Teraz jest 22 lis 2024, 22:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 maja 2008, 14:53 

GoLyPL napisał(a):
Ale co tam robił towarzysz to jest zdrada :wink: :twisted:

potem przerzuciło mnie do was :P Pomijając problemy z serwerem było na prawdę fajnie. Ejod choć 32 to całkiem nieźle się sprawdził na taką liczbę graczy (można na APC zapolować :twisted: ) choć w przyszłości może dawajcie 16stki. Mam nadzieję, że w ten weekend też sobie pogramy razem i wejdzie to w nawyk naszej społeczności (takie pikniki :wink: ).

PostNapisane: 26 maja 2008, 15:55 

tez bym zagral jak bedzie miejsce ;) w bfa bylem dobry w teamplayu wiec mysle ze i teraz dam rade :P

PostNapisane: 26 maja 2008, 15:59 

Cytuj:
Ejod choć 32 to całkiem nieźle się sprawdził na taką liczbę graczy (można na APC zapolować :twisted: ) choć w przyszłości może dawajcie 16stki.

To był Ejod 64 :) I dla mnie był naprawdę dobry, może zostać 64 (choć, jak pisałem, według mnie na taką liczbę osób jeszcze lepsze było by sunset city 64)

PostNapisane: 26 maja 2008, 16:45 

ja nie wiem jak to potraktować 1 odział się obijał :P ktoś latał z anti-airem...
Wyspa ich beształ bo tamci mieli east bronić a na west 2 siedziało... to 1 był idle...
nasze apcetki padały po 3 strzałach....
jozi próbował rozwalić bunkier z 50'...... a nas 2 na west city zostało
ariel próbował nas rozjechać ale udało mu się tylko Blooda (schowałem się pod vodnikiem :)
rangersi wywalali nam sli .....(nie specjalnie... chyba :P)
fajnie się skakało na złomowisku z lornetką jak spadałem to tylko słyszałem kule snajpera ponad głową :)

Podsumowanie:
Było fajnie ale według mnie za duża mapa :)
do czasu ostatniej obrony ruin ostatni miałem najwyższy wynik na serwie... :)
Myślałem że będzie gorzej ale jeszcze się zgrać lub składy ustalić i można grać następnym sparingu :)
miałem farta grać w 2 oddziale dziękować Kondziowi Towarzyszowi Bloodowi i Joziemu(do czasu gdy nie poszedł do 1)
za wspaniałą grę 8)
Z klanem nie mamy szans ale mecz Polska + Rangersi vs Reszta świata na 31vs31 byłby kul :)

PS Który rangers był snajperem na drodze z gas i potem na dachu stacji??
Który był slem na ruinach i west city w meku??

PostNapisane: 26 maja 2008, 17:24 

Cytuj:
jozi próbował rozwalić bunkier z 50

Jeszcze w .7 dało się tak rozwalić zarówno fire base jak i bunkier musieli niestety to zmienić :/

Cytuj:
Joziemu(do czasu gdy nie poszedł do 1

Niestety zostałem rozłączony z serwerem a potem ktoś wszedł na moje miejsce do squadu

PostNapisane: 26 maja 2008, 18:48 

Cytuj:
fajnie się skakało na złomowisku z lornetką jak spadałem to tylko słyszałem kule snajpera ponad głową :)

Ciekawe kto to strzelał... :roll: (Za duży ping miałem żeby wam łebki odleciały ale paru ludzi salto zaliczyło :twisted: )

A tak poza tym lekko-offtopując to mam ogłoszenie:
Właśnie uruchomiłem prymitywny serwer TS'a na potrzeby grania w PR'a przez Polaków.
Serwer stoi na moim serwerze od sieci lokalnej, który rozsyła 4MB a więc na TS'a powinno starczyć gdyż są bardzo duże luzy w łączu.
Były małe problemy z połączeniem bo firewall blokował porty ale jakoś poradziłem z małą pomocą brata no i jozi02 już testował - działa :D
A więc jak będziecie chcieli trochę więcej teamworku to możecie użyć tego TS'a (oczywiście nie na szkodę innych graczy na publikach typu gdzie bunkry, klocki itp :wink: )
No i najważniejsze - adres serwera :D
Kod:
83.15.250.186:8767
no pass

Miłego gadania i do zobaczenia na polu bitwy :D

PS.
Jakbyście chcieli jakieś kanały z hasłem lub cokolwiek to piszcie do mnie na xfire - luqero albo gg:5633722

PostNapisane: 27 maja 2008, 01:36 

Witam, dzieki wszystkim za gre na naszym serwerze.
Na pewno to powtorzymy i mysle, ze takie mecze bedziemy rozgrywac co weekend. Postaramy sie:)
Jest nas dosc duzo aby zawsze byl komplet.

