Teraz jest 13 sty 2025, 11:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 cze 2008, 23:27 

Nie wiem, moze juz był ten temat, ale nie znalazłem go rozwinietego (albo był poruszony bardzo dawno temu) - i prawdopodobnie zostanie zamknięty od razu przez jednego z szanownych moderatorów :wink: :mrgreen:

Ale postanowiłem zaryzykować i zaproponować rozmowe na temat ulubionych metod 'snajperzenia' w Beefie :)

Szczerze powiem wam, że nie lubie ganiać snajperem razem z resztą drużyny, (bo to sie wiąze z walka na bliskie dystanse, a snajper to wiadomo - trzeba juz naprawde wymiatać żeby coś zawojować) a jeśli już to wolę założyć drużynę snajperów lub żołnierzy którzy ich wspierają tzn medyka i zaopatrzeniowca, do tego ze dwóch snajperów i ułożyć sie pod krzaczkami nieopodal miejsca uczęszczanego przez przeciwnika. I jesli uda mi sie złożyć taka druzyne z Polaków to kazdy snajper jednoczesnie jest marksmanem i moze przez Voip albo i tradycyjnie powiadamiać kolegów gdzie sie pojawił przeciwnik. Ostatnio tak sie bawiliśmy na Sharqui Peninsula i Kubra Dam - mówie wam - super sprawa, zwłaszcza przy pomocy takich cudeniek jak M24 albo L96A1 :twisted: albo blisko lotniska i wtedy sprawdza sie barett - z wiadomego powodu :wink: .

Problemem jednak bywa skompletowanie takiej pełnej druzyny i wtedy najlepiej sie współpracuje z medykiem - szczegolnie jemu sie to opłaca gdy czuwa w poblizu, osłania tyły, leczy i w razie czego reanimuje, bo zbiera wtedy mase punktów.

A jeśli chodzi o samotną walke - tutaj bardzo pomagają sztuczki stosowane przez snajperów w rzeczywistości - dobry kamuflaż (najczęściej krzaczek w podobnym kolorze co strój snajpera :wink: ), no i mój ulubiony trick - strzelanie w momencie gdy przelatuje odrzutowiec lub trwa ostrzał artyleryjski, tak, żeby nie było słychać wystrzału (niestety nie ma w Bf karabinów snajperskich z tłumikiem :( )

Napiszcie mi o swoich ulubionych trickach - Chyba że nie chcecie ich zdradzać :D

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 29 cze 2008, 23:36 
Spamer!

Regulamin napisał(a):
PAMIĘTAJ !!! Zabawa w kreskówkowego kotka i myszkę z moderatorami nie opłaca się. Jeśli Twój wątek został zablokowany nie radzę tworzyć kolejnego o podobnej treści. Jeśli tak uczynisz otrzymasz niewidzialną etykietę i forumowicze niechętnie będą podejmować z Tobą dalszą dyskusję.

Uzyj opcji szukaj ;), a dowiesz sie wielu potrzebnych Ci informacji .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 29 cze 2008, 23:50 

Blizzard - wiem że gdzieś tam coś tam jest - ale sam wiesz ze rozpaprane, w bardzo starych postach, poza tym nie znalazłem konkretnie tego co mnie naprawde interesuje, moze dlatego ze jestem zieloniutki :mrgreen: ale nie zamykaj tego wątku, moze ktos sie dopisze - a napewno nikomu to nie zaszkodzi, prawda? :)

PostNapisane: 29 cze 2008, 23:52 

Proponuję odświerzyć ten temat;]
viewtopic.php?f=35&t=19640&st=0&sk=t&sd=a&start=60

PostNapisane: 29 cze 2008, 23:58 

no własnie mi chodziło o odświeżenie - sami widzicie że w tym linku który podał maniek jest niewiele, niekonkretnie i rozpaprane na bardzo duzo postów. Przeciez dyskusja na forum to nie rozmowa na gg co pare słow, prawda? Więc proponuje odświeżenie tematu i podzielenie sie konkretnymi wiadomościami :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2