Teraz jest 28 lis 2024, 17:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 cze 2008, 15:00 

To fakt, na dalekie dystanse support nie jest najlepszy. Na bliskie shotgun wymiata. Na średnie support jest super. Lepiej sprawdza się w obronie niż w ataku. Łatwo nim obstawić jakieś przejście. Oczywiście klasa obowiązkowa dla tankerów. Całkiem nieźle sprawdza się też jako osłona ogniowa dla innych klas. Zresztą jak sama nazwa wskazuje jest on żołnierzem wsparcia :)

PostNapisane: 26 cze 2008, 15:12 

Jeszcze jedno pytanko do konsolowców czy używał ktoś FragFX bo jakoś padem nie wyobrażam sobie FPS - jakaś porażka,

W kompie mam 8800 GTX myślałem kupić 280 GTX , ale skoro za tą samą kase moge mieć PS3 i bad company, to 8800 jeszcze będzie musiał posłużyć.

Co do tego FragFX opinie są bardzo dobre ciekawe jak się to sprawdza w rzeczywistości.
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;peryferia, ... DiJBdMY%3D

PostNapisane: 26 cze 2008, 15:17 
Spamer!

gralem na tym, lepiej sie gra lecz to nie to samo co myszka :/

sprawdzaj lepiej pw ode mnie ^^

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 26 cze 2008, 16:24 

Ja tam jestem zwolennikiem wyłożenia się na kanapie i grania na padzie :) Jakbym chciał się garbić nad myszką i klawiaturą, to grałbym na PC (co czasami też robię). Zresztą pad ma jeszcze jedna fajną rzecz - wibracje. Jak strzelasz, albo jak przejeżdża obok czołg, to czuć to wszystko. Zresztą pytanie, czy FragFX jest rzeczywiście wart swojej ceny, tym bardziej, że do pada idzie się z czasem przyzwyczaić.

PostNapisane: 26 cze 2008, 19:25 

Nie da rady przekonać tych, którzy nie grali dłużej w FPP na padzie... Ale na konsolach wszyscy mają takie same szanse, a efektywną i szybką grę na padzie można wymasterować w CoD4 - wtedy BC to kaszka z mlekiem. Niedługo zamawiam swoją kopię i jazda :) Mam nadzieję, że nowe mapki będą za darmo...

PostNapisane: 26 cze 2008, 19:39 

Znając zdolność EA do wydawania dodatków i umiejętności Microsoftu do pobierania kasy za każdą mapkę czy dodatek z XBL, wątpliwe aby były darmowe :( (nie wiem jak to wygląda na PS3, ale pewnie podobnie). To mnie właśnie denerwuje w konsolach. Za wszystko trzeba płacić i brakuje darmowych modów robionych przez graczy. Chociaż jak już się za coś zapłaci, to zazwyczaj zabawa jest przednia :) Przynajmniej nie trzeba modernizować samych bebechów konsoli.

PostNapisane: 26 cze 2008, 21:41 

Sytuacja jest o tyle ciekawa, że jest to multiplatforma, więc decyzja należy tylko do EA. Ale oni maja złe doświadczenia ze wszelakimi booster packami itp oficjalnymi mapkami - po kilku tygodniach są pustki. Przydałoby się więcej mapek niż te osiem, bo za coś się jednak płaci tę ciężką kasę, a patrząc obiektywnie to tylko multi w tutaj się nadaje do gry...

PostNapisane: 27 cze 2008, 09:54 

wie ktoś może czy jest jakaś szansa że b. company będzie na pc ? , albo ogólnie czy jakis nowy bf będzie na pc , bo na różnych stronach wyczytałem różne rzeczy taki jak :
- premiera grudzień 2008 / tego lata
- będzie na pc / nie będzie

Także już sam nie wiem , może wy coś wiecie ? :) Bo szczerze mówiąc wolałbym ulepszyć kompa bo kompa mam nie tylko do gier , a ps3 w połączeniu z moim telewizorem 21" to chyba nie najlepsze połączenie

PostNapisane: 27 cze 2008, 11:30 

Cytuj:
wie ktoś może czy jest jakaś szansa że b. company będzie na pc ? , albo ogólnie czy jakis nowy bf będzie na pc , bo na różnych stronach wyczytałem różne rzeczy taki jak :
- premiera grudzień 2008 / tego lata
- będzie na pc / nie będzie

Także już sam nie wiem , może wy coś wiecie ? :) Bo szczerze mówiąc wolałbym ulepszyć kompa bo kompa mam nie tylko do gier , a ps3 w połączeniu z moim telewizorem 21" to chyba nie najlepsze połączenie

Na pc będzie tylko battlefield heros.Bc nie będzie na pc.

