Pawciu napisał(a):
ja gram na no cd i jakoś jak na razie nie zauważyłem, żeby trzeba było crackować po każdej zmianie wersji
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
No to dziwne, bo mi wywalało grę do Windowsa. I dopiero wgranie cracka 1.6 (po switchu wersji na 1.6) pozwoliło na normalne działanie gry. A żeby było śmieszniej, płytkę do BF'a mam pękniętą i nie mogę z niej korzystać.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hunter_pl napisał(a):
Macu napisał(a):
Albo pomóżcie przywrócić blask serwerowi CC.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Sami admini cc zniszczyli ten serwer.
No nie wiem. Ja się do końca nie zgadzam. Bo, mimo że adminowanie było czasami kontrowersyjne, to jednak serwer miał dużą liczbę stałych graczy. Było to spowodowane faktem, że po pierwsze, serwer miał dość wysokie wymagania dotyczące umiejętności graczy (w porównaniu z taki battleboxem...) i jednocześnie surowe zasady przeciwdziałały bajzlowi, jaki ma miejsce m.in. na wspomnianym wyżej battleboxie. Ja tam osobiście wolę dostać parę razy kontrowersyjnego kicka, nawet bana, aniżeli grać z kompletnymi debilami na innym serwerze, gdzie nie ma za krztę team playu, team kille zdarzają się co chwilę i nigdy nie usłyszysz przeprosin.
Do upadku serwera w moim odczuciu przyczyniły się zatem dwie rzeczy: odejście wielu członków CC od BF'a, na rzecz Call Of Duty 4 (tak, tak, to oni rozkręcali serwer, pojawiając się na nim jako pierwsi). Jak również, częste jego lagi oraz całkowite padanie. W między czasie była jeszcze niepotrzebna zmiana IP oraz wielokrotna zmiana ustawień, które na pewno serwerowi nie pomogła.
[Edit] by Carnophage[PL] - pewnie masz racje, ale skoro gracze CC wola inne serwery (jakos tydzien temu na CC siedzi 6 osob, a 4 panowie z CC pomykaja sobie na battleboxie) to nie ma co liczyc, ze ktos za nich bedzie rozkrecal serwer.
W kazdym razie, prosilbym aby temat CC kontynuowac w innym watku, ten zostawiajac weteranom na wspominki ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)