kj5 napisał(a):
Sciągnełen
WTF?
Gram już na modzie wystarczająco długo, żeby stwierdzić, że twórcy i admini muszą poświęcić mu duuużo czasu.
1. Strony nie są zbalansowane i taka hAmeryka ma ogromną przewagę technologiczną nad resztą. Na ogół na mapach mają więcej i lepszy sprzęt. To małe latające g*wienko jest po prostu stworzone do likwidowania piechoty a ta niestety nie ma skutecznej broni przeciw. Nawet 0.50 calówka zabiera mniej niż jedną kreskę.
2. Mapy nie są zbalansowane.
3. Admini na serwerach to gatunek wymarły za to noobów jest zatrzęsienie. Ile razy już k.... zdrowo na Gulfie bo Amerykanie przejęli prawie wszystkie flagi a Arabom ostała się tylko jedna. Pół biedy gdyby Amerykanie grali fair i po prostu przejęli mapę. Ale nie! Na ogół wygląda to tak, że co 15 sekund na łeb zwala ci się zawartość całego pokładu takiego A-10 a jak zdążysz uciec to dobija cię snajper siedzący na zbiorniku.
Pół biedy gdyby nooby były rzadkością ale takie manewry odwala cały team z czego nawet ludzie z klanowymi tagami robią takie rzeczy. Klniesz na capsie na wszystko na czym świat stoi a oni nic i jeszcze sobie piszą jaka to runda była wyborna.
4. O wiele bardziej grywalne są mapki inf gdzie jest po prostu większa 'kultura'. Niestety w MC takich jest mało a czystego serwera INF nie ma albo ja o nim nie wiem.
Ja już powoli tracę zapał do dodatku i chyba po prostu wrócę do podstawki. A szkoda bo potencjał się marnuje.