Teraz jest 16 sty 2025, 21:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kilka pytań
PostNapisane: 22 lip 2008, 10:53 

Witam,

Chciałem trochę pograć w Battlefielda, a ponieważ nigdy wcześniej nie próbowałem mam kilka pytań. Czy jest jeszcze z kim pograć ? Nie interesują mnie żadne klanowe zabawy, tylko zwykłe puby. BF2 nie jest już najmłodszy i wyszła już nowsza część, dlatego dobrze byłoby to wiedzieć. Po drugie, Gra którą kupiłem obejmuje podstawkę i dodatek SF, wiem jednak, że wyszły jakieś dodatkowe booster packi. Czy bez nich także będzie sporo osób do pogrania ? I wreszcie, czy do dobrej zabawy konieczny jest joystick ? Nie posiadam żadnego, a przypominam sobie, że gdy kiedyś próbowałem swoich sił w pierwszego BF'a i Vietnam, trudno kierowało się latajkami. Jak jest teraz ?

Może to banalne pytania dla osób "siedzących" w tej grze od dawna, ale te właśnie rzeczy mnie trapią.

Pozdrawiam.

PostNapisane: 22 lip 2008, 11:56 
Redaktor Battlefield.pl

W podstawce jest bardzo dużo ludu, w dodatku trochę, w booster packacki nie gra prawie nikt. Co do latadeł: można być bardzo dobrym pilotem heli i samolotu nie używając dżoja, wierz mi :)

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 22 lip 2008, 13:03 

W bf2 gra więcej osób(podobno) niż w bf2142.W booster packi gra mało osób są one mało popularne,mało dają nowych rzeczy i są za drogie.Standardowka i sf wystarcza do grania.Wierz mi znajdziesz mase serwerów do tych gier.A co do joya.Jeśli chcesz go kupic tylko do bf2 nie opłaca się.Można dobrze latac nie mając joya i gamepada.Jest może i trudniej ale da się nauczyć.Mi osobiście lepiej lata się na myszce.

PostNapisane: 22 lip 2008, 22:03 

Dzięki serdecznie za odpowiedzi

Strefa czasowa: UTC + 2