Teraz jest 1 lis 2024, 06:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 cze 2008, 11:44 

Cześć , jestem tu nowy i odrazu wyjaśniam oco mi chodzi :

Chcę zdobyć Baretkę w której trzeba być 26 min. w drużynie i trzeba uzyskać 40 pkt. , nie moge znales servera na którym runda by tyle trwała , kiedys gralem na GUS Wake Island ale nie wiem czemu już nie ma tego servera , probowałem na wielu serverach " Wake only " ale runda trwała maksymalnie 17 min. Mógłby mi ktoś podać nazwę lub IP servera na którym jest więcej kuponów albo poprostu runda dłużej trwa , zgóry dzięki .

PostNapisane: 20 cze 2008, 11:46 

Wchodz na serwery z napisem "High Points" najlepiej Strike at Karkand :wink: Tam rundy moga trwać nawet do 3godzin 8)

PostNapisane: 20 cze 2008, 11:50 

wielkie dzięki , poszukam

PostNapisane: 20 cze 2008, 20:36 

TonatiuH napisał(a):
wielkie dzięki , poszukam

Najlepiej wpisz tą frazę w wyszukiwarkę w grze - będzie szybciej. :)

PostNapisane: 21 cze 2008, 09:55 

napisze już w tym temacie żeby nie zaśmiecać forum , nie wiem dlaczego ale nie dostalem tej baretki , liczyłem na stoperze ile jestem w drużynie , wybiła 26 min. i nic , a mieliśmy łącznie w drużynie okolo 350 pkt. , runda skonczyla sie jak bylo 26,56 min. To było na servie Karkand Heaven czy cos takiego ale jak wpisałem high points to serverów na kakandzie było z 5/6 na innych runda sie szybko konczyla , nie wiem na jakim servie macie te 3 godz :D popatrze jeszcze na te inne ale tam jest zwykle 1-2 osoby

PostNapisane: 21 cze 2008, 14:58 
Redaktor Battlefield.pl

* IAR: 26 minutes in a Squad
* IAR: 40 team points

Prawdopodobnie nie zdobyłeś team points. To są punkty drużyny - dostajesz je za dostarczanie amunicji, naprawy, zdobyte flagi, gdy twój pilot/strzelec zaliczy fraga... NIE są to punkty za zabitych przeciwników. Kiedy wciśniesz TAB, to pod 'pucharem' są oznaczone wszystkie punkty, a w następnej kolumnie w prawo - punkty drużyny. Poza tym dice nigdy nie udostępnił oficjalnych wymagań na wszystkie odznaki, dlatego może to być 24 minuty albo 27,9... natomiast jeśli chcesz długie rundy - nie musi być karkand. Poprostu znajdź serwer z największymi mapami (64) i maks. ilością graczy 16. Ale ponieważ potrzebujesz team points, graj na Karkand, Mashtuur City lub Road to Jalalalabad. Moja rada - bierz defibrylator i reaniumuj jak szalony - tylko bez przesady, nie wtedy kiedy przed leżącym kolegą stoi czołg itp ;)

jak umiesz angielski poczytaj to

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 22 cze 2008, 11:16 

ok dzięki, teraz medykiem pogram

PostNapisane: 23 cze 2008, 11:04 

ej mam problem , nie wiem czemu ale w sf nie znajduje mi tych polskich serverów, a ogólnie wszystkich mam 25 , probowalem zrobic tak : połącz z ip > wpisalem i ok > sprawdz swoje połączenie sieciowe , co mam robic ?

PostNapisane: 23 cze 2008, 11:28 
Redaktor Battlefield.pl

To graj z postawki, nie z SF. Do SF jest tylko jeden polski serwer, i do tego pusty 24/7

PostNapisane: 23 cze 2008, 18:57 

_Dominiko_PL napisał(a):
To graj z postawki, nie z SF. Do SF jest tylko jeden polski serwer, i do tego pusty 24/7

Bo nikt na nim nie gra, jak by się ustawiło z 6 osób na gg i wlazło na niego to może gra by się zaczeła...

PostNapisane: 26 cze 2008, 08:59 

ok kolejne zapytanie o server , chce zdobyć odznakę materiały wybuchowe weteran , i nie mam za bardzo na jakim serverze bo wszystkie typu high points mają zakazane c4 i clay'e , a i na jakiej mapie najłatwiej to zrobić ?

PostNapisane: 26 cze 2008, 09:20 
Redaktor Battlefield.pl

Myślę że najlepiej na Jalalabadzie, grasz po stronie amerykańskiej i podkładasz c4 na DPV

PostNapisane: 26 cze 2008, 09:55 

nie wiem za bardzo o co ci chodzi , mam dać c4 na dpv i wjechać do mec'u i wysadzić ???

PostNapisane: 26 cze 2008, 10:37 
Spamer!

dokladnie :)

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 21 lip 2008, 13:05 

odkopie ten temat bo chyba nie wypada zakładać nowego, teraz chce zrobić materiały wybuchowe na experta :D i potrzebuje aż 30 zabić claymorami/ c4 /minami p-pancernymi , był taki fajny server high points "Karkand Heaven" na nim właśnie zrobiłem to na weterana ( bo na jalalabadzie runda konczyla sie troche wczesnie ) próbuje teraz na super@infranty ale też brakuje czasu :D jest jeszcze coc ale tam mnie za ping wywalają :mrgreen: może znacie jakiś server na którym by się to udało :?:

Edit : przypomniało mi się jeszcze coś a mianowicie : w jaki sposób najlepiej zdobyć baretkę crew service :?: mój kolega latał z takim kolesiem w su-30 ( latał bardzo dobrze ) i zdobył to przez przypadek , a mi się dobrzy piloci nie trafiają :) może jest jakiś inny sposób na zdobycie tej baretki :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2