Teraz jest 27 lis 2024, 18:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 cze 2008, 19:21 

[OFFTOP=1]
Mój kumpel ma tak w domu, a jak wejdziecie do jego pokoju to nawet survival za free ;]
[OFFTOP=0]
Ostatnio byłem w Wilczym Szańcu. Nic ciekawego, wszystko wysadzone przez Niemców podczas odwrotu. Kompleks jest kupiony przez Austriaka. Na bramie 8 zł od osoby, 8 za parking, a przewodnika i tak trzeba wynająć (samemu zwiedzać nie ma sensu, bo nic nie jest oznaczone jak powinno). Bunkry to w zasadzie klocki betonowe z 10m sufitami. Do jednego lub dwóch wejdziecie, ale nie ma tam nic, czego nie moglibyście zobaczyć w innych miejscach tego typu. Jedyne co mogę powiedzieć o tym "czymś" (nie ma to żadnego statusu pokroju muzeum) to, że tam byłem ;p 1/10 xD

"Sua sponte!"

PostNapisane: 16 cze 2008, 15:44 

Danio napisał(a):
Nic ciekawego, wszystko wysadzone przez Niemców podczas odwrotu.typu.

:)
Niemcy rozwalili jedynie małą część fortyfikacji , większość zniszczyli czerwoni przyjaciele :roll: [Rosjanie [NFZ] znaczy ZSRR]
Ale szczerze nie warto tam jechać z nastawieniem że coś się znajdzie np łuske kawałki czegoś albo co..
Jeśli Chcecie coś znaleść polecam wybrać się na Hel , tylko nie rozkraść wszystkiego :o

.|.:spam:
\./

Dodam że kiedyś jakiś synek mówił do tatuska <albo kogoś tam> zebu mu Armatę wziął do domu :stupid:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2