Teraz jest 28 lis 2024, 22:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 18 lis 2003, 01:20 

Witojcie!

I stało się zaliczyłem pierwszego bana w czasie mojej przygody z BF :twisted: (Mam nadzieję, że ostatniego ) :lol: Uważam że niesłusznie - 15 sek w czołgu koło flagi, setki ofiar i od razu kick. Ja wiem że na każdym serwerze są ostrzeżenia o tym i owym, ale bez jaj, co ja mam, wyjść na pewną śmierć? Chyba tak trzeba :D

To jest ten serwerek wymieniony na pierwszej stronie jako grający nowe mapki do FH. I co ja mam teraz biedny zrobić? Jak się skontaktować z adminami tego przybytku ? Macie jakiś pomysł, drodzy gracze ?

Pozdrawiam,
albz74 aka nOCLAN|Albin

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 01:29 
Oldboy Battlefield.pl

no nie wiemm jest to raczej trodna zecz znalesc hmmm moze na multiplayers.co.uk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ahahahhahahahahaahahahahahahahahabuebeuebeeejeheheheheheheheheeeeeee :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 01:35 

Okota napisał(a):
no nie wiemm jest to raczej trodna zecz znalesc hmmm moze na multiplayers.co.uk
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ahahahhahahahahaahahahahahahahahabuebeuebeeejeheheheheheheheheeeeeee :lol:

Dzięki Stary za te słowa otuchy, naprawdę, teraz mi lżej :wink:

Myślałem że masz jakieś wtyki a nie się ze zbanowanych biedaków nabijasz :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 09:47 

Cytuj:
15 sek w czołgu koło flagi, setki ofiar i od razu kick

Nastepnym razem nie kampowac :twisted:

PostNapisane: 18 lis 2003, 09:47 
Moderator forum

albz74 napisał(a):
I stało się zaliczyłem pierwszego bana w czasie mojej przygody z BF :twisted: (Mam nadzieję, że ostatniego ) :lol: Uważam że niesłusznie - 15 sek w czołgu koło flagi, setki ofiar i od razu kick. Ja wiem że na każdym serwerze są ostrzeżenia o tym i owym, ale bez jaj, co ja mam, wyjść na pewną śmierć? Chyba tak trzeba :D

Czekaj, powoli.
Przejmowałeś lub broniłeś flagę, tak ?
Robiłeś masowe KILIM rzucając mięsem armatnim we wszystkie kierunki świata i za to dostałeś bana ? Hmn ... coś mi się w to wierzyć nie chce, gdyż przeważnie ban leci za basecamping, camping i TK, potem wulgazryzmy, itd.
Chyba jesteś daleki od tego typu taktyk :twisted: :?:

Może inna rzecz ... za dużo nafragowałeś i stałeś się dla innych za dobry.
Lub jeszcze inaczej ... dobrze Ci poszło i mądry uprawniony do adminowania po cichu uznał, że grasz "nieczysto". Jeśli ta druga opcja jest bliższa prawdy, odpuść sobie takie serwery i baw się na innych z bardziej "ludzkimi" i rozsądnymi graczami.
To jest standard tego typu zachowań.
Często spotykam się z wyzwiskami, opluwaniem od cziterów i różnych "tworów" jeśli natrafię na opononenta słabszego skilowo i "umysłowo".

albz74 napisał(a):
To jest ten serwerek wymieniony na pierwszej stronie jako grający nowe mapki do FH. I co ja mam teraz biedny zrobić? Jak się skontaktować z adminami tego przybytku ? Macie jakiś pomysł, drodzy gracze ?

Na pewno nie myśl o samobójstwie, życie jest piękne.
(taaa udziela mi się to forum już - cóż, grunt że chłopaki są wesołe :D )
Ok, do rzeczy ... Jeśli moje w/w założenia mają jakieś potwierdzenie, jesteś czysty od "brzydkich zachowań" omijaj takie serwery z daleka.

Niedawno podczas praktyk w DC, trafiłem na serwer jakiegoś Helmuta, gdzie było masę osób, a w tle non stop info z konsoli o zakazach, w których jedna z treści mnie rozbawiła ... coś na styl ... "desant na flagi - zabroniony" ... Mądry ten admin, to tak jak jeździć czołgiem bez amunicji. Jeszcze inna sytuacja - ostatnio dostałem kicka, bo inteligentny "pilot" uparł się , że lecąc np. Migiem-29 lub innym myśliwcem na pułapie wyższym od samolotu przeciwnika nie można uchwycić go na radarze. Co za kretyn .... Nie przejąłem się.
W takich sytuacjach nie powracam ponownie na taki pełen "tępych" zachowań serwer.

Szukaj innych.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 11:42 

bAd napisał(a):
Nastepnym razem nie kampowac :twisted:

To niby co miał zrobić? Wyjść i grzecznie poprosić, żeby mu flagę oddali? Po to miał czołg, żeby nim zająć flagę!

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 12:14 

Wkrótce jdyną możliwą formą gry w Bf'a będzie bieganie z nożem, ale tak, by nikogo nie skaleczyć!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 13:21 

albz74-->możliwe żę stałeś koło flagi wroga(ale tej "nieprzejmowalnej" :wink: )a to mogło niektórych zbulwersować i tobie dać co najwyżej kicka...ale ban odrazu???musiałeś chyba coś namieszać tam że od razu jak twierdzisz przy zajmowaniu flagi bana otrzymałeś..

Tytuł:
PostNapisane: 18 lis 2003, 15:09 

Wczoraj przydarzylo mi sie cos podobnego. Dawno niegralem juz Omaha tak ze wynalazlem jakis tam niemiecki clanowy server na 32 sloty. Wchodze i mysle no to ladnie caly ten clan po stronie axis ale co tam wlaze jak zawsze do allied.Druga proba wbicia sie jeepem do ostatniej flagi powiodla sie . Zajalem flage o dziwo nikogo tam niebylo, polozylem sie przy wjezdzie i czekam. Dwoch piechorow kosze seria z tompsona a tu wjezdza tiger i wali prosto do flagi. lezalem kolo skrzynki tak ze posypaly sie na niego granaty gosciu niemogl sie odwrocic bo z przodu tez juz respawnowalo sie paru naszych.Patrze na mini mapke srodek juz zajety przez nasz team gora szara. Sprawdzam graczy jesczcze jeden u axis w tym momencie slysze ze jest tuz przy mnie w czolgu on tez mnie zobaczyl ale jakos niemial kata zeby mnie zestrzelic, patrze a on wybiega z czolgu i wyskakuje do mnie z pistoletem hmm pamietalem ze thomson pusty akurat mialem granaty w lapie a walka na pistolety to 50:50 wstaje wiec i w podskokach udaje mi sie wsiasc do jego czolgu. To gosciu odruchowo kladzie mi mine wybucham ja ale i on polegl a byl ostatni . Zadowolony czekam na wyswietlenie oficjalnego wyniku a tu komunikat ze cos tam polaczenie. I polaczenie zostalo przerwane. Lekko sie wkurzylem ale co tam cieszylem sie ze na tak trudnej mapie w teamie przypadkowych graczy pokonalismy graczy klanowych.

Strefa czasowa: UTC + 2