Teraz jest 25 lis 2024, 06:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 31 maja 2008, 10:23 

Nie dramichu drogi to ty wciąż doszukujesz się czegoś w moich wypowiedziach. Jestem słaby więc liczę, że oni zagrają dużo lepiej.

PostNapisane: 31 maja 2008, 11:50 

Mam nadzieję, że filemon się zgłosi na kapitana (z tego co mówił to są spore szanse), a jak nie to może Elex :) Do tego Yazi albo Master, bo to chyba jedni z najlepszych strzelców w Polsce + pare osób z innych klanów ich wesprze i będzie gitez :) Boje się tylko że te "2 osoby na klan" to 1dna wielka ściema i zobaczymy full Veritas team jako reprezentację UK...

Pozdro

PostNapisane: 31 maja 2008, 12:27 

No to my zrobimy to samo... proste. Wg mnie zalosne jest to, ze tylko 2 z jednego klanu moze grac w meczy inf 5v5 :( To maja byc prawdziwe zespoly narodowe a nie jakies zbieraniny z co najmniej 3 klanow :roll:

PostNapisane: 31 maja 2008, 13:12 

Mam nadzieję, że filemon się zgłosi na kapitana (z tego co mówił to są spore szanse), a jak nie to może Elex

6 zmysl :)

powiem tak, szanse bedzie mial kazdy kto ogarnia, z podkresleniem na ogarnia.

PostNapisane: 31 maja 2008, 14:31 

ewentualnie jest plaY^ Alpha i plaY^ Bravo, więc może ktoś z Alphy przejść do Bravo na czas NC i nie ma problemu xD

PostNapisane: 31 maja 2008, 18:08 

Kombinujcie aż wykombinujecie chłopaki :mrgreen:

"...kto kombinuje ten żyje..."

PostNapisane: 31 maja 2008, 19:23 

Z komentarzy na esl mozna wywnioskowac, ze angole maja w d... zasady i beda grac tylko veritasem :roll:

PostNapisane: 31 maja 2008, 22:39 

Skoro oni mogą to dlaczego nie my? Jesli tak jest i będzie rzeczywiście i ci od ESL nie zareagują to czemu my nie będziemy mogli tak zrobić :roll:

PostNapisane: 1 cze 2008, 09:01 

Obiektywnie to przepis jest debilny, ma on sens np w COD4 gdzie klanów jest bez liku, tutaj kiedy dobrych graczy można policzyć na palcach obu rąk....

ale rzeczywiście dobrze zeby teamy CQ i inf nie nachodziły na siebie

PostNapisane: 1 cze 2008, 10:46 

Jak to jest napisane w komentarzach na ESL drużynę narodową powinni tworzyć najlepsi gracze z danego kraju. A tabela i wyniki w ESL mówią same za siebie...

PostNapisane: 1 cze 2008, 11:23 

Tylko, że ktoś z jednego dobrego klanu może być gorszy od członka innego np gorszego klanu :wink:

PostNapisane: 1 cze 2008, 12:41 

Dokładnie, to że klan nie gra najlepiej jako zespół, nie znaczy że nie ma tam żadnej "gwiazdy". Powiem szczerze, że gdybym grał na wysokim poziomie, i dostał propozycje od jakiegoś bardzo dobrego polskiego klanu (załóżmy top 3 eu), to za nic bym się nie zgodził, tutaj chodzi o kumpli.

Wracając do tematu, dla mnie te wszystkie zasady są po prostu śmieszne. Skład zespołu powinien zależeć tylko i wyłącznie od kapitana. A żeby go wybrać najlepiej zrobić głosowanie, ale ESL wybrało inaczej i też nie jest źle. Tylko po co ta zasada 2 graczy z klanu skoro i tak będzie się ją zniekształcać jak tylko się da?

Pozdrawiam

PostNapisane: 1 cze 2008, 13:29 

Jacaaa napisał(a):
Tylko, że ktoś z jednego dobrego klanu może być gorszy od członka innego np gorszego klanu :wink:

Alez oczywiscie, ze tak.Tylko jest jedna sprawa. Wiekszosc uwaza, ze ktos jest lepszy bo lepiej strzela, a w graniu zespolowym liczy sie duzo wiecej niz strzelanie. Co z tego, ze ktos strzeli 2 heady jak za chwile nie zauwazy jak mu flaga spada przed nosem. :roll:

PostNapisane: 1 cze 2008, 14:45 

I liczy się zgranie. Jeżeli ktoś ze sobą długo gra, to wie jak zachowa się kolega z drużyny i ma do niego większe zaufanie. Szczególnie przydatne to jest dla SLa, bo wie kogo brać do ataku, a kogo zostawić w obronie w danej sytuacji, co zwiększa pewność siebie na polu walki całego zespołu. Jeżeli teraz skleić jakiś zespół, np. 2 plaY + 2 ESG + 1 XIII, to niedość, że będziemy zaskoczeni ruchami przeciwnika, to jeszcze możemy być zaskoczeni zachowaniem swoich, a to nie sprzyja wygrywaniu...

PostNapisane: 1 cze 2008, 14:46 

Apropo dobrej gry

Co to w ogole jest dobra gra ?
Ja osbiscie uwazam, ze ejstem slabym strzelcem, ale nie takie jest moje zadanie, ja mam jak najrzadziej zginac i dawac spawn jako SL. Wiadomo, kazdy kto dobrze strzela uwaza sie za dorbego gracza, ale to gowno prawda :)
Bo ja nigdy nei wezme do sklady typa ktory nawet potrafi ubic 5 na 1, a nie bedzie wiedzial jak sie ustawic, jak bronic, jak zaareagowac w danej sytuacji, albo bedzie mi pi*rdolil na ts jak sie ma jego laska. W tej grze chodzi nei tylko o strzelanie, ale tez o zmysl taktyczny i TEAM PLAY, a tego coraz mniej, kazda flage mozna praktycznie zdjac bez zauwazenia....

Wiec prosze o nie pisanie ze w jakims klanie moze byc jakas gwiazdka, no coz moze byc, ale pod jakim wzgledem ?
Strzelanie ? Myslenie ? Skoro jeden dobrze gra pod wzgledem taktycznym, powinien nauczyc reszte... wiec czemu tak nie jest? Czemu tylko nie ktore klany ogarnialy ?
Wilda, Delta , FF x-fi ? a reszta byla daleko w tyle? nawet jesli w innym klanei byla gwiazdka trzon TP stanowila ekiap z tych teamow...
zadajcie sobie pytanie.. " dlaczego?" skoro duzo osob strzelalo lepiej :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2