Teraz jest 25 lut 2025, 06:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2008, 00:40 

DOBRA LUDZIE.. co prawda ma 8600 GT.. ale miałem identyczny problem.. z reguły te błędy i braki (czarne plamy) pojawiają sie przy strzałach.. z karabinu maszynowego bądź dział czołgowych itp... czyli oświetlenie dynamiczne

niektóre stery (przynajmniej u mnie) miały własnie problem z tym.. (BF2'a jest dziwny pod tym względem.. i nie tylko pod tym.. ale mniejsza o to)

Problem zniknnie... a przynajmniej mi zniknął jeśli zainstalujesz najnowsze sterowniki.. na stronie nVida.com (bodajże) masz je... ver 175.16 to ta z czerwca br...

jeśli to nie poskutkuje to zainstaluj tudzież znajdź i zainstaluje FW ver 158.22 (przy tych już była poprawa w bf.. czyli zanik tych czarnych plam)

jesli jednak mimo wszystko.. nie pomaga.. to wybacz.. ale nie wiem co zrobić.. u mnie po zainstalowaniu nowszych sterów sie poprawiło..

PostNapisane: 10 lip 2008, 07:33 

Ja też mam problem z tymi plamami , wywaliłem te cookie i było dobrze przez 2 rundy , chyba nie muszę tak cały czas ? A wku... to okropnie ! :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2