Teraz jest 30 lis 2024, 09:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 maja 2008, 14:39 

Właśnie na stronie project reality też jak makiem zasiał...

Powiedzcie coś.

PostNapisane: 8 maja 2008, 18:06 

Czy projektanci PP mogli by dodać jakieś zdjęcia z map , pojazdów czy samolotów na dzisiejszym etapie prac.
Wiem ze w postach niżej znajdują się zdjęcia takowych pojazdów ale niektóre z nich są jeszcze przed ,nazwijmy to update, czyli dodaniem nowych .. antenek .. malowaniem ... czy po prostu z czymś nowym .
Pozdrawiam i jeśli nie zauważyłem tematu z takowymi zdjęciami to przepraszam...

P.S.
Świetną Robota ten PP Niemcom szczeki opadną xD

PostNapisane: 9 maja 2008, 17:16 

:S proszono o to dłuuugo, ale poświęcił byś około godziny na zrobienie po 2 screenshooty 10pojazdom i 12kit'om? następnie na hosting tychże zdjęć, a potem kolejno szukając linków wrzucić je na to forum? :],map póki co skończonych nie ma, jeśli chcesz zobaczyć jakiekolwiek[ok 20] screenów to looknij w temat Outpost[Vip] nie no, też jestem spragniony wiedzy chociażby w postaci kilku[a najlepiej kilkunastu] tych śmiesznych szlaczków którymi ja przekazałem tobie te wiadomości [xD]

Ostatnio edytowano 9 maja 2008, 17:17 przez Gapis, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 maja 2008, 21:02 

niech się lepiej skupią na robieniu tej naszej frakcji. Jak tak będziecie w kółko wołali o update to moa się nie wyrobić do v10 :omg: :P

PostNapisane: 11 maja 2008, 22:43 

Towarzyszu Lepiej nie Krakaj xD :D jeszcze cuś wykraczesz :mrgreen:
A serio to warto by choćby po jednym zdjęciu pojazdów bo :omg: jusss nie mogę się doczekać kiedy zagramy sobie w PP xD 8)
Ni jestem pewien ale frakcja [polska] jest chyba na ukończeniu.
Mam jeszcze jedno pytanko [może kilka]
1Czy będzie coś podobnego do JDAM [może taktyczna broń jądrowa xD] :lol:
2Jakie umiejętności będzie miał commander , czy takie jak w PR czy cuś więcej ... no i czy mógłby sam decydować gdzie np. wysłać wsparcie powietrzna czy cokolwiek [czasami squad potrzebuje pomocy a dowódca Teamu jest idiotą nieumiejącym wezwać czegokolwiek] :evil:

PoZdro :D xD

PostNapisane: 11 maja 2008, 23:00 

PP to jest tylko jedna z frakcji w PR i nasi robia modele całą frakcje, a co do systemu gry to są juz raczej tylko jdnym z głosów. Jak masz jakies propzycje pisz na głównym forum tórców PR z checił cie wysłuchaja :D

PostNapisane: 12 maja 2008, 16:46 

2 pytanie zależy od graczy Commander poza tym nie może mieć lepiej w innej frakcji musi być trochę równowagi
ale i tak wszystko zależy od tego co umie com i jaki ma pomysł na grę
1 to nie jest "World in Conflikt" :p na niektórych mapa to by popsuło grę

Ja też nie mogę się doczekać nowej frakcji ...
ale boję się jednego że nowe mapy (np. Polskie i innych frakcji)
nie będą tak popularne i nie będą często grane na serwach :(
oby się ten czarny sen nie spełnił :(

PostNapisane: 13 maja 2008, 16:12 

Dajcie może ogłoszenie na wejście na Forum PR-PP Polish project to NIE OSOBNY MOD.

