Teraz jest 24 lis 2024, 23:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 cze 2008, 23:21 

Czy zastada 3 graczy w inf i 4 graczy w cq z jednego klanu jest wciąż uznawana?

PostNapisane: 24 cze 2008, 23:43 

a nie było 2 graczy inf i 3 graczy cq?

PostNapisane: 25 cze 2008, 03:04 

Pytam ponieważ RUS = Prior, UK = Veritas. I lekko mówiąc irytuje :) mnie jak jakiś za przeproszeniem no name z byłego Retro wrzuca mi na Xfire, że POL CQ>POL INF tylko dlatego bo pamieta jak był ******* w **** Przez Delte, Wilde, FF i wiele wiele innych.

PostNapisane: 25 cze 2008, 07:45 

stan86 napisał(a):
A wlasnie. Master moze wrzucisz te pliki serverowe, czy tam ulepszony PB zeby sprawdzal wszystko. Napewno kilka reprezentacji chetnie by je wgrala.

ps: Po tym jak pisales, ze "twoje PB" sprawdza wszystko, to u kilku "gwiazd" dalo sie zauwazyc "lekki" spadek formy i zdenerwowanie na gatherah :mrgreen:

Trzeba streaming z http://www.punksbusted.com + te configi

http://www.punksbusted.com/forums/index ... st&id=1736

do tego ręcznie do plików kontrolnych MD5sum ujętych w tym configu dopisujemy sumy kontrolne wygenerowane za pomocą md5tool plików których tam nie ma
np . usersettings.con + sound.con (cały się nie zmienia) + inne jak ktoś chce ..

Jest jeden problem możę dam radę się z tym uporać nie ma takiego configa generalnego dla patcha 1.5 + clanmod 3.02 ... ale da się wyłączyć sprawdzanie tych plików które są zależne od wersji gry z zostawić tylko wykrywanie tych, które dają jakąś "przewagę" .

Też uważam że kilka drużyn na dzień dobry wchodząc na serwer dostając wiadomość o zmienionych plikach mocno by się spociło i podenerwowało :)
Podstawa żebyście mieli własny serwer na zachodzie bez kombinacji typu ClientSidePrediction itd... albo z przewagą kombinacji dla Was ... Przy własnym serwerze to nawet tekst przed meczem do niektórych teamów "configs defaults only" będzie wywoływało zaniepokojenie ... Jeżeli nie macie serwera to pogadajcie z PL4FC oni mają hostingi w UK i FRANCJI może akurat coś by spasowało ...

Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 10:00 przez master_bb, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 cze 2008, 08:45 

Sprawa załatwiona

Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 11:23 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 25 cze 2008, 10:00 

Dobra ja edytowałem swoje :) teraz Ty :D

PostNapisane: 25 cze 2008, 11:45 

Master najlepiej napisz jakiegos tutoriala po angielsku, a ja pogadam z reszta kapitanow.

PostNapisane: 25 cze 2008, 14:23 

Dobra postaram się coś napisać przez weekend + paczkę z plikami zrobię pokazową chociaż bardzo dobrze to jest napisane już w tych materiałach od www.punksbusted.com i podeślę .

PostNapisane: 25 cze 2008, 17:49 

Solimo napisał(a):
Pytam ponieważ RUS = Prior, UK = Veritas. I lekko mówiąc irytuje :) mnie jak jakiś za przeproszeniem no name z byłego Retro wrzuca mi na Xfire, że POL CQ>POL INF tylko dlatego bo pamieta jak był ******* w **** Przez Delte, Wilde, FF i wiele wiele innych.

akurat jesli chodzi o CQ to chyba nie będzie z tym problemów ?

ale jak to :(

PostNapisane: 25 cze 2008, 20:35 

Veritas = TeamUK. Do QC i INF maja te same osoby + chyba 2 no name do cq :) Ruski maja EnForce+UFOTeam, ktore dostaly to co mial prior czyli tez beda mocni. :?
P.S. Master jednoglosnie wybieramy opcje kombinacji na nasza przewage. Koniec cyrkow typu serwer bylego Xtreme Gaming. Teraz czas na problemy z polaczeniem w czasie strzelania dla dlugiej strony :D

PostNapisane: 26 cze 2008, 00:24 

master_bb napisał(a):
... albo z przewagą kombinacji dla Was ...

