Gapis napisał(a):
Obawiam się że rośnie wam konkurencja
Tak... podobnie jak konkurencją dla lodów waniliowych jest schabowy
Oba serwery są przeznaczone do innych celów. Nasz serwer jest w pierwszej kolejności serwerem klanowym z małymi mapami przeznaczonym na użytek klanu, dopiero w drugiej kolejności jest serwerem publicznym (w tej chwili jest zamknięty hasłem więc publicznym na razie nie jest). Serwer PL4FC wygląda jak typowy serwer publiczny na którym powinny być (przynajmniej w teorii) ustawione największe wersje map i na którym będą grać ludzie z całej europy (i nie tylko) jeśli się przekonają do serwera i graczy na nim grających.
Gapis napisał(a):
PL4FC Server ma codziennie co najmniej 4osoby wieczorkiem, ma wiecej slotów i wczoraj było na nim 30osób... może by tak połączyć siły? Oni mają serwa, wy macie graczy... prośba o Adma i byście co tydzień organizowali treningi Rangers vs PL na ich servie? myślę że to wcale nie głupi pomysł i jest do obgadania
Jak zwykle problemem jest kasa i sposób finansowania... a właściwie brak kasy
Możemy za to zwiększyć ilość osób na serwerze i przesunąć go do góry w wyszukiwarce by się bardziej w oczy rzucał
Zar2Roc napisał(a):
Ja też nie chcę konfliktu i żeby jedni drugim graczy podbierali...
Chyba jestem nie w temacie
O co chodzi?
Przecież na dzień dzisiejszy nie ma ani konfliktu ani podbierania graczy
No chyba że mówisz o dalekiej przyszłości
W takim razie wszyscy będą należeć do mnie, Muahahahaha
(info dla tych co nie zajarzyli: to był żart)
Zar2Roc napisał(a):
Ragni, może umówimy się kiedyś na negocjacje na TSie naszym, wiesz w jakies sprawie.
Jak już wspomniałem, napisz
tutaj posta z ofertą i dokładnymi kosztami to zobaczymy czy coś z tego będzie. W sprawach które dotyczą całego klanu nie będę decydował bez wiedzy i zdania innych członków klanu.