Jesli chodzi o organizacje i problemu z serwerem to wszystko da sie polepszyc, to bylo nasze pierwsze takie spotkanie.
Haslo do serwera bede dawac prywatnie, z tego wzgledu aby nikt nikomu miejsca nie zajal po rozlaczeniu albo w podobnej sytuacji. Jak wszyscy widzieli bylo wiecej chetnych niz wynosi limit serwera, a nie bylo jeszcze Mysia i Dragera, ktorzy byli zapisani. A wiec na dany mecz bedzie zapisana odpowiednia liczba osob, aby nie bylo nieporozumien. Chetni beda sie zglaszac do mnie albo do Ragniego, jesli mnie nie bedzie.

Jesli chodzi o ludzi, ktorzy byli nie aktywni to takie rzeczy zglaszajcie. Zrobimy miejsce dla tych, ktorzy beda grac a nie stac w miejscu i juz nie bedzie problemu:)
Mapki mozemy dac takie jak bedziemy chcieli. Bedzie duza Mestia, bedzie Sunset City i Ejod. Co tylko bedziemy chcieli.

Bunkier albo FB mozna rozwalic z 50. Nie strzele sie w umocnienia tylko w fundamenty, po paru serial obiekt sie rozwala.

My nie wyrzycalismy SL`ow, a jednym z dowodcow bylem ja.

moje gg: 657720

http://img134.imageshack.us/my.php?imag ... tuuoi8.jpg

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

Ostatnio edytowano 27 maja 2008, 14:57 przez Roziu, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 27 maja 2008, 08:12 

Lt Mic napisał(a):
PS Który rangers był snajperem na drodze z gas i potem na dachu stacji??
Który był slem na ruinach i west city w meku??

Jeśli chodzi o arabskiego snajpera z Arabii to myślę, że był to Ragni 8)

Tak jak Roziu, ja i Milosztor także byliśmy SLami :)

PostNapisane: 27 maja 2008, 11:54 
Moderator forum

W moich rękach nawet nóż zamienia się w snajperkę :lol:

Ja snajpera nie miałem... ale często latałem z marksmanem jak nie miałem nic odpowiedzialengo na głowie :D

PostNapisane: 27 maja 2008, 14:15 

hah a ja dostałem bana za "przekazywanie informacji o pozycji wroga po zmianie teamu" to chyba jakieś nieporozumienie :| ale nie moge narzekać spawnąłem się dwa razy. szkoda że tak mało slotków. fajnie by zrobić polski server 24/7 z porządnymi slotami. no ale myślę że najwyżej 10osób z tego forum byłoby skłonne płacić...

PostNapisane: 27 maja 2008, 14:50 

Gapis napisał(a):
hah a ja dostałem bana za "przekazywanie informacji o pozycji wroga po zmianie teamu" to chyba jakieś nieporozumienie :| ale nie moge narzekać spawnąłem się dwa razy. szkoda że tak mało slotków. fajnie by zrobić polski server 24/7 z porządnymi slotami. no ale myślę że najwyżej 10osób z tego forum byłoby skłonne płacić...

A no ban byl, ale jest juz sciagniety :) Decyzja nalezala do Admina, widocznie cos bylo nie tak. Najwazniejsze, ze banow juz nie ma i w przyszlosci bedziemy tego unikac. Niestety musimy dac ograniczenie na tyle osob bo obawiamy sie, ze lacze nie wytrzyma. Gralismy juz powyzej 20 osob ale wtedy wystepowaly "rwania", dlatego jest tylko 18. I tu masz Gapis racje, ze niestety malo osob byloby sklonnych do placenia... takie realia mamy.

Nastepny mecz bedzie jeszcze bardziej udany :)

Obrazek

"Kelner, co ta mucha robi w mojej zupie?"
http://www.zabawa.xorg.pl/obrazki/mucha.php

PostNapisane: 27 maja 2008, 18:49 

Jak nic poważnego nie wypadnie to pisze się na następny raz. :)

PostNapisane: 27 maja 2008, 20:52 

k0ndz1o napisał(a):
Jak nic poważnego nie wypadnie to pisze się na następny raz. :)

me too :mrgreen:

PostNapisane: 27 maja 2008, 21:29 

Why not! Jako Commander nie narzekam... było gitnie może na początku zabrakło zgrania ale bunkier prawie zawsze mieliśmy i FB więc nie widze problemu... i BTW jak wy się na ruiny przedostawaliście? CHolera obsztorcowalem wszytsko zasiekami tak że tylko jedną stroną można było wchodzić a i tak pełno was sie panoszyło i musiałem z .50 walić jak tam sam siedziałęm... Jedną miejscówkę wykminiłem gdzie skakaliście przez płot ale innych już nie zdołałem ^^

PostNapisane: 27 maja 2008, 22:33 

Wyspa napisał(a):
i BTW jak wy się na ruiny przedostawaliście?

We are Rangers 8) - i to Ci powinno wystarczyć za odpowiedź :P

:lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 216 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2