21'' to zle ?Ja zamierzam grać na 19'',a jak nie wypali to pozostaje 55'' samsung ^^

PostNapisane: 27 cze 2008, 11:51 

Jeśli dla kogoś problemem jest granie na padzie to rozwiązaniem są takie przejściówki:
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-eq- ... -2o3r.html
Pozwala grać na klawiaturze + myszy w dowolną grę na Xbox'a (pod warunkiem posiadania pada przewodowego).
Jeśli chcemy jednocześnie używać pada to przynajmniej jedno z urządzeń (klawiatura lub mysz) musi być na PS/2.
Sam tego używam od jakiegoś czasu i bardzo mi odpowiada.
Ponoć mogą być problemy z niektórymi myszkami (głównie z tymi wieloprzyciskowymi - defaultowo obłożone są tylko 3 klawisze myszy) ale mi np. z G5 działa bezproblemowo. Najfajniejsze jest to, że pad działa równolegle więc możemy sobie zaprogramować klawiaturę optymalnie np. pod granie snajperem a wchodząc do czołgu/helikoptera sterować padem.

PostNapisane: 27 cze 2008, 17:12 

Fajne rozwiazanie :) jednak cena troche duza :/

PostNapisane: 27 cze 2008, 19:40 

Dzis w empiku po gre bylem chyba jako pierwszy:D lecz po 2 godzinach grania zmeczyla mnie troche.moze to za sprawa wlasnie skilla ktorego tam niemam a to przez tego pada ktorym trafic ciezko kogos w biegu.xboxa kupilem glownie wlasnie dla tej gry i zaczynam powoli zalowac bo granie na padzie w bf bc napewno nie zastapi mi grania na myszce w bf2

PS moj gametag to: cezar1pl

PostNapisane: 27 cze 2008, 20:25 

Polecam XFPS do Xbox'a 360. Można podłączyć myszkę i klawiaturę.

PostNapisane: 27 cze 2008, 21:15 

cezar122 napisał(a):
Dzis w empiku po gre bylem chyba jako pierwszy:D lecz po 2 godzinach grania zmeczyla mnie troche.moze to za sprawa wlasnie skilla ktorego tam niemam a to przez tego pada ktorym trafic ciezko kogos w biegu.xboxa kupilem glownie wlasnie dla tej gry i zaczynam powoli zalowac bo granie na padzie w bf bc napewno nie zastapi mi grania na myszce w bf2

PS moj gametag to: cezar1pl

Jak pisalem wczesniej - kup sobie przejsciowke na klawiature i mysz.
Albo po prostu pograj troche na konsoli - ja mam 37 lat i nie potrzebowalem duzo czasu zeby sie przestawic wiec chyba brak umiejetnosci w poslugiwaniu sie padem nie jest trwalym kalectwem z ktorym sie zostaje do konca zycia :)

Mi osobiscie w BF:BC brakuje tylko "dowodzenia" - az dziwne ze zrezygnowali z tego pomyslu skoro naprawde super sie sprawdzal w poprzednich BF.

Natomiast strasznie jestem zadowolony z rozpieprzenia systemu klanowego. Gram najczesciej z 1-2 kolegami i akcje z pecetowych BFow, gdzie na serwer wbijalo sie 16 osob z jednego klanu i robilo totalna rozpierduche takich noobow jak ja, mi skutecznie psulo zabawe. W Bad Company takich sytuacji nie ma.

PostNapisane: 28 cze 2008, 09:53 

Na ostatnie stronie przewodnika dolaczonego do gry znalazlem ciekawe ostrzezenie :lol:
Ostrzezenie
Ta instrukcja nie zapobiegnie śmierci z rąk członków własnego zespołu ani też niesprawi, ze lamerzy z Twojej druzyny nie będą biec przed twoim pojazdem.

Myslalem ze z krzesla spadne hehhe

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 274 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2