008, 17:35 

Kiedyś grałem Baurem, ale ostatnio przerzuciłem się na Scara/Krylova, bo w Baurze przy większej ilości przeciwników nie miałem szans, bo co chwile musiałem przeładowywać :/

PostNapisane: 2 maja 2008, 17:41 

Adamus841 napisał(a):
Kiedyś grałem Baurem, ale ostatnio przerzuciłem się na Scara/Krylova, bo w Baurze przy większej ilości przeciwników nie miałem szans, bo co chwile musiałem przeładowywać :/

No brawo, kolejny gracz nawrócony na jasną stronę :wink: Mi czasami też brakuje amunicji w Scarze\Kryłowie jak wyleci paru Vosiarzy, a wtedy......

PostNapisane: 2 maja 2008, 18:21 

... Wyciaga sie pistolet albo nóż (Nożyk zwykle bardziej skuteczny na bliskie dystanse :D )

PostNapisane: 3 maja 2008, 22:47 

wtedy to sie wyciaga Herzoga (ktoś jeszcze gra rakietkami? :lol: )

PostNapisane: 7 maja 2008, 16:54 

ZeeToxPL napisał(a):
wtedy to sie wyciaga Herzoga (ktoś jeszcze gra rakietkami? )

Tak :wink: Vossiarzy ciągle nie brak na serwerach.

PostNapisane: 9 maja 2008, 15:29 

Jak przecietni gracze (Bez klanu) biegaja z vossami i rakietami to jeszcze spoko to znoszę, ale dzis rano myślałem ze wykituje...
Weszlem na serv, spoko sie gralo, fragi lecialy az wlazl jakis klan (wlasciwie 3 (pewnie to caly squad tego czegos)). Takze biegne se, i dostaje kulke, patrze voss od kolesia z tego klanu... mysle se noobiec jakis, glupi wyjatek, zaraz sie spawnuje na bazie i odrazu leze, kto? ten sam klan a inny koles... OMFG ale gram dalej, wlazlem se na murek ladnie ownujac kolesi co chiceli wziasc flage i dostalem z rakiety, od kogo? Nie musze chyba nawet pisac... Ale potem to mnie zalamalo... wlazl inny klan i tez z vossami tylko biegali... Tego to juz nie wytrzymałem i sie rozlaczylem... Takze pytanie... skąd sie biorą takie nooby? :evil:

PostNapisane: 9 maja 2008, 15:52 
Spamer!

klan / tag Obrazek sie pro/ osoby grajace z podstawkami :(. Trzeba szukac odpowiednich serwerow z no voss i unlocks, choc imo lepiej wejsc na CM :D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 9 maja 2008, 17:06 

nie mozna miec pretensji ze ktos gra vosem i rakietami!!! to czesc gry!!! giermen trzeba bylo im udowodnic ze dasz rade ich rozwalic scarem albo krylowem albo zmienic serwa jak nie wyrabiales... na publikach zawsze beda vosiarze i rakietowcy i nikt tego nie zmieni... mi sie nawet podoba bo potrafie nubkom udowodnic ze ich pojade podstawowym kitem :P

PostNapisane: 9 maja 2008, 18:27 

Ja tam lubię jak ktoś gra Vossem, bo 99% takich nic nie ogarnia = darmowy frag :D

PostNapisane: 9 maja 2008, 22:17 

protype... Jak biegnie 3 kolesi z vossami to nie zawsze udaje sie ich rozwalic... Czasami mam problem z 1 ale umm...

Szkoda tylko ze na naszym XIII servie nie sa zakazane rakiety... voss jeszcze ujdzie ale te rakiety...
Ps. szkoda ze nie pomyslalem by zrobic dzis screena, poszlem na jakis serv to jak sie patrzylo to tylko rakiety lataly... se mysle, o kur nowy rok chyba :lol:

PostNapisane: 10 maja 2008, 00:24 

Niestety ffa to ffa i nie zmienimy tego, kiedyś próbowałem zrobić serwer prawie identyczny jak clan mod, ale to wymaga zbyt wiele pracy, a ja też chce pograć :) Dlatego jeśli chce pograć na poziomie ide na Clan Mod i jeśli chcecie grać na podstawkach to tam zapraszam :) Na ffa wchodzi się totalnie 4fun, trza być bardzo pozytywnie nastawionym, inaczej dluge się nie wytrzyma (nerwy puszczą) :)
Jeśli zaś chce połączyć serwer ranked z fragowaniem to staje na mojej fladze i jej zwyczajnie bronie (czego zazwyczaj nikt inny nie robi), dzięki czemu mam fraga co 30 sekund, bo vossiarze wbiegają pojedynczo na pale na flage :) bieganie nei ma sensu, bo jak wbiegniesz na flage to po chwili zauwazysz że jesteś sam a po drodze nikt Cie nie podniesie. Jak sobie czasem spojrze na mape to większość graczy ffa ani nie broni flagi ani nie atakuje flagi przeciwnika, po prostu siedzą gdzieś po środku i próbuję fragować :)
Podsumowując: zwyczajne ffa = chaos, brak logiki, gra prawie jak z bootami :) Sprawia przyjemność chyba tylko gdy wchodzisz z klanem (czyli jest kto Cie podnosic) i ownujesz serwer :) Zapraszam zatem na CM 3.0, download na prawde nie boli, a mod cieszy :)

Pozdrawiam

PostNapisane: 10 maja 2008, 01:12 

giermen napisał(a):
protype... Jak biegnie 3 kolesi z vossami to nie zawsze udaje sie ich rozwalic... Czasami mam problem z 1 ale umm...

no wlasnie ostatnio widzialem bueheheheheee

PostNapisane: 10 maja 2008, 09:51 

Tak PS. to ty nie headujesz caly czas ;]
Biegne se z kims, patrze dostal headcia zza barierki a we mnie to w korpus waliles... Kurde jak ja nienawidze jak ludzi "faluja" za barierke (Tzn strzal, ukrycie, strzal ukrycie) wtedy prawie nie ma szans na zabicie wroga bo... ping itp, ja strzelam a ten juz za barierka ;]

Ps. w tej rundzie co grałeś to mialem srebro :twisted: (No moze potem juz tak dobrze nie bylo ale wazne ze k/d powyzej 1.0 bylo ^.O

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2