Teraz jest 2 gru 2024, 19:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 146  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2008, 13:03 

Ten kit dalej jest, tylko trzeba go podnosic z ziemi przy ammo cache'ach.

PostNapisane: 24 cze 2008, 14:30 
Moderator forum

Tak... ale nie wyposażysz 3/4 insurgentów w rurkę :D

Ja pamiętam czasy PR 0.5 i rozgrywki na Al Bashra, większość osób biegała z rurą i strzelała z niej do wszystkiego co miało związek z niewiernymi (nawet do piechoty), a jak skończyła im się amunicja to najczęściej zabierali kit ostatniej ofierze i grali dalej aż do kolejnego respawnu z rurą :twisted:

PostNapisane: 24 cze 2008, 14:41 

Wczoraj ogladalem reportarz o Royal Anglian Regiment w Afganistanie. Jak stwierdzili zolnierze, najniebezpieczniejsza bronia Insurgentow sa wlasnie RPG i ich najbardziej sie obawiali.

Co mi w kosciach mowi, ze niedlugo moga byz zapisy do nowej kampanii PR Tournament, bo turniej jest w DEFCON 1.

PostNapisane: 24 cze 2008, 15:07 

to ze w 0.5 bylo pelno rpg to nie byl problem bo trafiali w cos raz na runde XD. nie wiem czy pamietacie jak znosilo pociski :D

PostNapisane: 24 cze 2008, 19:24 

Kan3ra napisał(a):
ja osobiście mam złe skojarzenia z nielimitowanym kitem LAT-a, 3/4 graczy u insurgentów latało z RPG-ami, nic w tym złego przy ogromnej masie pojazdów USMC, ale chodzi mi o to, że każdy latał sam, czasem znalazł się taki team, który próbował coś zrobić ale to była żadkość. Teraz jest o wiele lepiej, dzisiaj teamplay jest wymuszony aby uniemożliwić dojście sił brytyjskich do ammo cashy.

To właśnie dodałoby realizmu. To nie jest zorganizowana armia tylko zwykli cywile, którzy idą bronić swojego miasta, a tacy ludzie raczej nie stosują taktyki, tylko właśnie biegają osobno z tym co mają pod ręką.
Prawde powiedziawszy, aby zwiększyć realizm i nacisk na teamplay powinno się usunąć markery, bo często służą one jako oznaczenie pozycji przeciwnika.

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:13 

Paul, a grałeś w 0.5? Ręczę Ci, że tak nie było jak mówisz, trudno żeby 3/4 insurgentów byłow wyposażonych w RPG i używało ich na wszystko co się rusza, jeszcze mniej prawdopodobnym jest, że 32 osoby by biegały osobno, czy w Iraku czy w PR. Powinni się dzielić na małe grupy w której każdy ma swoje zadanie lub na Team-y np: team ambusher-ów. Teraz tylko kilka osób może mieć RPG-i i jeszczę muszą się sporo napocić aby go dostać. Wymusza to na graczach aby do zniszczenia pojazdów używali zasadzek i materiałów wybuchowych co jest według mnie krokiem w przód do rzeczywistości. ''Wierni'' mają też na wyposażeniu suicide-cary i trucki gdzięki czemu mają jakieś szanse z dobrym teamem kierującym challengerem.

PR-ON

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:48 
Moderator forum

Kan3ra napisał(a):
''Wierni'' mają też na wyposażeniu suicide-cary i trucki gdzięki czemu mają jakieś szanse z dobrym teamem kierującym challengerem.

O ile niewierni nie wysadzą wcześniej mostów ;) Co ostatnio zdarza się coraz częściej :)

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:51 

Mnie osobiscie bardzo sie podoba sposob, w jaki rozwiazany jest w tej chwili tryb Insurgency. Koalicja ma przewage silowa, ale na korzysc bojowkarzy zawsze dziala teren. Obecne rozwiazanie z RPG jest IMHO dobre i powinno zostac.

Jak dla mnie gra bojowkarzami na Basrah to jedno z najwiekszych i najciekawszych wyzwan w ogole w calym PR, i bardzo ja lubie. :) Szkoda tylko, ze serwery troche mniej. :?

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:53 

i całe szczęście, przynajmniej nie giną wtedy żadna ze stron w czasie wybuchu takiego autka :D

PR-ON

PostNapisane: 24 cze 2008, 22:54 

Ragni napisał(a):
Kan3ra napisał(a):
''Wierni'' mają też na wyposażeniu suicide-cary i trucki gdzięki czemu mają jakieś szanse z dobrym teamem kierującym challengerem.

O ile niewierni nie wysadzą wcześniej mostów ;) Co ostatnio zdarza się coraz częściej :)

Ale o ile wiem to cywile moge naprawiac te mosty?

PostNapisane: 25 cze 2008, 08:55 

skoro mają klucz to zapewne tak tylko nikt nie myśli by go użyć :shock:
bo wszyscy lecą skakać po apc i chelengerze ,rzucać w niego kamieniami itp :P

PostNapisane: 25 cze 2008, 12:06 
Moderator forum

BL00D napisał(a):

Masz nieaktualne informacje :lol: Przed chwilą sprawdzałem w grze ;) Dzieje sie tak ponieważ normalny engie ma zwykły klucz co naprawia wszystko a cywil ma klucz cremana i tylko pojazdy może naprawiać (sprawdziłem w plikach) 8)

PostNapisane: 25 cze 2008, 14:37 

Ragni napisał(a):
BL00D napisał(a):

Masz nieaktualne informacje :lol: Przed chwilą sprawdzałem w grze ;) Dzieje sie tak ponieważ normalny engie ma zwykły klucz co naprawia wszystko a cywil ma klucz cremana i tylko pojazdy może naprawiać (sprawdziłem w plikach) 8)

A no to mamy jasnosc :)

PostNapisane: 28 cze 2008, 09:40 

a oto wczorajsza runda. nawet wyszla chociaz bylem troszke zagubiony i nie wiedzialem czesto co sie dzieje.
w pr jednak dobry kierowca to podstawa !! 8)
Obrazek
jak widac powyzej przegralismy tylko 7, ale i tak sie zastanawiam jakim cudem az tak blisko bylo skoro co chwila tracilismy jakies flagi w miasteczku :roll:
Obrazek
oczywiscie widac ktory sklad gral najlepiej ;) najwieksza siła na calej mapie. wiecie, jak na np kashan spec ops zaznacza lornetką cel to u nas bylo podobnie: "marking target" i zabojcze APC robi małe bom bom 8)

PostNapisane: 28 cze 2008, 11:01 

na czym tyle killi natrzaskales? :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2177 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 146  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2