Teraz jest 25 lut 2025, 09:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: unlock problem
PostNapisane: 16 sie 2008, 20:04 

jak to jest ,mam 2 unlocki i 5000 pkt,chce przykladowo odblokowac 2 snajpe l96a1,tylko najpierw musze 1 odblokować,to jak odblokuje pierwszą to drugą będe mógł odblokować od razu jak sie wyloguje i zaloguje czy przy nastepnym awansie,bo w tej chwili w unlockach mam do odblokowania pierwszą snajpe i chodzi o to czy druga snajpa l96a1 od razu sie pojawi i będe mógł odblokować 2 snajpy na raz czy musze czekać na następny awans.Chce dobrze wybrać bo już odblokowałem niepotrzebnie 2 broń żoł.wsparcia MG36 i 2 broń komandosa SCARL,zostało mi g36e medyka,f-2000 szturmowca,dwie grenadriera ,dwie snajpy,dwie mechanika

PostNapisane: 17 sie 2008, 10:46 

napisz troche wyrazniej.. :? 1 snajpe to wtedy 2 snajpe jak odblokuje 1 snajpe... powoli i pokoleji

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2