Teraz jest 16 sty 2025, 05:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2008, 15:46 
Spamer!

PKM - unlock u supporta, ale jak umiesz tym strzelac jestes nie pokonany ^^

dzieki komu masz 2 lvl unlockow ^^

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 6 lip 2008, 00:30 

Cytuj:
Blizzard_"]PKM - unlock u supporta, ale jak umiesz tym strzelac jestes nie pokonany ^^

A w cale bo nie:P Jak opanujesz do perfekcji RPK to dopiero jesteś gość. RPK jest lepszy od PKM bo szybciej wypluwa pestki.;]

PostNapisane: 6 lip 2008, 19:26 

Św. prawda Maniek, pozatym to nie jest unlock więc plus dla użytkownika.

PostNapisane: 6 lip 2008, 20:22 
Redaktor Battlefield.pl

I tak jak ktoś używa jakiejkolwiek broni supporta to ma u mnie gigantyczny minus :evil:

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 6 lip 2008, 20:33 

A to niby czemu :?: :?: :?:

PostNapisane: 6 lip 2008, 20:40 
Redaktor Battlefield.pl

Bo:
- ich bronie wymuszają idiotyczny styl gry, a np. w pałacu na mapie warlord można takim PKMem zmasakrować wroga
- grający nimi to idioci, którzy myślą, że grają 'teamplay', bo biegają tacy kretyni za mną po całej planszy bylebym tylko się zatrzymał, wziął tą paczkę i pozwolił im zdobyć jeden punkt.

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 7 lip 2008, 10:53 

Wiesz wolę stokroć bardziej jak biegają za mnie supporty i chcą żebym wziął paczuszkę, niż biegał i musiał walczyć na ogryzkach - oszczędzanie magazynka w Ak bo mam 2 naboje jeszcze w starym... Co więcej support ma następującą zaletę, ich pociski bardzo dobrze widać --> większość ich zauważy i się nimi zainteresuje podczas gdy my możemy cieszyć się przynajmniej chwilowym brakiem zainteresowania ^^. Aha i spokojnie da się na Warlordzie wyminąć takich supportów, nikt nie każe prosto pod lufę wybiegać; a w przypadku dłuższego blokowania bierze się tego Asfalta lub At (Insurgentów)

PostNapisane: 7 lip 2008, 11:07 

Support jest ważny, bo można się za nim schować jak przeciwnik strzela. :mrgreen: Ostatnio jak grałem, to nie było żadnego supporta na 20 graczy! Byłem zmuszony zabijać spotami. :D

PostNapisane: 10 lip 2008, 23:59 

a ja uwazam ze druzyna zlozona z medyka, snajpera i supporta = wróg ma przeje...ne. i niech ktos powie ze to nie team play

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 11 lip 2008, 00:17 

Wystarczy że snajper zdejmie medyka i po drużynie ;) Dlatego medycy parami powinni chodzić wtedy bez skilla i dragunova trudniej zabić obydwu.
2x Sanitariusz, 1x support, 1x snajper, 1x Grenadier (na cq na czołgi i inny sprzęt) i jedno miejsce wolne dla kogokolwiek.

@DOWN
Myślę że większość ludzi strzeliłaby najpierw do medyka ;) Chyba że chce sobie natłuc fragów dla statystyk. A wielkość składu nie ma znaczenia - komendant cię znajdzie nawet gdy będziesz chodził solo. Nie mówiłem że unlocki są złe. Miałem na myśli że nie ma automatycznej kampy-unlocka.

Ostatnio edytowano 11 lip 2008, 00:41 przez NekroSnajper, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 11 lip 2008, 00:26 

a nie przyszlo ci do glowy ze snajper albo ktokolwiek inny moze wziąc kit medyka i go ozywić?

poza tym łebski medyk wie jak sie ruszac i gdzie siedziec zeby snajper go nie zdjął. oprócz tego wrogi snajper wie kto stwarza wieksze zagrozenie i nie bedzie tracił czasu na celowanie w medyka ktory ciągle sie rusza i którego niełatwo zabic jednym strzałem.

i jeszcze jedno - im wieksza druzyna tym łatwiej ją wykryć - logika podpowiada ze trzeba ją zmniejszyc do niezbednego minimum.

Powtórze też po raz kolejny ze unlocki do czegoś służą więc używanie ich nie jest minusem. Minusem za to jest niereformowalność i trzymanie sie starych przyzwyczajeń

Twoja stara zbiera łuski na Wake Island :D

PostNapisane: 11 lip 2008, 09:41 

Najbardziej bawią mnie ludzie, którzy wyklinają mnie jak ich zabiję unlockiem, że jestem noob i gnojek, a sami biegają z G36 ;)

A co do snajpera w drużynie - zwykle jako taki trzymam się trochę z tyłu, albo siedzę całkiem gdzie indziej i mówię drużynie o pozycjach wroga, jednocześnie osłaniając ją na tyle na ile to akurat możliwe.

PostNapisane: 11 lip 2008, 10:11 

carwood_lipton_pl napisał(a):
i jeszcze jedno - im wieksza druzyna tym łatwiej ją wykryć - logika podpowiada ze trzeba ją zmniejszyc do niezbednego minimum.

A mi logika podpowiada, że im większa drużyna tym trudniej ją pokonać; sprawny, cwany dowódca wraz ze zgraną piątka ludzi dadzą się pokonać tylko przez inną równie liczną i zorganizowaną drużynę ew przez szczęśliwy zbieg okoliczności. Ponadto taka "kupa" ludzi błyskawicznie przejmuje flagi.

Co do składu drużyny to dobrym, jeśli nie najlepszym rozwiązaniem jest 100% medyków, wtedy każdy każdego zabitego może błyskawicznie i bez zbytniego kombinowania przywrócić do działania. Support jest potrzebny, lecz to klasa sytuacyjna ("Chłopaki, kończy mi się amunicja, bądź ktoś tak dobry i weź supporta"). Snajper to nietypowa klasa; jeśli ktoś lubi nim grać i mu to wychodzi, jest bardzo przydatnym członkiem drużyny: wskazuje położenie wrogów i pomaga wygrywać pojedynki na duże odległości. Taktykę i przeznaczenie snajpera dobrze opisał kukasek :D

Mój wywód odnosi się wyłącznie do rozgrywek infantry, Conquestem rządzą się zupełnie inne prawa, ale to już nie moja działka.

PostNapisane: 11 lip 2008, 16:00 

żal mi was xD Ciekawe jak MEdyk + Support + Sniper przezyja wjazd 3 medów (w miare skillowych)? Support dostanie odrazu w leb bo sie kładzie jak ta ci*a, sniper to chyba cleya rzuci, a Medyk 1vs3 duzo nie zdziała. Ehh jak myslicie czemu mimo ze gra sie klanowki all class to i tak wiekszosc gra medami (czasami support sie przyda do nade spamu). Pomyślmy .... bo sa najtrudniejsi do zajechania?

Omawiajcie dalej taktyki na ffa xD
Co do unlockow to nie wiem co za cep wymyslil bron bez rozrzutu* albo sniperke full auto**

*-g36 jak by kto nie wiedzial
**-L85A1

PostNapisane: 11 lip 2008, 17:13 

100% zgadzam się z Grubberem, poza tym sniper vs 2 medyków nie ma szans, będą podnosić się nawzajem i o ile 2 naraz nie wbiegnie na claya/nejda to snajper g*wno im zrobi. Support się praktycznie nie przydaje bo ammo zawsze można nożem zrobić :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2