Teraz jest 29 lis 2024, 11:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 sie 2008, 12:08 

Danio napisał(a):
Tak, ale to może wykorzystać jakiś cheater, configowiec itp ;p

Przecież ten temat napisał nie kto inny jak Gładki;)

PostNapisane: 19 sie 2008, 19:38 

Maniek79 napisał(a):
Danio napisał(a):
Tak, ale to może wykorzystać jakiś cheater, configowiec itp ;p

Przecież ten temat napisał nie kto inny jak Gładki;)

Miło mi, że jestem znany i lubiany, a co pisało o mnie na forum PL4FC też wiem. ^^

Tak czy inaczej ta głupia wyrefikacja nie potrafi wykrywac czitów w pamięci, DXhook'ów i td., a jedynie proste zmiany w plikach gry.
Zważywszy na fakt, że w BF'ie jest "Pogromca Punków" nie wiem po ch*** DICE dorzuciło to dziadostwo, które:
1. Wydłuża u niektórych nawet dwukrotnie proces "ładowania się na serwer".
2. Nie wykrywa czitów.
3. Przeszkadza.

O "przydatnosci" tego cholerstwa można by napisać osobny temat... a postulat wysłać do EA.

Zgodzę się z wypowiedziami innych, gdyż na pierwszy rzut okiem można w tym pliku dokonać ciekawych zmian w zależności od funkcji zabezpieczających jakie sa w BF'ie większych, lub mniejszych, ale za dużo aby się rozpisywać. Przykładów też nie będę podawać. A mowa tu tylko o tym jednym archiwum. ^^

PostNapisane: 20 wrz 2008, 20:31 

Spotowanie taczki nie jest żadnym czitem i działa też w modzie AIX, dzisiaj po południu pykałem sobie na Gulfie z botami i usłyszłem "artyleri is condition red", wiec biore panel commandera zoom x3 i widze gościa przy naszej arty, no to najeżdzam na niego i klikam zauważono a tu gostek tak jakoś dziwnie powiedział, patrze w okienko rozmów a tam: Zauważono taczkę przeciwnika. :stupid:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2