Master tu mnie zmroziłeś!!!

Yazi napisał(a):
P.S. Master jednoglosnie wybieramy opcje kombinacji na nasza przewage. Koniec cyrkow typu serwer bylego Xtreme Gaming. Teraz czas na problemy z polaczeniem w czasie strzelania dla dlugiej strony

To traktuję jako ponury żart, na pewno nie będę kibicował reprezentacji na dopingu,
i na pewno żadne takie modyfikacje nie znajdą się na plackowym serwerze. Już sam taki pomysł jest dla mnie nie na miejscu.

Od siebie ci powiem Yazi będziesz lepszy to na neutralnym serwerze nie będziesz potrzebował "przewagi"

O zauważyłem zmiany w składzie, teraz to już nawet na spara się nie dopcham,ale to dobrze bo zakładam że nawet finał będzie do zera!

Normalnie z TP zrobił się Dream Team (stan, darth, MZS, Piotrek, Pierog, jabbah, snake83, Navy), chyba żeby dramaturgię zwiększyć chłopaki będą wyłączać monitory bo inaczej to nuda i ochydne BASERAPE

PostNapisane: 26 cze 2008, 09:52 

1. Tak Dramich to byl oczywiscie zart. :mrgreen:
2. Czy ktos z 'dziadkow' nie chce grac infanrty? Potrzeba nam co najmniej 1 bo elex wyjechal na wakacje.
Jezeli ktos zainteresowany to kontakt do mnie :p
gg://5693312
xfire: yazi90

PostNapisane: 26 cze 2008, 12:57 

Jak żadne "dziadki" nie będą chciały grać to piszcie do ESG czy XIII, tam macze silne zaplecze i spory wybór :)

Pozdrawiam

PostNapisane: 26 cze 2008, 13:25 

Yazi to nie chodzi o to że nikt nie chcę - mówię za siebie, tyle ze po pierwszelepiej nie łapać kilku srok za ogony, i wypada żeby inni tez mogli sobie pograć po drugie w inf czuję się jakby słabiej - mówię za siebie,
ale oczywiście jak mają być braki to większość nie odmówi, zwłaszcza że teraz skład się bardzo mocno wzmocnił.

PostNapisane: 26 cze 2008, 20:50 

hehe no z przewagą kombinacji dla Was to ja nie wiem jak to zrobić :D tak tylko napisałem bo może ktoś Wie :D napewno na takich serwerach już grałem co się cuda działy nawet przy dobrym pingu ... co strzelałeś w gościa to miałeś laga ... :D albo pingi skaczące od 50 - 1023 :D hehe wtedy przeciwnik ma problemy z koncentracją jak widzi taki duży ping ... Anglicy tak zrobili w NC CB jak grali z nami :) to nie było chyba nic na serwerze ale mieli zablokowane ICMP pewnie i świrował ping w tym momencie jak nie trafisz 2-3 gości to już zaczynasz myśleć że mają coś z serwerem i jesteś w czarnej dupie jak Ci koncentracja siądzie i zaczniesz myśleć nie o tym co się dzieje w grze tylko narzekać że maja coś nakombinowane ... Jedynym wyjściem jest neutralny serwer albo 50/50 zdecydowanie liczy się przewaga pinga ... także jak neutral to serwer PL4FC (chociaż bez wykrywania configów to tak jakby był na dopingu) bo tam napewno jest czysto (unikał był zagranicznych serwerów od klanów francuskich lub niemieckich) ... albo w przypadku 50/50 serwer XIII mają bardzo dobry ping dla Nas i zagranica tam nie ma najgorszego ... :)

Ostatnio edytowano 26 cze 2008, 21:40 przez master_bb, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2