nie nie, flag jeszcze nawet nie zaczynalem robic

tylko dwie obok siebie, bo inaczej sie mapa nie odpali, plus jedna zeby bylo blizej do kontynentu. oczywiscie ze nie bedzie na jednej wyspie dwu flag

narazie tylko teren prawie skonczony i gotowy do poddania ocenie publicznej

jesli macie jakies zachcianki to smialo - specjalnie dla was moge je teraz umiescic (no chyba ze mi nie spasuja

) mam nadzieje ze miasto wyglada na duze z gory

aha Lt Mic: ma byc podobna do basrah, bo na niej sie wzorowalem (oczywiscie nie z wygladu tylko typu mapy) wiec planuje insurgentow dac, no chyba ze community pra stworzy nacje talibow. wydaje mi sie ze bedzie sie nadawac pod insurgency bo jest nie symetryczna i jest bardzo zapchana. grac sie bedzie tak jak w gulf of oman, czyli desant. z trzech stron (powietrze, woda, lad) plus mozna bedzie walczyc od samego poczatku w obronie tytulowego outpostu. nie wiem czy to sie uda ale takie mam plany...
czerwone to flagi polaczkow, a niebieskie talibow. zielona neutralny outpost.
po zajeciu miasta (trzech flag) dostepna staje sie baza wojsk lądowych z rosomakami, ktorych celem jest wjazd w gory i zajecie baz talibow poza miastem. pozniej desant razem z kolumna pancerna ma zaatakowac glowna baze talibow (jeszcze nie zaczeta. musze ja dobrze ufortyfikowac...)

na mapie bedzie sporo respow talibow w kluczowych miejscach.