PostNapisane: 14 maja 2008, 18:47 

Chcialbym tylko zasugerowac, zeby jednak porzucic pomysl z Leopardem i zamiast niego uzyc Twardego. Przemawiaja za tym 3 sprawy:
  • akcja PR jest osadzona w niedalekiej przyszlosci; Twarde zostaly wprowadzone do sluzby w 1995r., a zwykle okres eksploatacji czolgow trwa 20-30 lat; nawet biorac pod uwage, ze to tylko modernizacja T72, ktory wtedy juz sluzyl u nas od jakiegos czasu, to nie zniknie on z naszej armii przynajmniej przez nastepne 10 lat,
  • zrodla w armii (ojciec kumpla siedzi w sztabie generalnym ;) ) mowia, ze odkup Leopardow od Niemcow byl bledem, bo maja ogromne koszty utrzymania (sa juz stare, maja wysoka awaryjnosc i ciagle trzeba je naprawiac i konserwowac) i systemy elektroniczne (w tym kierowania ogniem) nizszej generacji od Twardego,
  • Twardy to jednak polski produkt. :)
Po prostu Leopard nie jest i raczej nie bedzie rdzeniem naszych sil pancernych, pozycje naczelnego MBT Sil Zbrojnych RP twardo zajmuje Twardy.

Inna sprawa, ze ten czolg nigdy nie mial chrztu bojowego.

PostNapisane: 14 maja 2008, 18:56 

super pomysł tylko jest jeden problem, Trza zrobic model czołgu, tekstury do niego, To nie kwestia tylko tego co bysmy chcieli, trzeba to jeszcze zrobić :] jak umiesz to możesz zrobić coś dla polish project.

PostNapisane: 14 maja 2008, 19:04 

A zebys wiedzial, ze zrobie! :) W dlugi weekend bede mial na to czas, moze nawet wczesniej.

PostNapisane: 14 maja 2008, 19:31 

Jak siedzisz w programach do 3D to dobrze, ja próbowałem zrobić glauberyt i wyszło to nie za dobrze, ale w obsłudze to nie jestem za dobry.

PostNapisane: 14 maja 2008, 21:18 

IneQuation napisał(a):
[*]zrodla w armii (ojciec kumpla siedzi w sztabie generalnym ;) ) mowia, ze odkup Leopardow od Niemcow byl bledem, bo maja ogromne koszty utrzymania (sa juz stare, maja wysoka awaryjnosc i ciagle trzeba je naprawiac i konserwowac) i systemy elektroniczne (w tym kierowania ogniem) nizszej generacji od Twardego,
[*]Twardy to jednak polski produkt. :)[/list]
Po prostu Leopard nie jest i raczej nie bedzie rdzeniem naszych sil pancernych, pozycje naczelnego MBT Sil Zbrojnych RP twardo zajmuje Twardy.

Tak tylko że nie wspomniał że gdyby chciano utrzymać Twarde w podobnej sprawności co Leo musieliby... Wznowić produkcję niektórych rzeczy(termowizja czy Drawa na ten przykład...) I jakoś mi sie nie wydaje by nasze Leo były znacząco starsze(ba w podobnym wieku będą służyć jeszcze do 2040 w Bundeswehrze) od innych w świecie(nie licząc tych kupionych przez greków i szwedzkich 2a5). Tylko że jest taki hit że większość byla wyprodukowana wtedy kiedy nasze a potem modernizowana... A u nas jest jak jest. Poza tym dostaliśmy je za darmo.

Nie zdziwiłbym się jakby koło 2010 roku dokupiono jeszcze Leopardów. Poza tym w belgii i holandii 2a5 czeka na składach, na sprzedaż.

PostNapisane: 14 maja 2008, 23:33 

Byla o tym gdzies mowa i model PT-91 sie znalazł, ekpia jakiegos innego moda ma gotowego, ale podobno mamy miec leo i juz .

edit: http://www.pointofexistence.com/gallery ... C.jpg.html

PostNapisane: 15 maja 2008, 01:00 

Z tego co słyszałem to ludzie z POE nie za bardzo chcą się dzielić modelami.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 97 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2