Teraz jest 19 sty 2025, 11:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2008, 09:13 

witam wszystkich, wczoraj zakupilem bf2 deluxe edition, pozainstalowaniu okazala sie ze jest to wersja 1.1, nie baczac na nic wszedlem na ea.com i szukalem patha, znalazlem path i go pobralem, wtedy moje zycie ulego zmianie. po przeskanowaniu tego sciagnietego pliki anti wirusem zabralem sie za instalacje. gdy nacisnalem dwa razy na ikone .exe drastycznie zaczelo mi spadac ilosc wolnego miejsca na dysku systemowym (c:/) dodam ze gre mam na partycji (D). powiedzcie czy to jest normalne???? po jakims czasie antivirus wykryl jakiegos trojana i czesc mejsca wrocila, moze jakies 200mb. nie zalamujac sie pomyslalem ze sciagne troche straszego patha i sproboje go zainstalowac, tym razem wszedlem na inna strone z pathami i zaczalem sciagac 1.3 path. po sciagnieciu przy probie zainstalowania problem sie znowu pojawil, i teraz nie wiem co zrobic chyba bede musial system na nowo zainstalowac. dodam jeszcze ze zanim zaczalem instalowac pathe na dysku c mialem okolo 1gb wolnego miejsca.

moj komp: grafa: ati randeon 128mb, dysk 20GB dzielony na 2 partycje, ram 768mb DDR, procek athlon xp 1.7GhZ

prosze o pomoc

PostNapisane: 26 cze 2008, 17:49 

Sciagalem tego patcha juz pare razy i nie mialem zadnego problemu z wirusami.
Masz tutuaj linka. Powinien byc czysty.
http://www.idg.pl/ftp/gry_3588/Battlefi ... atch..html
Dobra rada. Jak sciagniesz patcha to trzymaj go gdzies na dysku.
Zaoszczedzisz czas na ponowne sciaganie i obawy przed wirusami.

PostNapisane: 26 cze 2008, 17:52 

dzieki wielkie, po tym calym zamieszaniu i tak na nowo wgrywam system tyle ze juz na troche wiekszym dysku 80Gb, a mam takie pytanie czy to przypadkiem nie jest tak ze, path najpierw zabiera te 600mb na systemowym dysku a potem dopiero zaczyna sie instalowac?? wiesz wyglada to bezsensownie, ale czy moglo tak byc??

PostNapisane: 26 cze 2008, 18:02 
Redaktor Battlefield.pl

dokładnie tak jest :)

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 26 cze 2008, 18:05 

najlepsze jest w tym to ze pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem:/ instalowalem juz przerozne patche do roznych gier i nigdy nic sie nie dzialo nawet jesli mialem wolnego miejsca na systemie moze ze 150mb. dziwne no ale skoro piszesz ze tak jest to musi tak byc, dzis koncze sklejac windowsa i instalowac progs, sciagne ten path jeszcze raz (jakos wytrzymam ta godzine) i ostra jazda.

a tak nawiasem pytajac, brak serwerow lub ich mala ilosc to wynik wersji gry posiadanej przeze mnie??

PostNapisane: 26 cze 2008, 18:52 
Spamer!

Czemu usunieto moj post ? :(

Tak masz malo serwerow poniewaz masz nie najnowszego patcha . Patche do BF2 potrzebuje miejsca tymczasowo aby wypakowac sie i zainstalować .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 28 cze 2008, 08:03 

no zainstalowaelem system bylo miejsce path sie poprawnie zainstalowal, serweorow jest od groma tylko musze znalezc jakis serwer dla poczatkujacych bo na kazdym serwerze mnie jade:)

dzieki za pomoc

PostNapisane: 28 cze 2008, 11:23 
Spamer!

karuzoov napisał(a):
no zainstalowaelem system bylo miejsce path sie poprawnie zainstalowal, serweorow jest od groma tylko musze znalezc jakis serwer dla poczatkujacych bo na kazdym serwerze mnie jade:)

dzieki za pomoc

wpisz w wyszukiwarce "noobs", choc szybciej bedziesz lepszy jesli będziesz gral z lepszymi :)

nie ma za co :D

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Strefa czasowa: UTC + 2