Teraz jest 23 lis 2024, 09:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2008, 10:53 

Swietnie Cichy bylbys mile widziany w oddziale i bardzo mozliwe ze nowe zapisy beda niedugo bo turniej dobiega konca (ostatnia bitwa w sobote).
Nie wiem ile czasu zajmie im przygotowanie do kolejnej kampanii ale trzeba pilnie obserwowac sytuacje. Pozatym z rozmowy z dowodca naszego plutonu Khanem wiem ze chcieliby nas czyli Nusur Bid widzec w nastepnej kampanii :)

PostNapisane: 2 sie 2008, 12:41 

Zgłaszam swój akces do drużyny. Pomijając najbliższe dwa tygodnie, które spędzę na czekaniu na powrót karty graficznej z serwisu, chętnie pobiegam po krzakach czy piasku.

PostNapisane: 2 sie 2008, 13:34 

Niedługo wyjdzie na to ze będą 2 oddziały Nusur Bid co mnie bardzo cieszy. Szkoda że mam ostatnio tak mało czasu na granie praca z rana robi swoje :/

PostNapisane: 2 sie 2008, 14:08 

Cytuj:
Zgłaszam swój akces do drużyny. Pomijając najbliższe dwa tygodnie, które spędzę na czekaniu na powrót karty graficznej z serwisu, chętnie pobiegam po krzakach czy piasku.

Na razie trzeba poczekać aż będą nowe zapisy do nowej kampanii.
Informacja na pewno pojawi się na forum :)

PostNapisane: 2 sie 2008, 18:34 

GoLyPL napisał(a):
Niedługo wyjdzie na to ze będą 2 oddziały Nusur Bid co mnie bardzo cieszy. Szkoda że mam ostatnio tak mało czasu na granie praca z rana robi swoje :/

No no nie przesadzaj ;) z doświadczenia wiadomo iż nawet jak będziemy mieli 12 osób w Nusur Bid to akurat 6 będzie na meczykach :D. Duża rezerwa się przyda... a i nie myślcie iż ktoś będzie siedział w rezerwie i do akcji nie wkroczy... zobaczymy jak to będzie z dowództwem ale może rzeczywiście pogramy na 2 składy w razie wysokiej frekwencji albo po prostu zadecyduje kolejność zapisów na każdy następny mecz ;).

PostNapisane: 2 sie 2008, 22:06 

Mam nadzieję, że zapisy będą przed 14 VIII albo dopiero we wrześniu, bo niestety wyjeżdżam i nie chcę tego przegapić.

[GCA] | www.goldencamels.com

PostNapisane: 3 sie 2008, 21:15 

To Zmien sobie haslo i zostaw Zar komuś z nas namiary na swoje konto na PRTournament to cię zapiszemy. A jak wrócisz to zmienisz sobie hasło i bedziesz się cieszył udziałem w Kampanii.

PostNapisane: 8 paź 2008, 13:02 

W najbliższą niedzielę o godzinie 19 PRT rozpoczną się zapisy do C7
http://tournament.realitymod.com/showthread.php?t=18653

PostNapisane: 8 paź 2008, 13:36 

wooohooo nareszcie :twisted: :!: :!: :!: Mam nadzieje że teraz dostaniemy szansę na pokazanie swoich umiejętności strzeleckich bo co ostatnio graliśmy to tylko obrona a przecie potrafimy grać może nas docenią i będziemy na 1 linii frontu w zależności od mapy oczywiście bo jesteśmy piechotą. Ale i tak się ciesze no to teraz już olewam studia...hahaha :twisted: :omg:

PostNapisane: 8 paź 2008, 15:26 

a w jakich godzinach i dniach zazwyczaj odbywają się bitwy(treningi jeśli są) tylko tak na nasz czas bym prosił bo na PRT to 2h później...

PostNapisane: 8 paź 2008, 16:04 

Cytuj:
a w jakich godzinach i dniach zazwyczaj odbywają się bitwy(treningi jeśli są) tylko tak na nasz czas bym prosił bo na PRT to 2h później...

Bitwy w co drugi łikend o 22 a treningi różnie albo łikend albo środek tygodnia godzina z reguły 21-22.

PostNapisane: 8 paź 2008, 16:49 

to mnie skreśla ...półtorej godziny na bitwę to za mało a treningi w tygodniu na 100% bym nie mógł no chyba że 21 ale i tak wtedy tylko pon i pt :(
szkoda na C7 chciałem się zapiać(zobaczyć czy jest coś więcej niż na publicach) ale mi się ni uda znaleźć czasu........ :evil:

PostNapisane: 9 paź 2008, 02:13 

http://www.vimeo.com/1543691a oto link do tematu z filmikiem który kręciliśmy, niestety Khan nie wypatrzył żadnego Tomka czy tonka i tak nie rozumiałem co mówił po angielsku miał za bardzo szkocki :wink: łamany na francuski akcent i zaciągał lekko po arabskiemu nie arabsku w żadnym wypadku...ale na końcu w napisach zostaliśmy docenieni są wszyscy którzy brali w nim udział, są wszystkie nasze sceny nie wycieli nas nigdzie 8) :lol:

PostNapisane: 9 paź 2008, 18:56 

Khan jest Francuzem wiec i ma francuski akcent na nieszczescie bardzo mocny wiec rozmowa z nim do latwych nie nalezy. Ale film zrobil bardzo fajnie i tylko momenty niektore nieco przydlugie i powolne za to Nusur Bid zaznaczyl sie w chyba kazdej ze scen! Mnie osobiscie najbardziej podobala sie ta z zasadzka partyzantow na Fools road gdzie ostrzeliwywalem z granatnika ciezarowke z brytolami, na filmie widac jak po pierwszym granacie jeden z nich szybuje w strone pobocza :)

PostNapisane: 9 paź 2008, 19:16 

Niestety tym fruwającym Brytolem to byłem ja poległem jako pierwszy z siedziska nagranie z Fools Road był rzeczywiście fajny tak samo z AlBasrash czy jak to się tam pisze a scena z czołgami trochę przydługa. Po za tym to filmik super :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2