Teraz jest 31 sty 2025, 09:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2008, 20:55 

Gram przez neta w różnego rodzaju gry i nigdy nie zdarzyło mi się spotkać z czymś takim :stupid: :stupid: :stupid:
Kupiłem oryginała BF2, włączyłem na sieci, grałem w rankingowych serwerach, Zdobyłem powyżej 50000 punktów, mam rangę Sergeant Major ( pokazuje mi się ta ranga podczas naciśnięcia tabu obok nicku) mam podstawowe odznaki - pancerna, transportu, lotnictwa, obrony ppow., obrony naziemnej i walki - nożem, pistoletem, szturmowcem, grenadierem, snajperem, komandosem, żołnierzem wsparcia, inżynierem, medykiem. A w BFHQ nie mam :stupid: NIC !!!!!!!! :stupid: No sorry ale według BFHQ i ogólnych statystyk JESTEM ZEREM totalne 0 :stupid: 0 :omg: 0 :stupid: . Przepraszam za moje pismo ale pykam w tą gre już 5 miesięcy i już mnie szlag trafia. Niewiem czy to coś w EA czy ja mam komp do d....y ale mam już dość.
Jest nawet koleś z jakiegoś niemieckiego clanu i chce mnie wziąć do sqadu i się pyta dlaczego nie mam nic w statystykach a wyświetla się koło nicku sierżant. No i jak mam się wytłumaczyć ??? Pomóżcie może wy wiecie co jest nie tak. plz

PostNapisane: 20 lip 2008, 21:01 
Redaktor Battlefield.pl

Grasz na oficjalnych rankingowych serwerach z patchem 1.41?

Twój PID to 149667373? Jeśli tak, to oficjalnie rzecz biorąc nie masz ani jednego punktu i nie powinieneś nawet mieć. Musisz ściągnąć patcha 1.41 a nie grać na 1.0 z pseudorankingowymi statami

I'm as cold as the cold wind blows

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2