Witam na forum szukałem chyba z godzine i nigdzie nie mogłem znaleść tematu w którym by ktoś miał taki problem albo nie było odpowiedzi na taki problem więc napiszę tutaj. A wiec tak konto mam już od 2006 roku i jeszcze było wszystko dobrze aż do czasu przestałem grać w BFa do puki nie kupiłem se wersji Deluxe i nie zainstalowałem jednostek specialnych przez tydzien grałem na Singlu gdyż troche mi się nudziło. Po tym okazało się iż moj kolega kupił se BFa wiec zaczołem grać razem z nim i jeszcze przez 2 dni gdy wchodziłem w BFHQ wszystko było bardzo dobrze statystyki normalnie były pokazywane a teraz mam wszystko jakby wyczyszczone. Sprawdzałem na BF2s.com i moje statystyki pokazuje normalnie tak jak bym to miał gdy wchodze na jakis rankingowy serwer także jest wszystko dobrze. Lecz tak jak mówiłem w BFHQ mi nie nalicza puntków i wszystko mam na 0 a z 2 dni temu nabiłem sobie rangę Porucznika i 2 medale a także pograłem na serwerach Jednostek Specialnych aby dostać kilka pkt na odblokowanie broni lecz do tej pory nie pojawiło mi się okno z odblokowaniem broni wczsniej jak grałem odblokowałem sobie M95, L85A2 (karabin dla Medyka) oraz jakis shotgun dla grenediera jak pamiętam. Odrazu mówie mam patcha 1.41 czyli najnowszego i normalnie mogę grać ze wszystkimi więc jeśli możecie powstrzymajcie się od komentarzy typu "A masz zainstalowanego patcha 1.41" lub czegos w tym stylu.
Proszę o szybką odpowiedz
PS. Moje statystyki możecie sprawdzić na
http://bf2s.com/player/80399730/ nick jest taki sam jak na forum jak coś